- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.021
Merhabalar,
Öncelikle hepinizin askerini Allah tez zamanda kavuştursun.Benim nişanlımda 337.dönem asker olarak gitti.Engin bilgilerinizden yararlanarak size sormak istediğim bişey var mehtap ne demek?:)
ozaman yemin törenide mehtap sayılır:)Mehtabımız72:
kızlar canlarım çook teşekkür ederim hepinize. ona karşı kendimi güçsüz hissediyor ve askerde kendimi ifade edemediğimden oluyor sanırım diye hep kendime öfkeyle yaklaşıyordum öte yandan da içim de bu durumu kabullenmiyor kalbim şişiyo...
terk ettim gitti diyemiyorum ama en azından buna alıştıracağım kendimi bitecek.
ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR.insanın gözünün önünde bazen bi gökdelen dikiliyo ama fark edemiyo ben de öyleydim bugüne dek, ve biraz o tel konuşması çokça da sizin söyledikelriniz aklımı başıma getirecek inş.
TabiikiiAskerlik süresince yaptığınız bütün görüşmeler sayılır canımm Maşallah mehtabınıza ama yemin töreni o kadar geç olmamalı canım yaa? :26:
hayır canım benim dediğimi onlara aktarıyoo gülüyorlar onların cvbını bana falan söylüyordu. tezkere istiyomuş ahahah gibi.((((
bana bi tezkere alamazsın dedi bu kadar çektiklerim yanında
ozaman yemin törenide mehtap sayılır:)Mehtabımız72:
Eki Görüntüle 114785 işte aynı böyle oldular aynı hem de kendimle gurur duyuyorum :129:
HaklısınBen yanlışlıkla yazmışım.Çok şükür ki mehtabımız 10
kızlaar ben köstebek pastası yaptım çok güzel oldular tadı da çok güzel olduaşkım da aradı konuştuk çok mutluyum Allah bozmasın
kızlaar ben köstebek pastası yaptım çok güzel oldular tadı da çok güzel olduaşkım da aradı konuştuk çok mutluyum Allah bozmasın
HaklısınBen yanlışlıkla yazmışım.Çok şükür ki mehtabımız 10
canım Allah kavuştursun ne güzel 10 gün sonra görüceksin sevdiceğini
canım gel birlikte yiyelimayyy canım çektiiiiii
Ellerine sağlık violemm bal şeker olsunnben de yapmıştım ondann çok sevimli oluyorr. Aşkıma da pembe glazürlü kalpli cupcakelerden yapardım, yanına çilekli limonatayla verirdim çok sever sevgilimm, gelmeden alıp sevdiği herşeyi yapıcam bebeğimee.. Çok özledim violem yaa çokkk Özetle ben aşığım çooookkkkkkkkk
canım gel birlikte yiyelim
çok iştah açıcı..yakın olsam gelirdim
ben geliyorum sana pastanın tadına bakmaya
çok iştah açıcı..yakın olsam gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?