- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.701
evet ya bu site çok yavaşladı eski hali daha güzeldi
esredcim iyi geceler cnm askerini gör rüyanda....
diğer bayanlar nerdesiniz ???
evet ya bu site çok yavaşladı eski hali daha güzeldi
esredcim iyi geceler cnm askerini gör rüyanda....
diğer bayanlar nerdesiniz ???
kızlar bu site beni deli ediyor cok yavas uykum da geldi hepinize iyi geceler kactım ben:97:
canlarım ben geldimama ne zoluklarla geldim bi bilseniz site yine bakıma alınmış akşamdan beri kaç kez denedim olmadı ancak şimdi girebildim napıyosunuz bakalım ben bugün tam okuldan çıktım eve geliyodum telefonuma mesaj gelmiş dersteyken duymamışım bi baktım aşkımın fotoğrafı var asker kıyafetleriyle falan çok mutlu oldum ama ağlıcaktım nerdeyse gözümden 2 damla süzüldü ama toparladım sonra hemen kendimi çok özledim onu ya günler geçsin biran önce kavuşma günü gelsin
kızlar size bişey sorca yemin töreni saat kaç gibi olur?biz törenden sonra mı görcez askerlerimizi sizin bilginiz vardır diye size soruyorum:)
sabah başlar canım yemin töreni öğlene doğru da biter. sonra askerine izin verirler o zaman görürsün. her ne kadar ben gidememiş olsam da böyle olmuş
o gün (bazı komutanlaın insiyatifine kalmış) sevgilisi nişanlısı için de evci izni verilir.
senin askerin yeni gitti galiba. allah kavuştursun hayırlı teskereler diliyorum.
nerde şuanda?
valla kızlar ben de cildimi güzelleştiriyim sevgilim gelmeden dedim cildimi yaktım çook da kurcalamamak gerekiyo( ya da benim gibi her bulduğunuzu cildinize sürmeyin :))
evet canım dün gitti:2: balıkesire gitti usta birliğinide söyldiler kıbrısmış.çok uzak ama rahat olur inşaallah.7 ocak cuma yemin töreni var
allaha şükür ne acemiliğinde nede ustalığında zorluk çektik biz. inşallah sizin de rahat bi askerliğiniz olur tatlım. sen moralini bozma atlatırsınız bugünleri..
bak bizim şafak 36 :) çok az kaldı.
ne olarak gitti jandarmamı?
ahh tutiş aşkmda biliyo tembel oldugumu artık335dcsevgülün gelicek yap şu acı biber yağı masajını kurtul anacım...bende lazer epilasyona gitmek istiyorum ama korkuyorummmmm yazın uğraşamıyorum ağda yapcam diye bir kere saçıma yapıştı saçımı kestim makasla allahtan ucuna yapıştı salak gibi saçına topuz yapmazsan olacağı o tuti hanım:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?