335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kısa dönemde komando oluyormuymuuuşşş hiç duymamıştım....
Kimse yok ama ama nerede bu 335. dönem bekleyenler
ben geldimmm burdayım sizi bekliyodumm
öncelikle allah kavuştursun canım bi süre arayamayabilir herkes ailesini eşini dostunu ararken ona sıra gelmeyebilir. içini ferah tut arayacaktır. Hayırlı teskereler diliyorum..
çelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 335 dönem asker yarenleri....:79:
tutiii hoşgeldin canım
valla ben ehliyet sınavında gözetmen olmuştum bir kere zaman ehliyetim yoktu öyle birine denk gelirsen sana yardım etmez ki hem valla be gözetmen olunca kimseye göz açtırmıyoryum
kııızz sen gibi biri denk gelmese barii. ben motor derslerine bile hiç gitmedim tamirci mi olcam ben diyeee:
hu hu hu selam kızlar ben geldimm nasılsınız bakim?
hoşgeldin ududubcum

özom gevezem hoşbuluk canlarım...
bugün çok enteresan bişey oldu
ne olduuuu canım merak ettimm
Ben şimdilik çıkıyorum bi yemeğimi yiyim Görüşürüzz kızlarr
afiyet olsun gevezecim ne yemeğin var

eski erkek arkadaşım karşıma çıktı bizim burda market vardı oraya gitmiştim annemle tesadüf sarıldı falan nutkum tutuldu uzun bir aradan sonra sadece ne işin var buralarda diyebildim arabayla arkadaşla geçiyordum seni görünce indim arabadan dedi şaşırdım töpe töpeeee yaaaaaaaaaaaaaaa

bencede töpee töpeene alaka ya çok kızdım şimdi

ne tesadüfü acabaaa seni görmeye gelmiştir o
görmemezlikten gelseydin

inanın kızlar ben şaşırdım çok feci annem wardı yanımda şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım sarıldı bana dedim ne oluyor bişeyler ima eder gibiydi sonra neyse iyi akşamlar dedi bende iyi akşamlar dedim annem dediki tesadüfmü sence dedi ne bilim ben dedim belki işi düştü bu tarafa dedim annem diyorki birde allahtan makyajlı değildin

tüm 335 kd hatunları hepinize bendennn en güzel şarkılar gelsin bugün çok mutluyum ehehe:) yihuuuuu
Canım çok sevindim askerinin aramasına. Bak herşeyin bir açıklaması var işte, bi daha boşuna üzme canım kendini
Çağlom iyi noeller ve iyi yolculuklaar bol bol hasret gider. Bende çok özledim ailemi gel yanımızaa sık sıkk..
selam canlar ben geldim ama çook yorgunum ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum :112:
Selam violemm ahh sormaa benimde sabahın 8inden beri durmaksınız derslerim ve sınavlarım vardı. Nihayet eve gelip temizliğimi yapıp yanınıza gelebildim. Çok yoruldum gene
:)hoşgeldin canım ne kaldı nisana mayısa askerliği atlatmışız o da bişeymi:93:

mrb kızlaaaaaaaarrrrrrr teskereci güzelleerr:80::80:
ben geldimmm
ş.35.........
Hoşgeldin sıcak kanlı sevecen arkadaşım
bnmki dün aramadı bn aradm 2 kere kmse açmıyo teli
bugn boş gnüm oldugunu biliyo kesn arardı öglen ama aramadı
bn yne aradm yne kmse açmadı bu işte bi iş var ya
Selam bebekom, aradı mı askerin?
çelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 335 dönem asker yarenleri....:79:
Silaam Tutimmm
Tutim enteresan olmuş şimdi sana 2 soru.
1-Eniştenin askerde olduğunu biliyor mu? 2. Sonradan msj felan attı mı ?

perişkom nasılsın canım bugün konuşmjuyorsun pek iyisin değil mi

Selam Özoşum, iyiyim bitanem sadece çok yoruldum her zamanki gibi bide geçmişi okuyordum sen nasılsın tatlı arkadaşım ?

Selam Özoşum, iyiyim bitanem sadece çok yoruldum her zamanki gibi bide geçmişi okuyordum sen nasılsın tatlı arkadaşım ? [/QUOTE]

bende iyiyim canım benim ben gene temizlik yaptım yoruldum uykum geldi

cnm yerine göre deişir o mesela bnmkinin yakınlarda ankesörlü yoktu yemege gittiginde arayabiliyodu 7 dn snra arayamıyodu oraya geçmesi yasakmıymş neymş ama bli olmaz o
valla ben ehliyet sınavında gözetmen olmuştum bir kere zaman ehliyetim yoktu öyle birine denk gelirsen sana yardım etmez ki hem valla be gözetmen olunca kimseye göz açtırmıyoryum
al bi uyuz hoca bn ehliyet sınavnda aşkıma msj atmıştm 3 tane soruyu cvbı attı oda
sarıldımı ohanziii altındn bişy çıkıcakmı bakalm bikaç güne arar

perim araamadı hala ya .. ayy şuan kalbim nası çarptı tam yazarken telefonun ışıgı yandı tuş kilidi olmş arıyo sandm offffffffffffffff

Selam Özoşum, iyiyim bitanem sadece çok yoruldum her zamanki gibi bide geçmişi okuyordum sen nasılsın tatlı arkadaşım ?

bende iyiyim canım benim ben gene temizlik yaptım yoruldum uykum geldi[/QUOTE]

Bendeeeee... O kadar yorgunluğun üstüne temizlik yaptım bide....bi kahve iyi olur

perim araamadı hala ya .. ayy şuan kalbim nası çarptı tam yazarken telefonun ışıgı yandı tuş kilidi olmş arıyo sandm offffffffffffffff[/QUOTE]

Benii de sınavdayken aramış aşkım 2 kez. Açamadım haliyle çıkınca hemen aradım ama başka birisi çıktı suratına kapadım :18: istemez çünkü konuşmamı utandm bende kapadım direk. Hep arardı bu saatlerde ama aramadı hala. Akşam sıra oluyor bazen Neyse konuştuk bugün.. Sesi çok iyi ve mutlu geliyordu aşkımın yarın şafak 33 Mersin benim memleketim o yüzden çok mutlu olmuş kurban olurummm :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…