- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.261
perimm ben değildim yüzüne sirke sürenbenim hazırlık çalışmalarım daha dün başladı ama evet yine de tek parça kalmayı ümit etmeliyim şimdiden..
AlxFam nasılsın altta görüyorum seniii:78:
selam kızlar nasılsınız
askerim kötü bi haber verdi moralim bozuldu..
çıkacakları tarih belli olmuş. şafak bir gün daha arttı. 35 bugün(800 km ve üzeri 2 gün yol izni veriyorlarmış az önce konuşulmuş benim askerim yazıcı öyle söyledi.)
bir gün daha geç görücem askerimiiiii
Kötü haber diyince yüreğime oturdu kzuumm ay nolcak zaten o gün nasıl geçicek anlamicaksınnnkiiiÜzme kendini boşunaa, haklısın insanın 1 güne bile tahammülü olmuyor ama 155 gün bekledik biz kuzumm üzme sen kendinii son 1 hafta nasıl geçicek anlamicazz
allah sağlık versin rabbim bana onu sağ salim getirsin de 1 gün daha beklerim napim
sen nasılsın tatlı perim
selam kızlar nasılsınız
askerim kötü bi haber verdi moralim bozuldu..
çıkacakları tarih belli olmuş. şafak bir gün daha arttı. 35 bugün(800 km ve üzeri 2 gün yol izni veriyorlarmış az önce konuşulmuş benim askerim yazıcı öyle söyledi.)
bir gün daha geç görücem askerimiiiii
cnmm sende bndensin bnmkide 18nde ççıkıcakmş şafak bugnde 34bigündn nolur demeyn insan ona ayarlayınca kndini bign bile koyuyo .. oglen snrm bozuktu agladm kızlar dioki gir hemen kk'ya rhatla onlarda biliyo artık ama girdm bakımdaydı bide ona agladm bugn arkadaşlarmda kalcm pek giremeyeblrm bu arada yarn doum gnüm
okuldada abbas güçlüyle genç bakış wrmş okuln dibinde oturuyo arkadşlrm aşkm iizin vrirse belki gderz ama istemiyorm aslında :18:
inşallah canım inşallah sağ salim gelir bu üzüntülerimiz geride kalır.. ne dersi perim öğrencimisinKıyamam ya lütfen üzülme sağ salim gelicek aşkın tatlım yaa bende iyiyimm ders çalışıyorumm arada size bakıyorummm
aynen öyle canım ya ona göre plan yapmıştım bende. Hayırlısı olsun ne diyelim.. bugün hiç şafak yazmadım buraya içime doğmuş heraldecnmm sende bndensin bnmkide 18nde ççıkıcakmş şafak bugnde 34bigündn nolur demeyn insan ona ayarlayınca kndini bign bile koyuyo .. oglen snrm bozuktu agladm kızlar dioki gir hemen kk'ya rhatla onlarda biliyo artık ama girdm bakımdaydı bide ona agladm bugn arkadaşlarmda kalcm pek giremeyeblrm bu arada yarn doum gnüm
okuldada abbas güçlüyle genç bakış wrmş okuln dibinde oturuyo arkadşlrm aşkm iizin vrirse belki gderz ama istemiyorm aslında :18:
benimki daha net olarak ne zaman çıkacağını bile bilmiyor.en son cuma günü aradı.7dk görüşebildik.daha fazla görüşürdük ama benim duruşmaya girmem gerekiyordu. o mu bahtsız ben mi anlamıyorum.günler sonra arayabiliyor ve ben hep müsait olmuyorum"merak ediyorum aramadığım zamanlar napıyorsun? hep bizi mi buluyor bu müsaitsiz zamanlar" dedi.çok fena üzdü bu lafı beni sonra bir arkadaşının telefonundan msj attı "öyle konuşmamalıydım hayatım çok özür dilerim seni çok özledim" demiş. 1 - 2 gün geç olsun ama sağ salim dönsün nasılsa ben her halükarda o döndükten bikaç günn sonra görebilcem onu ama doyasıya konuşup sesini duyabileceğim o dönüş anını dört gözle bekliyorum
kızlarrr aşkım bugün hiç aramadı hergün 2-3 kez arardı birde annesi öğlen beni aradı asker aradımı bugn seni dedi bişey biliyoda benden saklıyo gibiydi yok dedim daha aramadı yaaaa merak etmeye başladımm annesi bişey biliyomudur arasammı ama eğer oda bilmiyosa bu sefer oda meraklanıcak çünkü oda aşkımın haberlerini çoğu kez benden alır kafam karıştııı ilk defa böyle oluyoooooo
tutiiiiiiiimmm izlemede mi kalıcaksın yazsana tatlımm napıyorsun nasılsınn
kızlarrr aşkım bugün hiç aramadı hergün 2-3 kez arardı birde annesi öğlen beni aradı asker aradımı bugn seni dedi bişey biliyoda benden saklıyo gibiydi yok dedim daha aramadı yaaaa merak etmeye başladımm annesi bişey biliyomudur arasammı ama eğer oda bilmiyosa bu sefer oda meraklanıcak çünkü oda aşkımın haberlerini çoğu kez benden alır kafam karıştııı ilk defa böyle oluyoooooo
ama bu gece 00.00ddan snrayarın akşam doğum günü partisi var o zaman
oooooooooooo çoktandır yoksun ama sennnnnnnnnnnetyoktu yeni geldi hemen size kostum kizlar ben geldim napyruz azaldi sonunda safaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?