- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.661
hypatıa cnm askerin nerdeydi senin ???liste yapıcamda seninde adın yazım...
335 KD asker bekleyip aramıza yeni gelen arkadaşlar sizde yazın askerinizinnerde olduğunu...
bebek şafakları yazmıorum
pln 35 ve hypatia nın askerı nerde askerlık yapıodu ???
evet şafaklar bitmiş dha hiçyazan olmamş ilk günlerindeki heyecanı bile anlatmamşlrGevezemmm ben buldum 333. KD döneminiii. Sen yazmışsın hatta yazdığın msg da şuu "Kızlar ne güzel nerdeyse yolun sonuna gelmişsiniz darısı bize 335. dönemlere... " yalnız şafaklar biter bitmez muhabbette bitmiş ordaaa. Bizde öyle olmicağına eminimmgooglea 333. kısa dönem şafak sayarlar yazınca çıkıyor canım
lennnnn 100 sayfa attırmayn günde bnm final haftam o kadar okuyamamYA ben son 1 hafta kala buranın halini düşünemiyorummmm !!!!! Hergün 1000er sayfa atlar bu topik ben size diyimm tevbeler olsunn yaa. uYUM ÇOK ÖNEMLİ gerçekten şafak yazıp çıkmıyoruz biz herşeyi konuşuyoruz yaa herşeyiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cnm siz nası knuşuyosunuz arıyo sen kapatp tekrarmı arıyosn bide yurtdışı ya o yüzden dedm.. gerçe bnm aşkmn babası rusyada ceptn dha az gidiyo dioduGünaydiiinnn,
sabahin köründe askim aradi, bugün hic is yok okula gitme telefonda konusalim dedi bende gitmedim=)
simdi iki dakika disari cikti gelip yeniden aramasini bekliyorum=)
cok seviyorum ben bebekimi yaaa
yalan haber bebişimAjdar Vefat Etti!
Türkiye’nin hiperstarı Ajdar dün gece saat 01:00-08:00 sularında kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Hayranları arasında büyük üzüntüye sebep olan Ajdar üzgün olduğunu belirtti.
Ajdar’ın hayalleri arasında Tiesto ile dünya turnesi vardı. Yeni bir albüm hazırlığında olan Ajdar ” Tiesto’yla 7 gece ” adlı şarkısını yayımlayamadan vefat etti. Türkiye Yasta.
Kızlar o kadar konuştuk Ajdar vefat etmiş... :2: Topik yasta
Listede adı olmayan yeni gelen arkadaşlar lütfen bana özel mesaj ile yazsınlar askerlerinin nerde olduğunu...listeye ekliyim...
yaaa sag yanagımda aylardr geçmeyn bikaç sivilce çıktı iz gbi duruyo
ilaç kullanmaya bşladm aşkm gelene kdar geçsn artık çocuk giderkende wrdı hla gçmediçok kuruttu ve gerildi adja pekkan gbiyim şerepsizimmmm
Listede adı olmayan yeni gelen arkadaşlar lütfen bana özel mesaj ile yazsınlar askerlerinin nerde olduğunu...listeye ekliyim...
cnm siz nası knuşuyosunuz arıyo sen kapatp tekrarmı arıyosn bide yurtdışı ya o yüzden dedm.. gerçe bnm aşkmn babası rusyada ceptn dha az gidiyo diodu
mayracm demin sürdm ayy nası yandı hala sızlıyo ya bi gn ara vericm snra dewm edicm hiç gitmeyeede niyeti yok bi kurtulamadmcanım bende doktora gittim bendede aşkım yokken baya bi stresten pörtlediler doktor düzenli kullanırsam aşkım gelene kadar geçiceğini söylediii sende düzenli kullan gerçi aşkım sen üzülme ben gelince öperimm geçer diyyooo
aaa çam yagımı ne bndede wr aslında ama body shop deil aktardn almştm nie aldm htrlamıyorm şuan335dc sivilce konusunda pek bilgim yok ama body shop da bir şey var tea oil diye çağ ağacı yağımıdır nedir ben kullanmıştım siwilcem kuruyup iz brakmadan defolup gitmişti 3 günde
aaa ne gzelmiş çaglommmm türkiye bedavamı bizide arayabilirsno beni caldiriyor ankesörlüden ben geri ariyorum..Türkiyedeki sabit hatlari bedavaya ariyabiliyorum ayda 15euro ödüyorum sadece.. Ayriyette türkiyedeki vodafonelerede 500dakika bedavam var canim.. Cok sükür artik günümüzde telefon sorun degil.. Ev telefonum baglanana kadar ama komple bir ayligimi harcadim telefon kartina
Selam sevgi kelebeklerimmm
Herkes iyimi???
aaa ne gzelmiş çaglommmm türkiye bedavamı bizide arayabilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?