335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Canlarım ben de yatıyorum, Tutim çıkmak zorunda kalmış çok yavaş olduğu için site. Birde grip olucam gibi diyor, hepinize iyi geceler dememi söyledi... İy geceler canlarımm, mis kokulu, aşk dolu rüyalar diliyorum. Hepinize Peri Tozumdan serpiştiriyorum gitmeden, rüyalarınızda askerlerinizi görüp, çok kısa zamanda gerçekleşecek olan kavuşma anınızın hayaliyle uyanın diye kaderdaşlarımm

iyi geceler canım benim ya inşallah o günlere çokkk az kaldı perişim

kızlar işyerindeyim gözlerimden şıp şıp yaş damlıyor.

ben sevgilimin sıcacık(gerçekten sıcak), yumuşacık(gerçekten yumuşak) ve mis(ve gerçekten mis) kucağını kollarını boynunu çook özlemişim(

Günaydiiinnn,
sabahin köründe askim aradi, bugün hic is yok okula gitme telefonda konusalim dedi bende gitmedim=)
simdi iki dakika disari cikti gelip yeniden aramasini bekliyorum=)
cok seviyorum ben bebekimi yaaa

meraba arkadaşlar ben 337. dönmden asker yolu bekliyorum.usta birliği kıbrısa çıktı çok üzülüyorum kızlar bu dönemden kıbrısa asker gönderen var mı? nasıl rahat mı ve telefonla görüşme nasıl olcak.burda aile kart almıştık o kıbrısta da geçerli mi?

selammmmmmmmmm canlar...

nice cnm hiiiiiç üzülma arkadaşım kıbrısta yapıyor askerliğini topçu olarak çok rahatlarmış tatlım bu arada aile kartını kıbrıstada kullanabilirsin diye biliorum ben cnm sakın üzülme herşeyde hayır vardır doğuya gitmedi en azından fıstık gibi kıbrısta askerlik yapıcak içini ferah tut biraz uzak ama artık oda bir şekilde geçip gidicekkkk

inşallah çok rahat eder canım ya internetten okuyorum kıbrıstaki askerlere ço kötü muamele yapıyolarmış diye okudum çok üzüldüm.kısa dönem olduğu için cep telefonuda yanında olmucak malesef.inşallah aile kart geçer orda çok sağol yazdıkların için

canım hiiiiiiç ama hiiiiiiiiç üzülme benim kuzen kıbrıs'ta askerlik değil tatil yaptı resmen. çooook rahat oluyorlarr, hiç merak etme sakın.

Canlarrr ben geldiimmm, pedagojiden kaytardım bugünn :)) Hava buzz gibiiii dondummm sanırım grip olcammm........ çok mutluuyummmmmmmm sizi özlediimmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hypatıa cnm askerin nerdeydi senin ???liste yapıcamda seninde adın yazım...

335 KD asker bekleyip aramıza yeni gelen arkadaşlar sizde yazın askerinizinnerde olduğunu...

Canlarrr ben geldiimmm, pedagojiden kaytardım bugünn :)) Hava buzz gibiiii dondummm sanırım grip olcammm........ çok mutluuyummmmmmmm sizi özlediimmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

perişkom insan grip olacağım diye mutlu olur mu ya özledim sizi bende hemen özlüyom bir günde bile demek ders astın ha tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…