335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

az aldı canım ben de üniversite sınavına tekrar giricem bu yıl 3,5 ayım kaldı adapte olamıyorum ben de ama zorluyorum kendimi kocişimin geleceği zamanı düşünüp atlatıyorum kendimi.. :97:

Anladım canımm, aşkın gelmeden hafiflette güzel güzel gezin sevdiceğinleee ben de hiçbişeye adapte olamıyorum ama gelince rahat rahat güzel günlerin tadını çıkarabilmek için çalışıyorumm

ewt kızlarrr onlar geldikten sonraa rahat edebilmek için son 1 ayımızı en azından iyi değerlendirmemiz gerekiyo ben de kendime bi plan yapıp ona uymaya çalışıcam :97::97:

aramızda hakkari var yahu violeminki hakkari değilmiydi yanlışmı hatırlıyorum...

perişim bebem benim aşkım bana en geç 20 sinde çıkıcam dedi sanırım o senin dediğin arkadaşlar kışladala tatlım benimki karakolda birde ktm den haber bekliyor benimki terhis tarihi için ben kendimi en kötüye hazırladım tatlım yani çıkış tarihi 20 ocak olarak ayarladım erken çıkarsa süpriz olur geç çıkarsada en azından üzülmem fazla o yüzden tatlım ama benimki 6 gün izin kullandı yanındaki kısa dönem arkadaşaları 12 gün izin kullanmışlar karakoldaki kısa dönemlerden en erken benim aşkım terhis olucak ktm de kalıcak o yüzden gelmesi 24 ü bulur aşkımın bende tam bilmiyorum tatlım 2 haftaya kadar belli olcakmış terhis tarihi aşkımın ona göre uçak bileti alıcak....

selam kızzlarrrrrdün yemekli misafir vardı sonra da ders çalıştım giremedim ama aklım hep sizde kalı ve de çok özledim siziii
hypatia cnm önce çok sevinmiştim ama sonradan yazdığını okuyunca acaip sinir oldum askerine. sana büyük haksızlık ve terbiyesizlik yapmış. namusu gibi görmeli seni ne demek yanındakilere gülücük attırtmak falan yaa deli oldumm

maviş canım benim askerim de kütahya da yaptı acemiliğini ve de havacı olarak. acaip rahat bir yer ki havacılar pek eziyet çekmiyorlar için rahat olsun. şimdi askerim diyarbakırda.inş senin askerin de iyi bir yere düşer.

tutim çok şaşırdım yaa ne işi var o çocuğun ne diee sürpriz yumurta gibi ortaya çıktı ki:18::18:

güzel soru buna ilave benimde bir sorum olacak sevgilim sakaryada asker yemin töreninden sonra evci izni oluyorya mesela ailesiyle sakaryada bir adresi evci gösterip izmite kacabilir mi?
zaten nerde kalıcağını yazdırıyosun çıkarken canım bulamazlarsa orda uzaayabilir askerliği bi de her gün imza atıyosun kaldığın yerdeki bi askerlik şubesine onlar söylüyo şuraya gidip imza atıcaksınız diye
Kızlar gecmişi inceleyemedim ama aranızda hakkari varmı??
beeeen
Selam canımm Hakkari yok malesef
perim nasıl yok ben varııım :100:

Silamm kızlaaarr :79: Tutimm, öğlen yazdığımı okudun mu. Tekrar kopyalıyorum burayaa "Tutimmm çelammmmmmmm Açtığım diğer askerlik sonrası topiğimizde 2 arkadaş var. Buanbuan ve bal böceği, onların da askerleri Ağrı-DOĞUBEYAZITmış 16 Ocakta çıkıyorlarmışşşşşşşşşş Sen şafağından emin misin bebişimm enişte de 16Ocakta çıkıyor olmasınn ? Onların şafağı 32 "

perişim cewabım yukarıda kalmış cnm

selam 335 ve 337 kd ve bilumum asker yarenleri nasıl gidiyor? gördüğüm kadarıyla genel hava iyi...biz doğan güneşe merhaba demeyi beklerken,toruncukların hüznü daha taze sabır kızlar sabır,heepsi geçecek günler azaldıkça heyecanım artıyor.aylar sonra ilk defa onu görmek,ona sarılmak
dün güya saçlarımın ucundan hafif alın,kırıklar için dedim kuaföre adam o kadar kesti ki güya askerim anlamaz o gelene kadar kestirdiğimi ucundan azcık aldırcam nasılsa diyodum..şimdi gördüğünde bu kadar ayda hiç mi uzamadı mı bu saç yahu diyecek üzgünüm aşkım,sözümü tutamadım hazırlık yapayım dedim elime gözüme bulaştırdım
aah tuncelinin pertek i,yolla artık yarimi:92:

Ya minik faremm siz Hakkari miydiniz hiç hatırlayamadım ben yanlış bilgi verdim :89:
ben de varım hakkari
Kusura bakma canım seni hiiçç bilmiyordum.

Silam hayat. Sen askerin gelene kadar tek parça kalırsan çok sevinicem. Yüzüne sirke sürüp yakmalar felan tevbeler olsun uğraşma artık kendinle resmini koy da seni de görelim artıkk bakalım kendinle bu kadar uğraşıosun gerek warmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…