335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

acı biber yagını umarım bulurum en kısa zamanda internetten alabilecegim bi site var mı ki kızlar?termal dediniz de biz askerimle termale rezervasyon yaptırtık 30.01.2011 e.sag salim gelsin de

wowww esredcim süper bir seçim termalde tatil size ilaç gibi gelecekkkkkkk nereye gidiceksiniz cnm ???
bende aşkıma dedimki uludağa gidelimmi bana diyorki arazi ve dağın olmadığı bir yere gidelim allah rızası için dedi yeşil grmek istemiyorum dedi...

evet ya bu site çok yavaşladı eski hali daha güzeldi
esredcim iyi geceler cnm askerini gör rüyanda....

diğer bayanlar nerdesiniz ???

ben burdayım tutii:) ilkk kez bu gece sohbetinize katılayım dedim şansımdanmıdır nedir site bakıma alınmış

canlarım ben geldim ama ne zoluklarla geldim bi bilseniz site yine bakıma alınmış akşamdan beri kaç kez denedim olmadı ancak şimdi girebildim napıyosunuz bakalım ben bugün tam okuldan çıktım eve geliyodum telefonuma mesaj gelmiş dersteyken duymamışım bi baktım aşkımın fotoğrafı var asker kıyafetleriyle falan çok mutlu oldum ama ağlıcaktım nerdeyse gözümden 2 damla süzüldü ama toparladım sonra hemen kendimi çok özledim onu ya günler geçsin biran önce kavuşma günü gelsin

valla kızlar ben de cildimi güzelleştiriyim sevgilim gelmeden dedim cildimi yaktım çook da kurcalamamak gerekiyo ( ya da benim gibi her bulduğunuzu cildinize sürmeyin :))

hoşgeldin violecim günler geçiyor çok şükür 337. dönemleri düşündüm biran için.. allah kolaylk versin onlarada..

kızlar size bişey sorca yemin töreni saat kaç gibi olur?biz törenden sonra mı görcez askerlerimizi sizin bilginiz vardır diye size soruyorum:)

kızlar size bişey sorca yemin töreni saat kaç gibi olur?biz törenden sonra mı görcez askerlerimizi sizin bilginiz vardır diye size soruyorum:)

sabah başlar canım yemin töreni öğlene doğru da biter. sonra askerine izin verirler o zaman görürsün. her ne kadar ben gidememiş olsam da böyle olmuş
o gün (bazı komutanlaın insiyatifine kalmış) sevgilisi nişanlısı için de evci izni verilir.
senin askerin yeni gitti galiba. allah kavuştursun hayırlı teskereler diliyorum.
nerde şuanda?

evet canım dün gitti:2: balıkesire gitti usta birliğinide söyldiler kıbrısmış.çok uzak ama rahat olur inşaallah.7 ocak cuma yemin töreni var

valla kızlar ben de cildimi güzelleştiriyim sevgilim gelmeden dedim cildimi yaktım çook da kurcalamamak gerekiyo ( ya da benim gibi her bulduğunuzu cildinize sürmeyin :))

:) geçmiş olsun tatlı kendi haline bırak biraz toparlasın.askerin gelmeden düzelir :97:

evet canım dün gitti:2: balıkesire gitti usta birliğinide söyldiler kıbrısmış.çok uzak ama rahat olur inşaallah.7 ocak cuma yemin töreni var

allaha şükür ne acemiliğinde nede ustalığında zorluk çektik biz. inşallah sizin de rahat bi askerliğiniz olur tatlım. sen moralini bozma atlatırsınız bugünleri..
bak bizim şafak 36 :) çok az kaldı.
ne olarak gitti jandarmamı?

hayır canım topçu er olarak gitti.kısa dönem istemiştik kısa dönem çıktı çok şükür şafak 154:) ama çok zor ya ne dışarı çıkmak istiyorum ne bişey yapmak.alışveriş bile bi gıdım çekici gelmiyo.sadece O'nu istiyorum ben

ahh tutiş aşkmda biliyo tembel oldugumu artık
ya bnde epilasyn istiyorm hytm snde kadıky civarlarndydn buulrsn gzel bi yer bnada syle en azndn bi yerimi yptırym kurtulym anacm bıktm al al bitmiyii ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…