335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

@Huzursuz hoşgeldin canmm uzun zaman oldu şafaklar bitmek üzereee nasılsınn?
@alxfa'cm evet canım malesef hem öğrenciyim hemde öğretmenli için pedagoji eğitimi alıyorum neyse ki son senem bitti sayılır
@335immmm kaybolma biyereeeee topik bu gece senin için yanıcakkkk !!!!!!!!!!!! saat 12 olsun görürsün sennnnnnn

ktm ne tatlımm

netyoktu yeni geldi hemen size kostum kizlar ben geldim napyruz azaldi sonunda safaklar
hoşgeldin canım senin askerin nerde:) ben mi yeniyim sen mi yenisin bilemiyorum ama benim askerim ordu fatsa da.. senin şafak kaç? izin kullandımı askerin?

iyiyim tatlım yaprak dökümüne bakıyordum sen napıyorsun birazdan maç başlıcak onu izleyeceğim sonrasında gelirim aranıza canım...
ben de birazdan çıkıcaammm şu derslere bakmadım daha nolcak halim bilmiyorum..

allah kolaylık versin tatlımmm:126::126:
ders çalışırken kahve iyi gider

selam kizlarrr,
skiliyorum ben bugün fena.. kardesimle dertlesiyordum=(
bebegim daha 6yasinda yanimda uzanmis beni dinliyor=(
dedim ben askimi cok özledim, bende özledim abla diyor.. sabah olunca gidelim ikimiz diyor ama cok kar var gidemeyiz degilmi diyor..ölürüm yavruma daha öyle temiz öyle safki onun icin tek zorluk havalar..
her sene kisin ne zaman türkiyeye gidecegiz dediginde karlar erisin öyle dedigimiz icin sanirim=)
bide bana kendi elleriyle anahtarlik yapmis öyle güzelki ev hediyen abla diyor=)
ona sarilip uyumusum öyle kokusuyla..

39 atarsa 38 bilmyrumki hangimz eskiyiz ay 150ler daha cabuk gecydu ama zorluyo artik safak beni. Bi damlacik oglu firlama oldu simdi hala bitmedi gunler sanki sizler napysunuz son gunlerde sizdede sabir bitms galiba eskisehirde tocacm bu arada

bugn topigin namısı gittimi yanii

tocama supriz sacimi boyatm dedimama ilk olcak beyaz tenliyim kizilmi sarimi boya kullanmak zormu tecrubeli varmi aramzda

Byaz tenlilere ben çok uç renkler yakıştırırım huzursuzum. Ya platin sarı ya da kömür karası. İlk kombin uçuk pembe rujla ikinci kombin ise kan kırmızı rujla tamamlanırsa afet çıkar ortaya afettt benim tercihim sende sarıdan yana resmini koyarsan daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.

Forumumuzun Prensesiiii, canım, içten sevgi dolu arkadaşımmm 335immmmmmmmmmm Doğum günün Kutlu olsuunnnnnnnn bundan sonraki tüm yeni yaşların ömür boyu sevdiğinle olsunnnn, içiniz hep aşkla dolsun bitanneemmmmmm!!!!!!!!!!!İYİKİ DOĞDUNNN İYİKİ VARSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SENİ SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…