335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ajdar Vefat Etti!

Türkiye’nin hiperstarı Ajdar dün gece saat 01:00-08:00 sularında kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Hayranları arasında büyük üzüntüye sebep olan Ajdar üzgün olduğunu belirtti.

Ajdar Kimdir ?

Ajdar Anık (d. 10 Şubat 1973- Mardin, Türkiye), bilinen adıyla Ajdar, 2004 yılında Popstar Türkiye yarışmasının seçmelerine katılarak ün kazanmıştır. Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 8 yıl mesleğini sürdürdükten sonra meslek hayatına ara vererek şarkıcılığa merak sarmıştır. İnternette yayınlanan kliplerinin kazandığı azımsanmayacak popülerlikle 2006′da tekrar gündeme gelmiştir. Şarkılarıyla çeşitli televizyon programlarına katılmıştır. Kendisini Türkiye’nin Hiperstar’ı olarak tanımlayan şarkıcı bazıları tarafından eğlence konusu yapılmıştır.

Ajdar’ın hayalleri arasında Tiesto ile dünya turnesi vardı. Yeni bir albüm hazırlığında olan Ajdar ” Tiesto’yla 7 gece ” adlı şarkısını yayımlayamadan vefat etti. Türkiye Yasta.

kaynak

Kızlar o kadar konuştuk Ajdar vefat etmiş... :2: Topik yasta

selammmm kızlarrrr bugün bi uandım aşkımmm aradı dışardaymış teyzesi ordan birini ayarlamış çarşıya çıkmış tanıdık astsubay varmış çok mutlu oldum hiç beklemiyodummm aşkımı görmek çok iyi geldiii

ayyy perişşşş ilahiiiii güldüm valla haberde diyokiiii ajdarrr üzüldüğünüü belirtti

evet şafaklar bitmiş dha hiçyazan olmamş ilk günlerindeki heyecanı bile anlatmamşlr
lennnnn 100 sayfa attırmayn günde bnm final haftam o kadar okuyamam offffff
Günaydiiinnn,
sabahin köründe askim aradi, bugün hic is yok okula gitme telefonda konusalim dedi bende gitmedim=)
simdi iki dakika disari cikti gelip yeniden aramasini bekliyorum=)
cok seviyorum ben bebekimi yaaa
cnm siz nası knuşuyosunuz arıyo sen kapatp tekrarmı arıyosn bide yurtdışı ya o yüzden dedm.. gerçe bnm aşkmn babası rusyada ceptn dha az gidiyo diodu
yalan haber bebişim onun meyvesini biz kaptık die belki bunalıma girdi o da olablr

Listede adı olmayan yeni gelen arkadaşlar lütfen bana özel mesaj ile yazsınlar askerlerinin nerde olduğunu...listeye ekliyim...

bu listede çok kaçak wr huzursuz musur red-wine nerde bnlar
selencmle miracle'm a bişy demiyorm

yaaa sag yanagımda aylardr geçmeyn bikaç sivilce çıktı iz gbi duruyo
ilaç kullanmaya bşladm aşkm gelene kdar geçsn artık çocuk giderkende wrdı hla gçmedi çok kuruttu ve gerildi adja pekkan gbiyim şerepsizimmmm

canım bende doktora gittim bendede aşkım yokken baya bi stresten pörtlediler doktor düzenli kullanırsam aşkım gelene kadar geçiceğini söylediii sende düzenli kullan gerçi aşkım sen üzülme ben gelince öperimm geçer diyyooo

mayram,perim mersi cnm askerlerimiz için herşey vatan için bizim içinde herşey askerlerimiz için

335dc sivilce konusunda pek bilgim yok ama body shop da bir şey var tea oil diye çağ ağacı yağımıdır nedir ben kullanmıştım siwilcem kuruyup iz brakmadan defolup gitmişti 3 günde

Listede adı olmayan yeni gelen arkadaşlar lütfen bana özel mesaj ile yazsınlar askerlerinin nerde olduğunu...listeye ekliyim...

ayyy bu ne güzel olmus böyle yaaa=)
ellerine saglik balimm

cnm siz nası knuşuyosunuz arıyo sen kapatp tekrarmı arıyosn bide yurtdışı ya o yüzden dedm.. gerçe bnm aşkmn babası rusyada ceptn dha az gidiyo diodu

o beni caldiriyor ankesörlüden ben geri ariyorum..Türkiyedeki sabit hatlari bedavaya ariyabiliyorum ayda 15euro ödüyorum sadece.. Ayriyette türkiyedeki vodafonelerede 500dakika bedavam var canim.. Cok sükür artik günümüzde telefon sorun degil.. Ev telefonum baglanana kadar ama komple bir ayligimi harcadim telefon kartina

Selam sevgi kelebeklerimmm
Herkes iyimi???

mayracm demin sürdm ayy nası yandı hala sızlıyo ya bi gn ara vericm snra dewm edicm hiç gitmeyeede niyeti yok bi kurtulamadm
335dc sivilce konusunda pek bilgim yok ama body shop da bir şey var tea oil diye çağ ağacı yağımıdır nedir ben kullanmıştım siwilcem kuruyup iz brakmadan defolup gitmişti 3 günde
aaa çam yagımı ne bndede wr aslında ama body shop deil aktardn almştm nie aldm htrlamıyorm şuan bkıym ilaç olmadı son çare aşkm gelmedn onu yparm
aaa ne gzelmiş çaglommmm türkiye bedavamı bizide arayabilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…