- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.221
nenelerim birşey daha soracağım bu yemin töreni ne kadar sürüyor. kaç saat sürer.
kem gözlüüüüüüüü bitti işte şarjm dünnn335dc şarzın bitmedi mi senin kuzum hala
ohaaaanzii diyorm 3v saatmiiiiCanım ben günlüğüme yazmışım acemilikte ilk gün 15 saniye konuşabilmişiz 2. gün 20 saniye aynı gün 1:30 dakika ve ben bu 1:30 dakikada kudurmuşummçok uzun kouştuk diye. Usta birliğinde 2 saat 3 saat konuştuğumuz oluyor. Günde 3-4 kez arıyor aşkım 2 saate yakın konuşuyoruz.. Daha rahat olucak canım merak etmee bunlar en zor günlerrr
bn onu periden çaldım çaktırmabu arada 335dc facede paylastıgın o seyı caldım kusura bakma dehset anlamlı bısey cunku
söyledik işte şımarmaaaaaaaaaaaaaO da benden çaldıııhırkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
tevbeler olsn torun sapıttııııınuri alco gıbı hısettım kendımı :))))
saf ve masum kız gazoz ıster ama nurı alco onun gazozun ıcıne hap atar veeeeeeee
dıdın dın dıdınnnnnnnn
bende cay ısteyene bıra verıyorum
inş olur çaglomm ohh tatilmiiiiucak bileti bakiyorum kendimeeeee
bu hafta babamla konusup onayini aldiktan sonra kesecegim hemen inanilmaz uygun fiyata bilet buldum, dua edin bana kizlaaar baboooo okey dedigi an 5hafta yarimin yanindayim demektirrrr
Dogumgünümde tatile götürcek kuzucum beniiii
güzel sorubuna ilave benimde bir sorum olacak sevgilim sakaryada asker yemin töreninden sonra evci izni oluyorya mesela ailesiyle sakaryada bir adresi evci gösterip izmite kacabilir mi?
Selam kızlarrrBen bugün derse gitmedimm kendimi iyi hissetmedim
Kızlar gecmişi inceleyemedim ama aranızda hakkari varmı??
perişkom nasılsın bebeğim bende okuldan geldim ii yapmışsın ya as gitsin dersleri fırsat varken bak ben çalışırken asamıyorum
İyi yapmışsın Pericim bende 2 gündür evdeyim dışarı çıkmak hiç ama hiç istemiyorumm oysaki aşkım burdayken sabah büyük bi huzurla uyanır hemen aşkma koşardım yıllardır yaşadığım şehir bile yabancı geliyooo artıkkkk bitsinnnnn artıkkkkkkkkkkk
Kıyamam yaaaçok az kaldı canım... Sen çalışmıyor muydunn?
canım ben yüksek lisans yapıyorum üniversitenin yürüttüğü projelerde çalışıyorum sürekli çalışmıyorum bu ara dinlenmedeyim aşkım geldiken sonra büyük ihtimalle başlıcaz çalışmaya şubata kadar evde tez yazıyorum daha doğrusu yazmaya çalışıyorumm kafamı toparlayamıyorum nedense
canım ben yüksek lisans yapıyorum üniversitenin yürüttüğü projelerde çalışıyorum sürekli çalışmıyorum bu ara dinlenmedeyim aşkım geldiken sonra büyük ihtimalle başlıcaz çalışmaya şubata kadar evde tez yazıyorum daha doğrusu yazmaya çalışıyorumm kafamı toparlayamıyorum nedense
Tutimmm çelammmmmmmmAçtığım diğer askerlik sonrası topiğimizde 2 arkadaş var. Buanbuan ve bal böceği, onların da askerleri Ağrı-DOĞUBEYAZITmış 16 Ocakta çıkıyorlarmışşşşşşşşşş Sen şafağından emin misin bebişimm enişte de 16Ocakta çıkıyor olmasınn ? Onların şafağı 32
bişe sorucaktım bizm daha çıkış tarihi belli değil ama elazığ a hangi gün çıkarırlar, eşim 18 i olabilir dio :2: acemilikten usta birliğine gitmeden önce 1 gün izinli gibiydi o etkiler mi çıkış tarihini :44:
yok başka izin kullanmadı inşallah 17 sinde biterrr :2: şmd elazığda diil ankarada hani dedim yol izni 2 gün olursa die , ama olmaz heralde km yetmio sanırımm olsun 17 si de olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?