- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.641
Oyy bende bu ağlayan surat nerde diyordummmmmhoşgeldin canım nerdesiinn... Çok az kaldıı çokk dur bakalım asıl 1 hafta kala felan fena sıkıştıracakkkkk
violem bursada niye kar tatili yok yav
Canlarım ben de yatıyorum, Tutim çıkmak zorunda kalmış çok yavaş olduğu için site. Birde grip olucam gibi diyor, hepinize iyi geceler dememi söyledi... İy geceler canlarımm, mis kokulu, aşk dolu rüyalar diliyorum. Hepinize Peri Tozumdan serpiştiriyorum gitmeden, rüyalarınızda askerlerinizi görüp, çok kısa zamanda gerçekleşecek olan kavuşma anınızın hayaliyle uyanın diye kaderdaşlarımm
hakket ya musur nerdeee
pln-35 hoşgeldin tatlım nerelerdesin sen...
perim off cnm çiküfte istedi gece gece...
şafaklar attı,babalar yattı
uzun bi süre giremedim valla özledim sizleri nasılsınızzzz
valla canım ben ekimde uye oldum seni hiç görmedim iyiyiz canım aramıza bekleriz sıksık askerin neredeydi:26:
denk gelemedik demek tatlım askerim manisada cnm senin?
aynen öyle valla tatlım... canm benm artık çıkmam lazım bundan sonra ddenk gelir görüşürz artık kendine ii bak ii geceler cnmbenim kisi gelibolu canım ağlama artık gülme zamanı ama insan çok sabırsızlanıyor ya:18:
selammmmmmmmmm canlar...
nice cnm hiiiiiç üzülma arkadaşım kıbrısta yapıyor askerliğini topçu olarak çok rahatlarmış tatlım bu arada aile kartını kıbrıstada kullanabilirsin diye biliorum ben cnm sakın üzülme herşeyde hayır vardır doğuya gitmedi en azından fıstık gibi kıbrısta askerlik yapıcak içini ferah tut biraz uzak ama artık oda bir şekilde geçip gidicekkkk
meraba arkadaşlar ben 337. dönmden asker yolu bekliyorum.usta birliği kıbrısa çıktı çok üzülüyorum kızlar bu dönemden kıbrısa asker gönderen var mı? nasıl rahat mı ve telefonla görüşme nasıl olcak.burda aile kart almıştık o kıbrısta da geçerli mi?
Canlarrr ben geldiimmm, pedagojiden kaytardım bugünn :)) Hava buzz gibiiii dondummm sanırım grip olcammm........ çok mutluuyummmmmmmm sizi özlediimmmmmmmmmmmmmmmmmm bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?