335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

torunlar size ben yardımcı olmaya çalışayım bizim yemin törenimiz 1 bitmişti daha saat sürmüştü 2 de başlayıp 3 te bitmişti daha sonra askerimi evci çıkarmıştık annesiyle fakat sabah 9 ve akşam 9da annesiyle imza attılar artı bir kerede komutanları kaldığıız otele orda mı diye kontrole geldiler yani kısaca bulunduğunuz yerden çıkması imkansız cep telefonu olayına gelince kişiye bağlı olarak değişri benim erkek arkadaşımn valizini girerken kontrol etmedikleri için sokmuştu ama heryer böyle olmayabilir. yardımcı olabildiğsem torunlar ne mutlu bana

335dc şarzın bitmedi mi senin kuzum hala
kem gözlüüüüüüüü bitti işte şarjm dünnn
ohaaaanzii diyorm 3v saatmiiii bizm rekor bi saat o da bikereydi
bu arada 335dc facede paylastıgın o seyı caldım kusura bakma dehset anlamlı bısey cunku
bn onu periden çaldım çaktırma
O da benden çaldııı hırkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84:
söyledik işte şımarmaaaaaaaaaaaaa
nuri alco gıbı hısettım kendımı :))))
saf ve masum kız gazoz ıster ama nurı alco onun gazozun ıcıne hap atar veeeeeeee
dıdın dın dıdınnnnnnnn
bende cay ısteyene bıra verıyorum
tevbeler olsn torun sapıttııııı
inş olur çaglomm ohh tatilmiiii

güzel soru buna ilave benimde bir sorum olacak sevgilim sakaryada asker yemin töreninden sonra evci izni oluyorya mesela ailesiyle sakaryada bir adresi evci gösterip izmite kacabilir mi?

Selam canım. Bence sakın böyle bişey yapma yemin töreninden sonra denetlemeler oluyor, verdiğiniz askere gelpi yerinde kontrol edebiliyorlar. Eğer bulamazlarsa ceza alır askerliği uzar hiç yoktan. Benden sana nene tavsisyesi

selammmmm nenişşşşlerrrrrrrrr

3 gun bitti nasıl az kalmış şafaga demi bizimde.
'başlamak bitirmenin yarısıdır'diyerek
safi kendimi avutuyorummm..bööööööö

İyi yapmışsın Pericim bende 2 gündür evdeyim dışarı çıkmak hiç ama hiç istemiyorumm oysaki aşkım burdayken sabah büyük bi huzurla uyanır hemen aşkma koşardım yıllardır yaşadığım şehir bile yabancı geliyooo artıkkkk bitsinnnnn artıkkkkkkkkkkk

Kıyamam yaaa çok az kaldı canım... Sen çalışmıyor muydunn?

Kıyamam yaaa çok az kaldı canım... Sen çalışmıyor muydunn?

canım ben yüksek lisans yapıyorum üniversitenin yürüttüğü projelerde çalışıyorum sürekli çalışmıyorum bu ara dinlenmedeyim aşkım geldiken sonra büyük ihtimalle başlıcaz çalışmaya şubata kadar evde tez yazıyorum daha doğrusu yazmaya çalışıyorumm kafamı toparlayamıyorum nedense

Anladım canımm, aşkın gelmeden hafiflette güzel güzel gezin sevdiceğinleee ben de hiçbişeye adapte olamıyorum ama gelince rahat rahat güzel günlerin tadını çıkarabilmek için çalışıyorumm

az aldı canım ben de üniversite sınavına tekrar giricem bu yıl 3,5 ayım kaldı adapte olamıyorum ben de ama zorluyorum kendimi kocişimin geleceği zamanı düşünüp atlatıyorum kendimi.. :97:

Tutimmm çelammmmmmmm Açtığım diğer askerlik sonrası topiğimizde 2 arkadaş var. Buanbuan ve bal böceği, onların da askerleri Ağrı-DOĞUBEYAZITmış 16 Ocakta çıkıyorlarmışşşşşşşşşş Sen şafağından emin misin bebişimm enişte de 16Ocakta çıkıyor olmasınn ? Onların şafağı 32

bişe sorucaktım bizm daha çıkış tarihi belli değil ama elazığ a hangi gün çıkarırlar, eşim 18 i olabilir dio :2: acemilikten usta birliğine gitmeden önce 1 gün izinli gibiydi o etkiler mi çıkış tarihini :44:

Acemilikte aldığı yok izni etkilemez canım çıkış tarihini ama Elazığdan ne zman çıkar bilmiyorum. Normalde 17Ocak'tan 1gün fazla tutamazlar yol izni dışında izin kullanmadıysa

yok başka izin kullanmadı inşallah 17 sinde biterrr :2: şmd elazığda diil ankarada hani dedim yol izni 2 gün olursa die , ama olmaz heralde km yetmio sanırımm olsun 17 si de olur..

yok başka izin kullanmadı inşallah 17 sinde biterrr :2: şmd elazığda diil ankarada hani dedim yol izni 2 gün olursa die , ama olmaz heralde km yetmio sanırımm olsun 17 si de olur..

Canım ben onu sormuştum, dönüşte yok izni olmuyor dedi aşkım. 1000küsür kmde Ankaradan. Diyarbakırda. Ama 17sinde çıkacak. O yol izni sadece acemiden ustaya geçerken oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…