335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evet canm bugünler bitsn de hatıra olarak kalsın sadece..
kızlar ya sizden tavsiye almam lazım bende hafif selülitler var ne iyi gelir?bol su icmek yürüyüs haricinde evde yapabilecegim bişeler var mı?39 günüm kaldı malum

mrb kızlar. askeriyle ankesörlü telefonlardan görüşen varsa bi önerim olcak. bizde acemilik döneminde ankesörlüden konuşuyorduk. o çağrı atıyordu ben arıyordum. Avea hat kullanıyorum. 10 dksı 50 krş gibi bi tarifesi vardı. askeriyeye telefon alamamış asker sevdiceklerine duyrulur:)
ş.36

alxfa rica ederim canım lafımı olur ...

esred tatlım benim bır arkadasım kırmızı acı bıber yagı var ya onu almıstı aktardan her gun selulıt olan bolgelere o yag ılemasaj yapıyordu ve selulıtlerı azalmıs hatta kaybolmustuu...

he birde esredcim bu at kılı fırçaları var bilirmisin ??? aktarlarda satılıyor sanırım onlardan bulursan al duşta o fırça ile selülitli yerlerini fırçala ben bunuda duymuştum ama en etkili kırmızı acı biber yağı ile masajmış cnm hiç pes etmeden her gün yaparsan selülitler gidiyormuş...

ariyayim canim ayipsin sebil nede olsaaa
tel no vermen yeterli
olur bebişm kafayı yemiş asker yarenlerii olaraktan kynatrz yurtdşndn bi arayanım olsn
ahh kaderdaşmm wlla bu yaşta bndede selülit dolu napcm blmiyorm ..bnde ksıa sürede olsn ama etkili olsn istiyorm tembelm bu knularda ama şmdi ewde bi kese buldm ama örgülerden deil semsert bişey krem rengii her duşa girdigimde kıpkırmızı olana kadar her bacagımı 5 dk bastırark keseliyorm bakalm bi faydası olur umarm.. bide yeşil çay yakar die duydm ama uzun vadede olan bişydr o
kırmıızı acı biber yagımıııııııı
poff km masaj yapck çok tembelm bnnnnnnnnnn :18::18:

nice89 cnm o senin ballılığın tatlım umarım sorunsuz atlatırsınız askerliği canım ...demokrasilerd çare tükenmez cnm

esred cnm sen selülit dedin ya hemen koştum banyoya en kokrtuğum şeydir benim selülit benim fazla su ile aram yoktur biliyormusun bol bol içmem lazım ama susuz kalmaya dayanıklıyım sanırım o değilde bana termal su lazım arkadaşlar aklınızda bulunsun termal su arada yüze püskürtülünce çok faydalı oluyormuş cildi canlandırıyormuş her sene termal kaplıcalara giderdik bu sene gidemedik termal suyu fıs fıs şişenin içine koyup arada fıslatıyordum yüzüme. cildim çok sağlıklı duruyordu 6 aydır yapamıyorum termal su bulamadığımdan ...en kısa zamanda termal kaplıca suyu bulmam gerek

canımmmmmmmmm inan içim rahatladı,bunu demen bile güç verdi bana allah senden razı olsun çok saol,bir durum olursa,merak edersem sanada sorabilirim dimi?çok teşekkürler

335dc sevgülün gelicek yap şu acı biber yağı masajını kurtul anacım...bende lazer epilasyona gitmek istiyorum ama korkuyorummmmmyazın uğraşamıyorum ağda yapcam diye bir kere saçıma yapıştı saçımı kestim makasla allahtan ucuna yapıştı salak gibi saçına topuz yapmazsan olacağı o tuti hanım:89:

canımmmmmmmmm inan içim rahatladı,bunu demen bile güç verdi bana allah senden razı olsun çok saol,bir durum olursa,merak edersem sanada sorabilirim dimi?çok teşekkürler

canm yaparım yapmaz mıyım hic bıkmam yeter ki gecsin fırcayı da sorarım umarım bulabilir cok tesekkür ederim güzel tavsiyelerin icin

:) umarım kurtulursun biran önce. Kahve özellikle neskafenin selülit yaptığını duymuştum ne kadar doğru ne kadr yanlış bilmiyorum ama içiyorsan eğer onu da azaltabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…