- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.621
YA ben son 1 hafta kala buranın halini düşünemiyorummmm !!!!! Hergün 1000er sayfa atlar bu topik ben size diyimm tevbeler olsunn yaa. uYUM ÇOK ÖNEMLİ gerçekten şafak yazıp çıkmıyoruz biz herşeyi konuşuyoruz yaa herşeyiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şu hamamda yapılan çiğ köfteleri yiyenin askeriniii 20 gün erken terhis ettircemmmhadi var mı yiyeeennn askeriniii 20 gün önce görmek isteyeennnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
iyi akşamlar kızlar bizimde şafak 38 oldu çok şükür ama varya içim sıkılıyo yaa şafak sıkıştırmaya başladı :S
kızlar ben geri geldimofff bileğimi sardık öle put gibi kaldım tek elle yazmak zor oluyo heee hepinize iginizden dolayı teşkürrrrlerimi sunarım şu an iyiyim midem bulanmıyo başım da dönmüyo askerim aradı ona hiç bişey demedim sölersem kahrından ölür valla.biz de evlilik muhabbeti ettik,ben temmuz sonu ya da eylül başı gibi düşünüyorum düğünü,o da demez mi ben dayanamıcam mayıs gibi yapalım
bu arada pericimmm canım ilk üzüdüm sonra sevindim cnm. bazı askerler rahat kouşamıyo telefonun olduğu yerden kaynaklı. bende de bir kaç tel nosu var hepsinde bu tarz muhabbetler edemiyoruz. gereksiz yere üzülmüşssün ama tattlıya bağlanmış yaa çok sevindim
tuttimm günlüğüne bayıldım yaaaa
çiğköfteler kekler kahveler ohh valla en yokken alem yapmışssınızz
bu arada selen hiç gelmedi çok merak ediyorum onuuu:18:
bu arada yeni katılan bi arkadaşımız vardı nickini tutamadım kafamda,cli bişeydi hoşgeldin cnım
selam herkeseeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?