335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Merhabalar,
Öncelikle hepinizin askerini Allah tez zamanda kavuştursun.Benim nişanlımda 337.dönem asker olarak gitti.Engin bilgilerinizden yararlanarak size sormak istediğim bişey var mehtap ne demek?:)

Seni de Allah kavuştursun canım. "Mehtap" demek asıl tezkere tarihinizden yani ŞAFAK'tan önce yaptığınız ufak görüşmeler. Küçük şafak da diyebiliriz işte, askerlik süresinde yapılan onun geldiği, veya senin gittiğin günler Mehtap oluyor aynı şafak gibi sayılır, tadından yenmez

kızlar canlarım çook teşekkür ederim hepinize. ona karşı kendimi güçsüz hissediyor ve askerde kendimi ifade edemediğimden oluyor sanırım diye hep kendime öfkeyle yaklaşıyordum öte yandan da içim de bu durumu kabullenmiyor kalbim şişiyo...

terk ettim gitti diyemiyorum ama en azından buna alıştıracağım kendimi bitecek.

ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR.insanın gözünün önünde bazen bi gökdelen dikiliyo ama fark edemiyo ben de öyleydim bugüne dek, ve biraz o tel konuşması çokça da sizin söyledikelriniz aklımı başıma getirecek inş.

hypatia canım çok üzüldüm ben burda gördüğüm kadarıyla sen sevgiline bağlı hergün ona özlem duyan şafakları onunla birlikte azimle sayan biri olarak bence bunların hiçbirini haketmiyosun zaten 11 gün aramadı diyincede garipsedim ben o kadar zaman aranmaz mı hiç canım bence de tavrını koy perimin söylediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum sana değer verene değer vericeksin tavrını koy yoksa yıpranan sen olursun yıprandığınla kalırsın canım

Canım yaşadığın ilişkiyi en iyi sen bilirsin. Başkalarının söylediklerine göre çok fazla şekillendirme ilişkini, kendi kararını sen ver, ama duygularını biraz kenara koyup gerçekleri tüm çıplaklığıyla görmeye çalışarak... Bunlar bizim nacizhane görüşlerimiz. Hepsi de seni düşündüğümüz için üzülme sakın tamam mı ? akışına bırak, su akar yokunu bulur arkadaşım....

kızlaar ben köstebek pastası yaptım çok güzel oldular tadı da çok güzel oldu aşkım da aradı konuştuk çok mutluyum Allah bozmasın

hayır canım benim dediğimi onlara aktarıyoo gülüyorlar onların cvbını bana falan söylüyordu. tezkere istiyomuş ahahah gibi. ((((
bana bi tezkere alamazsın dedi bu kadar çektiklerim yanında

çok onur kırıcı gerçekten adına üzüldüm canım benim. sen de ezdirme kendini

ozaman yemin törenide mehtap sayılır:)Mehtabımız72:

allah kavuştursun Elfidacım. allah sağ salim yapıp gelmek nasip etsin.

kızlaar ben köstebek pastası yaptım çok güzel oldular tadı da çok güzel oldu aşkım da aradı konuştuk çok mutluyum Allah bozmasın

Ellerine sağlık violemm bal şeker olsunn ben de yapmıştım ondann çok sevimli oluyorr. Aşkıma da pembe glazürlü kalpli cupcakelerden yapardım, yanına çilekli limonatayla verirdim çok sever sevgilimm, gelmeden alıp sevdiği herşeyi yapıcam bebeğimee.. Çok özledim violem yaa çokkk Özetle ben aşığım çooookkkkkkkkk

HaklısınBen yanlışlıkla yazmışım.Çok şükür ki mehtabımız 10

Hııh şimdi olduu Canım yaa, hayatının en duygusal en gururlu anlarını yaşamaya hazırlıklı ol bi mucizeye tanıklık edeceksin çünkü Yemin töreni bi kadının sevdiği adamı mutlaka görmesi gereken bi olay, ben hayatımda bu kadar gurur duyup bu kadar heyecanlanmamıştım... Vee o gün bin kez daha aşık olacaksınn ayy ne günlerdi yaaa... Tutiimm duy sesimii yemin törenimiz diyorumm !! Kastamonu diyorumm !! Birbirimize "biz nasıl bi yere düştük :26:" bakışımız diyorummm !!!

ayyy canım çektiiiiii
canım gel birlikte yiyelim

perim sen de gel canım hepimize yeter bol bol yaptım
ya sorma perim ben de çok aşığım acayip hem de iinsanlar kalbimin sesini duyucak diye korkuyorum bi de o gün nasıl olurum hiç bilmiyorum çok özledim ben de özlemek kelimesi çok yetersiz kalıyo yeni bi kelime mi üretsek :112::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…