335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

YA ben son 1 hafta kala buranın halini düşünemiyorummmm !!!!! Hergün 1000er sayfa atlar bu topik ben size diyimm tevbeler olsunn yaa. uYUM ÇOK ÖNEMLİ gerçekten şafak yazıp çıkmıyoruz biz herşeyi konuşuyoruz yaa herşeyiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canlarım ben yatıyorum artık:80: hepinize tatlı rüyalar rüyanızda askerinizi görün.. ben hergece görmeye başladım aşkımı hergece görüyorum mutlaka ve sabah enerjik uyanıyorum hadi görüşürz canlar cici bakın kendinize

perişkom sizin bitince ben 10 gün daha sayacağım beni yalnız bırakmayacaksıznı yoksam

attiiii attiiiii

IZMIR'deyizzzzzz
askimin yillarini gecirdigi memleket, en son birlikte oldugumuz sehirr
Simdilik sadece 24 saat sendeyimm, ama 23subatta 5hafta kalacagimm

35

hahhahaha ay koptum fb 335 kastamonu gölköy sayfasında benim aşkımın koğuş ve bölük arkadaşları video çekmiş son gece gözlerim aşkımı aradı ama yok kesin dışarda geziyordu ama aşkımın arkadaşları hep orda yemin töreninde aşkımı bulmama yardımcı olan askerde o videoda ay koptum gece gece bir asker çorabım nerde diyor

Benim askertoşumun birliğinde antepli bi arkadaşı var çiğköfte partisi vermiş bugün herkeseee askerler komutanlar yemişler beraberceneeeekkk !!! ayy çok mutlu oluyorum böyle şeyler yapınca yaa kafaları dağılıyor.. Şu son zor günler daha hızlı geçecek böyleceee. Ama canımda istemedideğil haaa. Çiiiküfteeemisss kırmısııııı çiiküffteeeemiiss kırmısıııı tez yoguurr emmim kızıııı tes yoğuurrr emim kızıı !!!!!!!!!!!!1

Son düzenleme:
şimdi 333leri okudum da ya biz de doğan güneş dicekmiyiz iple çekiyorum o günü gelsin o gün biran önce ayy çok heyecanlanıyorum ben ya sanki ilk kez karşılaşıcaz

Şu hamamda yapılan çiğ köfteleri yiyenin askeriniii 20 gün erken terhis ettircemmm hadi var mı yiyeeennn askeriniii 20 gün önce görmek isteyeennnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

iyi akşamlar kızlar bizimde şafak 38 oldu çok şükür ama varya içim sıkılıyo yaa şafak sıkıştırmaya başladı :S

Oyy bende bu ağlayan surat nerde diyordummmmm hoşgeldin canım nerdesiinn... Çok az kaldıı çokk dur bakalım asıl 1 hafta kala felan fena sıkıştıracakkkkk

kızlar ben geri geldimofff bileğimi sardık öle put gibi kaldım tek elle yazmak zor oluyo heeehepinize iginizden dolayı teşkürrrrlerimi sunarımşu an iyiyim midem bulanmıyo başım da dönmüyoaskerim aradı ona hiç bişey demedim sölersem kahrından ölür valla.biz de evlilik muhabbeti ettik,ben temmuz sonu ya da eylül başı gibi düşünüyorum düğünü,o da demez mi ben dayanamıcam mayıs gibi yapalım
bu arada pericimmm canım ilk üzüdüm sonra sevindim cnm. bazı askerler rahat kouşamıyo telefonun olduğu yerden kaynaklı. bende de bir kaç tel nosu var hepsinde bu tarz muhabbetler edemiyoruz. gereksiz yere üzülmüşssün ama tattlıya bağlanmış yaa çok sevindim
tuttimm günlüğüne bayıldım yaaaa
çiğköfteler kekler kahveler ohh valla en yokken alem yapmışssınızz
bu arada selen hiç gelmedi çok merak ediyorum onuuu:18:
bu arada yeni katılan bi arkadaşımız vardı nickini tutamadım kafamda,cli bişeydi hoşgeldin cnım
selam herkeseeeeeeeeee

kuşum dikkat et ya düğünü niye geciktiriyorsun yapın mayısta kuşum

ŞAFAK 40!

kızlar sevgilimin dönmesine kabusun bitmesine tam 40 GÜN var. kendimi saç diş(dişlerimi beyazlatıcam gerçi beyazdır ama tam beyaz olsun) vücut bakımlarına verdim. Onu güzel karşılamak istiyorum. 40 günde ne yapabilirsem artık:))

inş. yakında GÖZÜMÜZ AYDIN diyeceğiniz birbirimize:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…