335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yaa off içimde çok kötü his wr koguşun ordaki tele birinin çıkmaması imkansz ama 3 kere aradm kmse çıkmıyo ya kesin bnmkini 337lern binaya aldılar ordada ankesörlü yok

aman cnm hiiiç öyle düşünmee bi kere öyle düşünmeye başladın mı gerisi geliyoo aman aman...
bak 11 gündür konuşmamıştım bnmki gayet iyiymiş..
snnki de öyledir inş.
canım neden aramamış 11 gün hiç mi arayamamış ne dedi tam olarak?

bencede töpee töpeene alaka ya çok kızdım şimdi

ne tesadüfü acabaaa seni görmeye gelmiştir o
görmemezlikten gelseydin
tutim arkadaşlara katılıyorum ben de kızdım niye sarılıyo ki öyle lap diye herşeyin bi usulü var yani cix cix

yaa off içimde çok kötü his wr koguşun ordaki tele birinin çıkmaması imkansz ama 3 kere aradm kmse çıkmıyo ya kesin bnmkini 337lern binaya aldılar ordada ankesörlü yok

canımın içi belki telefon hatlarını değiştiriyolardır belki telefon bozulmuştur biliyosun askeriye kuralcıdır bozulan telefonun yerine yenisi gelene kadar ne aşamalardan geçer.. öyle düşün birazda üzme kendini nolur

bakcaz artık violecm telin bozulma imkanı pek yok çnkü santralden arıyorm onlar baglıyoo off geçmiyo saatler
zatn perşembe doum gnüm o yüzden gerginm snrm :18:

bakcaz artık violecm telin bozulma imkanı pek yok çnkü santralden arıyorm onlar baglıyoo off geçmiyo saatler
zatn perşembe doum gnüm o yüzden gerginm snrm :18:

canım senin askerinde gelibolu demi aynı il sonuçta bugün askerimin oraya telekomdan gelmişler ankesörleri tamir için belki öle bişey vardır ha

canım senin askerinde gelibolu demi aynı il sonuçta bugün askerimin oraya telekomdan gelmişler ankesörleri tamir için belki öle bişey vardır ha

bence de özoş ben de öyle düşünüyorum kesin bi tamirat olayı falan var yoksa aramazmıydı bi de bişey olsa tv de falan görürdük canım Allah korusun Allah'a emanet olsunlar gönlünü ferah tut iyi düşün kötü şeyler getirme aklına canım

ya demek bugün genel olarak bişey var benim kocişte en son 4.35 de aradı bu saate kadar 2 yada 3 defa daha arardı ama aramadı içim bunaldı haaa.kocişşşşşşşş duyuyonmu merk ediyomm senii
bide birtane komutanı var gıcık herifin tekiymiş o geldimi kocişi gecenin bir yarısına kadar el koyuya aptal herif yaa.bugün çok sinir olmuş eşim ona kesin kavga edecem çağırsada gitmiyecem isterse ceza versin umrumda değil falan dedi.şimdide bu saate kadar aramayınca merak ediyorum yaaa

çok şükür aradı kocişşşşş.ama neyazıkki bugün sabaha kadar çalışacakmış iş vermişler yetişmesi gereken yavrum benim yaaa bilgisayarın başında sabahlıyacak.ama büyük olasılıkla yarın izinliibuarada teller bozulmuş yeni gelen kısa dönemler çok yüklenmiş bozmuşlar teli.kaçak olarak arkadaşının telinden aradı bebekimmm

mrb canım ben geldimmmmmmm

Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane
ben kahvemle geldim sohbetinize ortak olucam:) nasılsın canımm

konuşabildiğinize sevindim canım böyle şeylerde aklınıza ilk olarak kötü şeyler getirmeyin ya. sonra bu endişemizi onlara yansıtıyoruz bişey varmış gibi..
bende az önce öyle yaptım fırça yiyordum nerdeyse. benimkide cevap vermedi telefonlarıma korktum nerdeyse kızıyordu toparladım

veeeeeeeee alıntı yapamadığım teskereci güzelleeeerrr:80::80::80::80::80::80::80::80::80:
hepinize mrb
neden kimse kalmamış forumda yaaa
şafaaaaaaakkkkkkkkk atarsa 34

kız bn sınava gireli bi yıl oldu ama trafige gidip ehliyeti almadm

hehe tamam canım sen de git al ehliyetini dosyan yanmadan süresi var yoksa biliyosundur sanırım...

ne kadar sürer bilmiyorum ama üç bölümden oluşuyo trafik sağlık motor, o meb'in sayfasında yazar mutlaka.

sınav kek ben bir tek motorda zorlandım kitapta çıkmış sorulara baksan aynıdır zaten. ve lütfen ilk çıkma sınavdan. sonuna kadar bekleyip son hakkım diyerek yardım iste hoca tekken. o zmn ederler.

tamam tatlımçok teşekkür ederim yardımın için. sorulara baktım bugün biraz kolay görünüyor mantıkla çıkarılabilecek şeyler. ama motordan hiç bişey anlamadım umarım yaardımlık bi durum olmaz ama olursa da mutlaka kullancam

geçerim heralde yaa ( inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…