335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

KIZLAR İNANAMIYORUM!!!

sevgilim akşam 7:20'de ben tam koşu bandının üstünde spor yaparken aradı:)) yihuu oleyyy ilk defa aylar sonra ilk defa günde TAM ÜÇ KEZ VE TOPLAM 10 dk. konuştuk diye seviniyordum ki.....

ben ne desem yanında salak salak erkeklere kahkaha attırdı :/ ve deeeeee ben de tezkere alıcam falan derken heee yaaa dedi şok oldum. annem 50 ablam 30 anaannem de 50 alacak sen bi tezkere alamazsın, benle askerlik yapmadın dedi.

buna inanıyor mu? ne oldu da böyle inandı? orda bi erkek aklını mı çeliyo ya da noluyo anlamadımmm... önceden sabah 5-6'ta arıcak diye nöbet beklerdim hala öyle ve arardı o zmnlar kaldı ki kızlar siz de asker bekleyenisiniz. Halimi en iyi siz bilirsiniz özlemimi her şeyimi ((( ve bana böyle dedi.

spor salonun müzikli ortam yanlış anlamasın diye de "süpriz var dedin ya onun için gaza geldim spor yapıyorum" demiştim o da herkesi böyle gaza getiriyorum dedi. herkes kim? dedim. gene başlama dedi.

gene başlama mı? ne zmn başladım ki? şokum. yüzde yüz değişim geçiriyor sanırım :/ ve ben şokum. yazamıyorum bile. arkadan da erkek kahkahaları. (( benim sevgilim mi bu?

ankesörlü teli de verdi aramam için bu arada

ALXFA canım haklısın aslında budurmlarda aklımıza kötü şeyler getirmemek gerek ama sanırım bende panik atak var hemen telaş yapıyorum bide buaralar acayip sinirliyim yaa eve gelene kadar 2 kişi ile kavga ettim çata çat düşün hiç uyum değildir kendimden utandım.Allahımm kciş gelene kadar aklıma mukayyet olll

HTML:

şaka mı bu nasıl ya ordaki erkeklere kahkaha attırdı falan..
tabiki bizde onlarla askerlik yapıyoruz neden anlamak istemiyor bazıları bunu. :44:
sen onun tek bir sözüyle spora başlamışsın. buna gaza getirmek değil, sevdiği için herşeyi yapmak denir.. çok ayıp etmiş tatlım ama inşallah anlar hatasını.
sıkma sen tatlı canını

stresini atıyorsun işteee rahat oooolll..
bugün fazla mı iyimserim ne

bütün heveslerim kırılıyo moralim bozuluyo... cidden bir şey anlamıyorum, kendi arkadaşlarının yanında bile telefonda benimle rahat konuşamayan çocuk orda tüm erkekleri yanına toplamış ya da sıradakiler bilmiyorum bi onlarla birlikte sevgilim!! konuşuyo bide ben. konferans yaptık sana :'(((

sevgilisi askerdeyken terk eden kızı duydum ama askere gidip de terk edeni ilk defa görüyorum ve sanırım o da bana rastgelecek. nasıl bi değişimdir bu?

hep bencildi ama maçoluğu falan da vardı böyle yapamaz yapmazdı asla. insan orda hiç mi özlemez bir de offfff offffffff.

sıradakilerdir canım ya belki günahını alıyoruzdur. tesadüfen öyle olmuştur belki. yanlış şeyler düşünme yarın anlar ne yaptığını. kötü şeyler getirme aklına sakınn

Canım seni üzmek istemiyorum bugüne kadar söylediğin hiçbişeye yorum da yapmadım. Ben fazla açık sözlüyümdür ne hissediyorsam anında söylerim ama insanları kırmaktan da korkarım.. Genle olararakta yanılmam söylediklerimde. Sana söylemek istediğim şu ki: sanıyorum erkek arkadaşının kişiliği henüz oturmamış. Zayıf karakterli bi erkek imajı çizdi gözümde anlattıklarınla.. Bi kadın için çok gurur kırıcı davranışlarda bulunmuş gerçekten. Bunları hakettiğini ve tahammül etmek zorunda olduğunu düşünmüyorum. Güçlü ol ve gerçekten tavrını koy. Asker olması seni rencide etmesi hele ki diğer askerlerin yanında seni bu derece küçük düşürmesi hakkını ASLA vermiyor ona!

sıradakilerdir canım ya belki günahını alıyoruzdur. tesadüfen öyle olmuştur belki. yanlış şeyler düşünme yarın anlar ne yaptığını. kötü şeyler getirme aklına sakınn

hayır canım benim dediğimi onlara aktarıyoo gülüyorlar onların cvbını bana falan söylüyordu. tezkere istiyomuş ahahah gibi. ((((

bana bi tezkere alamazsın dedi bu kadar çektiklerim yanında

10 gün boyunca aramadı mevzusuna da yorum yapmamıştım.. Bunun hiçbi açıklaması olamaz! Taş olsa çatlardı... Sen gerçekten sabırlı bi insanmışsın. Hayatta en çok korktuğum insan nankör ve kadir kıymet bilmeyendir. Biz de burda gerçek hayatımızda şafak saydık onlarla... Dilimizden düşürmedik, 12leri bekleyip 1 gün daha azalttığımıza sevindik... Bi erkek başına taç etmeli böyle bi kızı... Çok üzüldüm ve sinirlendim gerçekten....

