- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.681
deneyim ben de tatlım masajın cok faydası var da inş kurtulurum.rezene biberiye anason cay duymustum ama bana hızlı ve etkili bişey olması lazım
nice cnm kıbrıstada geçerli tatlım aile kartı...
özom ne demek rica ederim tatlım...
olur bebişmariyayim canim ayipsin sebil nede olsaaa
tel no vermen yeterli
ahh kaderdaşmm wlla bu yaşta bndede selülit dolu napcm blmiyorm ..bnde ksıa sürede olsn ama etkili olsn istiyorm tembelm bu knulardaevet canm bugünler bitsn de hatıra olarak kalsın sadece..
kızlar ya sizden tavsiye almam lazım bende hafif selülitler var ne iyi gelir?bol su icmek yürüyüs haricinde evde yapabilecegim bişeler var mı?39 günüm kaldı malum
kırmıızı acı biber yagımııııııııalxfa rica ederim canım lafımı olur ...
esred tatlım benim bır arkadasım kırmızı acı bıber yagı var ya onu almıstı aktardan her gun selulıt olan bolgelere o yag ılemasaj yapıyordu ve selulıtlerı azalmıs hatta kaybolmustuu...
canım eşim arasın ona sorayım çünkü onunla devrelerini oraya gönderdiler arada bir haber alıyodur.bide benim en yakın arkadaşım tekirdağda f tipi cezaevinde sosyal hizmet uzmanı ona sorararım içini rahat tut sen.
banyo yaparken kese kullanmayı denedinmi tatlım?
canım eşim arasın ona sorayım çünkü onunla devrelerini oraya gönderdiler arada bir haber alıyodur.bide benim en yakın arkadaşım tekirdağda f tipi cezaevinde sosyal hizmet uzmanı ona sorararım içini rahat tut sen.
canm yaparım yapmaz mıyım hic bıkmamyeter ki gecsin fırcayı da sorarım umarım bulabilir cok tesekkür ederim güzel tavsiyelerin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?