- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.281
canlarrr merhaba tekrardan...
bende şafak sayıyorum bugün 35 ama 12 den sonra 34 sayıyorum ama askerim ktm yüzünden geç çıkabilir of offffffff bana en geç 24 ünde kollarımda olursun dedihönkledim ama ona belli etmedim sen sağ sağlim gel yeter dedim bana diyorki hüzün hissettim sanki 24 ü değince yanılıyormuyum yoksa dedi adam artık çözdü beni 155 gün bekleyen aşkım 3-4 günde bekler demi sevgilim dedi evet tabiiki dedim bana beklemenin karşılığında sana hayatımı adayacağım sonuna kadar dedi ben bu adamı çok seviyorum ama artık benimde tahammülüm kalmadı nefesim daralıyor bazen yaprak dökümüne son 2 bölüm kaldı 2 hafta sonrasına aşklarımız geliyor allahın izni ile...
hoşgeldin canım senin askerin nerde:) ben mi yeniyim sen mi yenisin bilemiyorum ama benim askerim ordu fatsa da.. senin şafak kaç? izin kullandımı askerin?netyoktu yeni geldi hemen size kostum kizlar ben geldim napyruz azaldi sonunda safaklar
ben de birazdan çıkıcaammmiyiyim tatlım yaprak dökümüne bakıyordum sen napıyorsun birazdan maç başlıcak onu izleyeceğim sonrasında gelirim aranıza canım...
@Huzursuz hoşgeldin canmm uzun zaman oldu şafaklar bitmek üzereee nasılsınn?
@alxfa'cm evet canım malesef hem öğrenciyim hemde öğretmenli için pedagoji eğitimi alıyorum neyse ki son senem bitti sayılır
@335immmm kaybolma biyereeeee topik bu gece senin için yanıcakkkk !!!!!!!!!!!!saat 12 olsun görürsün sennnnnnn
Canımmm ya bende merak ettm şimdiii... Bişi saklamıodur annesi tatlımm merak etmeesen arayamıyorsun sanırım dimii :26:
alxfa cım inşallah deidğin gibidir, Pericim ben arayamıorum yani ne zaman arasam şu anda burda değil revirde ya da nöbette diyolar bide saat 10 dan sonra gıcık komutanlar ankesörün açık bırakıyolaraşkım beni cep telinden arıyodu o yüzden dün akşam 10 la 1 arası nöbeti olduğunu söylemişti gece 2 ye kadar beklicem inşallah arar aramazsada çok kötü olurum aşkım annesiyle pek uzun konuşamaz o yüzden annesi bana bişey anlamıyo diyip beni arar ama aha dün konuşmuştuk hemde baya uzun hemen ertesi gün araması beni şüpheye düşürdü çünkü 24 saat bile geçmemişti yani aramadığı için merak etmesi söz konusu değil yaaa içimde sıkıntı varrrrr çok kötü
bugn topigin namısı gittimi yanii@Huzursuz hoşgeldin canmm uzun zaman oldu şafaklar bitmek üzereee nasılsınn?
@alxfa'cm evet canım malesef hem öğrenciyim hemde öğretmenli için pedagoji eğitimi alıyorum neyse ki son senem bitti sayılır
@335immmm kaybolma biyereeeee topik bu gece senin için yanıcakkkk !!!!!!!!!!!!saat 12 olsun görürsün sennnnnnn
bugn topigin namısı gittimi yanii
Özoşum nerde yaaa hergün burda olurduuu :44:
tocama supriz sacimi boyatm dedimama ilk olcak beyaz tenliyim kizilmi sarimi boya kullanmak zormu tecrubeli varmi aramzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?