perimmm sanada selam tatlım ve diğer arkadaşlar sizede selam tekrardan..

perim soruna cewap weriyorum hemen...

erkek arkadaşım olduğunu biliyordu askerde olduğunuda biliyordu...
hyr tatlım mesaj falan atmadı...

sarıldı ablası vardı ablam eniştemden boşandı falan dedi ayaküstü 1-2 laf etti araba ile arkadaşımla geçiyorduk seni gördüm arabadan indim yanına geldim dedi ben bişey diyemedim nutkum tutuldu yanımda annemde olunca hım diyebildim sadece sonra sen nasılsın dedi iyiyim dedim sonra neyse iyi akşamlar dedi sanada dedim öyle gitti :95:

bu arada hypatia senin erkek arkadaşın ne yapmış öyle cnm ya benim hiç hoşuma gitmedi ne o başka askerlere kahkaha attırmak falan yakışmamış bilip bilmeden günahını almasın öyle senin benimle askerlik yapmıyorsun diyerek başkalarını alet ederek ilşkinizin boyutunu değiştirmesin neyse derdi delikanlı gibi söylesin sana ayyyyyy deli oluyorum böyle bekleyenlerinin günahını alan askerlere yaaa

Son düzenleme:

kesinlikle haklsın. bi keresinde onun bi arkadaşı senin ona yaptıklarını kız arkadaşım bana yapsa ben bu ülkeye başbakan olurdum demişti. (
çok kırıldım çok üzüldüm onun umrunda bile değil telafi bile etmek şöyle dursun hatali bile değil ve ben bunu haketmiyorum. en doğrusunu sen söylüyorsun sanırım

tavrımı ne diye koyacağım? nasıl koyayımm?
çok kırıldım mı diyeyim? asla anlamıyoo boğa burcu ( ve ben o üzülmesin diye kırıldığımı bile ona söyleyemiyorum

sanırım bu ilişkiyi sadece ben yürütüyorum o bir şey yapmıyor. ben durup adım atmasam bu ilişki de duracak. onun bi çabası yok.

ne yapayım değil yapmayayım olmalı cvp di mi? hiçbir şey yapmayayım bundan sonra? ararsa konuşayım o kadar mı?

kısa dönemde komando oluyormuymuuuşşş hiç duymamıştım....

Bende bilmiodum ama oluyormuş aşkım mavi bereli

afiyet olsun gevezecim ne yemeğin var

Sağol canım bildiğin diyet yemeği haşlanmış brokoli ve çorba

Belkide sadece bi tesadüftür Tuticim çok iyi niyetli gördüm kendimi:78:

Valla canım önce 10 gün aramadı hadi iyi aradı sevindin iyiydi şimdide başka bi olay Maşallah sabır taşıymışsın ben olsamşimdiye çatlamıştım

Kesinlikle sen bunu haketmiyorsun kimse senden değerli değil

Son düzenleme:

Sen o üzülmesin diye kırıldığını söylemiyorsun ama o seni çileden çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Çok mu emin erkek arkadaşın onu asla terketmeyeceğine felan? Sana dünyada kalan tek erkeğin kendisi olduğunu mu düşünüyor? Bu alaycı tavırlar ne demek oluyor ya? Yani karar sana kalmış ama ben bana bunları yapan erkeği asker felan dinlemem anında bitirirdim, o kadar kolay mı demeyin, kolay! Hem 10 gün arama sonra da aradığında beni palyaço et ! Hakkımı ye ! Haksızlığa asla tahammülüm yok ya. Ben olsam aradığında açmazdım bile. Üzülecek mi sana bunları yapıp bunları söyleyen bi adam? Zaten kör değilse görürdü senin beklediğini, bu hataları yapmazdı. Tezkere alacakmış diyip arkadaşlarıyla dalga geçti diyorsun, bu ne demek arkadaşım? Kusura bakma açık sözlülüğümden dolayı ama ben kıyamıyorum asker bekleyen kızların bu şekilde haksızlığa uğramasına , hele hele dalga geçmek çok çok çirkin. Bi erkeğe hiççç yakıştıramadım ben. İstiyorsan aradığında aç ama hatasını anlamasını istiyorsan eğer ben ASLA açmazdım o telefonu !!! Gelince ayaklarım kapansada BELKİİİ affederdim BELKİ o da hiç sanmıyorum ama !!!

Merhabalar,
Öncelikle hepinizin askerini Allah tez zamanda kavuştursun.Benim nişanlımda 337.dönem asker olarak gitti.Engin bilgilerinizden yararlanarak size sormak istediğim bişey var mehtap ne demek?:)

Başta Perinin dediklerine aynen katılıyorum.Sen değerlisin bu hayatta başka kimse değil.Hayatının merkezine sen onu koymuşsun bence en büyük yanlışın o.Unutma onu değerli kılan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…