- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.961
hoşbulduk bebem nasılsın bakalım
özom gevezem hoşbuluk canlarım...
bugün çok enteresan bişey oldu
hu hu hu selam kızlar ben geldimm nasılsınız bakim?
kısa dönemde komando oluyormuymuuuşşşHadi gözünaydın canım artık arar merak etme
Kart bitmiş olabilir canım yada yeni gelenler olduğu için bi kargaşa falan vardır arayamamıştır.Arar merak etme canım içini ferah tut
Benim askerim komando gerçi kısa dönem ama yinede zorladılar baya :26:
Tamamen çıkmış sorulara bak yeter her yıl aynı sorulardan soruyorlar:82:
ben geldimmm burdayım sizi bekliyodummKimse yok ama ama nerede bu 335. dönem bekleyenler
öncelikle allah kavuştursun canım bi süre arayamayabilir herkes ailesini eşini dostunu ararken ona sıra gelmeyebilir. içini ferah tut arayacaktır. Hayırlı teskereler diliyorum..ya kızlar birşey sorucam benim erkek arkadasım askerde su an acemi 12sinde gitti acemide sizinkiler nezaman arıyordu yani bunların serbest oldugu zaman falanmı oluyor acemilikte kaçtan kaça kadar egitim görüyorlar biri bana anlatabilirmi?
tutiii hoşgeldin canımçelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 335 dönem asker yarenleri....:79:
valla ben ehliyet sınavında gözetmen olmuştum bir kere zaman ehliyetim yoktu öyle birine denk gelirsen sana yardım etmez kihem valla be gözetmen olunca kimseye göz açtırmıyoryum
hoşgeldin ududubcumhu hu hu selam kızlar ben geldimm nasılsınız bakim?
ne olduuuu canım merak ettimmözom gevezem hoşbuluk canlarım...
bugün çok enteresan bişey oldu
afiyet olsun gevezecimBen şimdilik çıkıyorum bi yemeğimi yiyimGörüşürüzz kızlarr
iyiyim özomm sen nasılsın yalnız şu forum iyice sıkmaya başladı ya çok yavaş ya da girilemiyor
iyiyim özomm sen nasılsın yalnız şu forum iyice sıkmaya başladı ya çok yavaş ya da girilemiyor
eski erkek arkadaşım karşıma çıktı bizim burda market vardı oraya gitmiştim annemle tesadüf sarıldı falan nutkum tutuldu uzun bir aradan sonra sadece ne işin var buralarda diyebildim arabayla arkadaşla geçiyordum seni görünce indim arabadan dedi şaşırdım töpe töpeeee yaaaaaaaaaaaaaaa
eski erkek arkadaşım karşıma çıktı bizim burda market vardı oraya gitmiştim annemle tesadüf sarıldı falan nutkum tutuldu uzun bir aradan sonra sadece ne işin var buralarda diyebildim arabayla arkadaşla geçiyordum seni görünce indim arabadan dedi şaşırdım töpe töpeeee yaaaaaaaaaaaaaaa
Canım çok sevindim askerinin aramasına. Bak herşeyin bir açıklaması var işte, bi daha boşuna üzme canım kendinitüm 335 kd hatunları hepinize bendennn en güzel şarkılar gelsin bugün çok mutluyum ehehe:) yihuuuuu
Çağlom iyi noeller ve iyi yolculuklaarselam benim güzeller güzeli tertiplerime=)
herkes iyidir insallah?? Dogrusu gecmisi okudugumda gördüklerim iyi oldugunuza isaret=)
Yeni gelen arkadaslar aramizda hos gelmis sefalar getirmisler
Ben bir saat sonra yolcuyum, noel tatilimi erkenden baslattim ve baba ocagina gidiyorum yine
gece cok yorgun olmassam buralarda olurum yine..
Hepimiz saglicakla kalin, Allaha emanet olun
Selam violemm ahh sormaa benimde sabahın 8inden beri durmaksınız derslerim ve sınavlarım vardı. Nihayet eve gelip temizliğimi yapıp yanınıza gelebildim. Çok yoruldum geneselam canlarben geldim ama çook yorgunum ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum :112:
Hoşgeldin sıcak kanlı sevecen arkadaşım:)hoşgeldin canım ne kaldı nisana mayısa askerliği atlatmışız o da bişeymi:93:
mrb kızlaaaaaaaarrrrrrr teskereci güzelleerr:80::80:
ben geldimmm
ş.35.........
Selam bebekom, aradı mı askerin?bnmki dün aramadı bn aradm 2 kere kmse açmıyo teli
bugn boş gnüm oldugunu biliyo kesn arardı öglen ama aramadı
bn yne aradm yne kmse açmadı bu işte bi iş var ya
Silaam Tutimmmçelammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 335 dönem asker yarenleri....:79:
Tutim enteresan olmuş şimdi sana 2 soru.inanın kızlar ben şaşırdım çok feci annem wardı yanımda şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım sarıldı bana dedim ne oluyor bişeyler ima eder gibiydi sonra neyse iyi akşamlar dedi bende iyi akşamlar dedim annem dediki tesadüfmü sence dedi ne bilim ben dedim belki işi düştü bu tarafa dedim annem diyorki birde allahtan makyajlı değildin
perişkom nasılsın canım bugün konuşmjuyorsun pek iyisin değil mi
cnm yerine göre deişir o mesela bnmkinin yakınlarda ankesörlü yoktu yemege gittiginde arayabiliyodu 7 dn snra arayamıyodu oraya geçmesi yasakmıymş neymş ama bli olmaz oya kızlar birşey sorucam benim erkek arkadasım askerde su an acemi 12sinde gitti acemide sizinkiler nezaman arıyordu yani bunların serbest oldugu zaman falanmı oluyor acemilikte kaçtan kaça kadar egitim görüyorlar biri bana anlatabilirmi?
al bi uyuz hocavalla ben ehliyet sınavında gözetmen olmuştum bir kere zaman ehliyetim yoktu öyle birine denk gelirsen sana yardım etmez kihem valla be gözetmen olunca kimseye göz açtırmıyoryum
sarıldımı ohanziiieski erkek arkadaşım karşıma çıktı bizim burda market vardı oraya gitmiştim annemle tesadüf sarıldı falan nutkum tutuldu uzun bir aradan sonra sadece ne işin var buralarda diyebildim arabayla arkadaşla geçiyordum seni görünce indim arabadan dedi şaşırdım töpe töpeeee yaaaaaaaaaaaaaaa
Selam Özoşum, iyiyim bitanem sadece çok yoruldum her zamanki gibi bide geçmişi okuyordumsen nasılsın tatlı arkadaşım ?
bana kahve yok mu perişkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?