335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam kızlar nasılsınız
askerim kötü bi haber verdi moralim bozuldu..
çıkacakları tarih belli olmuş. şafak bir gün daha arttı. 35 bugün (800 km ve üzeri 2 gün yol izni veriyorlarmış az önce konuşulmuş benim askerim yazıcı öyle söyledi.)
bir gün daha geç görücem askerimiiiii

Kötü haber diyince yüreğime oturdu kzuumm ay nolcak zaten o gün nasıl geçicek anlamicaksınnnkiii Üzme kendini boşunaa, haklısın insanın 1 güne bile tahammülü olmuyor ama 155 gün bekledik biz kuzumm üzme sen kendinii son 1 hafta nasıl geçicek anlamicazz

allah sağlık versin rabbim bana onu sağ salim getirsin de 1 gün daha beklerim napim
sen nasılsın tatlı perim

cnmm sende bndensin bnmkide 18nde ççıkıcakmş şafak bugnde 34 bigündn nolur demeyn insan ona ayarlayınca kndini bign bile koyuyo .. oglen snrm bozuktu agladm kızlar dioki gir hemen kk'ya rhatla onlarda biliyo artık ama girdm bakımdaydı bide ona agladm bugn arkadaşlarmda kalcm pek giremeyeblrm bu arada yarn doum gnüm
okuldada abbas güçlüyle genç bakış wrmş okuln dibinde oturuyo arkadşlrm aşkm iizin vrirse belki gderz ama istemiyorm aslında :18:

benimki daha net olarak ne zaman çıkacağını bile bilmiyor.en son cuma günü aradı.7dk görüşebildik.daha fazla görüşürdük ama benim duruşmaya girmem gerekiyordu. o mu bahtsız ben mi anlamıyorum.günler sonra arayabiliyor ve ben hep müsait olmuyorum "merak ediyorum aramadığım zamanlar napıyorsun? hep bizi mi buluyor bu müsaitsiz zamanlar" dedi.çok fena üzdü bu lafı beni sonra bir arkadaşının telefonundan msj attı "öyle konuşmamalıydım hayatım çok özür dilerim seni çok özledim" demiş. 1 - 2 gün geç olsun ama sağ salim dönsün nasılsa ben her halükarda o döndükten bikaç günn sonra görebilcem onu ama doyasıya konuşup sesini duyabileceğim o dönüş anını dört gözle bekliyorum

yarın akşam doğum günü partisi var o zaman

kızlarrr aşkım bugün hiç aramadı hergün 2-3 kez arardı birde annesi öğlen beni aradı asker aradımı bugn seni dedi bişey biliyoda benden saklıyo gibiydi yok dedim daha aramadı yaaaa merak etmeye başladımm annesi bişey biliyomudur arasammı ama eğer oda bilmiyosa bu sefer oda meraklanıcak çünkü oda aşkımın haberlerini çoğu kez benden alır kafam karıştııı ilk defa böyle oluyoooooo

Kıyamam ya lütfen üzülme sağ salim gelicek aşkın tatlım yaa bende iyiyimm ders çalışıyorumm arada size bakıyorummm
inşallah canım inşallah sağ salim gelir bu üzüntülerimiz geride kalır.. ne dersi perim öğrencimisin

aynen öyle canım ya ona göre plan yapmıştım bende. Hayırlısı olsun ne diyelim.. bugün hiç şafak yazmadım buraya içime doğmuş heralde
YArın parti var deseneeeee:87::87::87:
sürpriz kokusu vaaaaaaaarrrrrrr

annesini de aramamıştır canım endişeleme hemen. annesi de senden almak istemiştir haberini. İçini karartma yoğudur arayamamıştır. Yıl sonu diye benim aşkımın da işleri yoğun. belki öyledir. sıkma sen canını mayramm

canlarrr merhaba tekrardan...
bende şafak sayıyorum bugün 35 ama 12 den sonra 34 sayıyorum ama askerim ktm yüzünden geç çıkabilir of offffffff bana en geç 24 ünde kollarımda olursun dedi hönkledim ama ona belli etmedim sen sağ sağlim gel yeter dedim bana diyorki hüzün hissettim sanki 24 ü değince yanılıyormuyum yoksa dedi adam artık çözdü beni 155 gün bekleyen aşkım 3-4 günde bekler demi sevgilim dedi evet tabiiki dedim bana beklemenin karşılığında sana hayatımı adayacağım sonuna kadar dedi ben bu adamı çok seviyorum ama artık benimde tahammülüm kalmadı nefesim daralıyor bazen yaprak dökümüne son 2 bölüm kaldı 2 hafta sonrasına aşklarımız geliyor allahın izni ile...

Canımmm ya bende merak ettm şimdiii... Bişi saklamıodur annesi tatlımm merak etmee sen arayamıyorsun sanırım dimii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…