335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335 dc iyiki varsın iyiki doğdun iyiki nene oldun bak şafaklar bitiyor.keşke bu güzel günde askerinde yanında olsaydı ama bundan sonra ki yaş günlerinde hep askerin yanında olur inşallah

İyiki varsınnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MUZLU PASTAMIZ OLMADAN OLMAZ BEBEĞİMMMMM

Biraz hüzünlü geçecek doğum günün.... Zira benim de aşkımsız geçirdiğim doğum günü buruk ve hüzünlüydü... Ama unutma bundan sonra yeni yaşının tüm mumlarının aşkınla üfliecksinn.. İçin burkulmasın yüzün solmasın bugün senin günün melek yüzlüm... Bizim topiğimizin melek bebeğii....Hep mutlu ol tamam mıı? Melekler hep seninle olsun... Bugünün tadını çıkar canım benimm !!!

Merhaba herkese

Çok ödevim var ödevlerle boğuşuyorum:95: ama burayada bakmadan olmuyor.Şafaklar attı şafak 32 nerdeyiz onu bilmiyorum ama:96:Geriye gidemedim ama gördüğüm kadarıyla bu sayfadan 335dc ni doğum günü

335dc cimm kuzummm doğum günün kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu,huzurlu ve tabikisi aşkınla bir ömür boyu geçirmen dileğiyleİnşallahh bi daha eniştesiz bi doğum günü geçirmezsin canım :109:

335imm nerdesin yaa !! Gerçek arkadaşlarınla kutluyorsun dimiii bizi de sevvv bizi deeeeeeee hadi gel üfle pastalarınıııııııı !!!!!!!!!!! :125::125::125::123::123::119::119::119:

alxfa tatlım ktm doğuda askerlik yapan askerlerimizin terhis olucak yada birliğine teslim olucak askerlerin konvoy halinde götürülüp güvenlik için konakladıkları yer tatlım.

doğum günün kutlu oldun 335immm nice senelere inşallah.. hayatta dilediğin her şey olsun.çok çok mutlu ol gönlü güzel,sözü tatlı arkadşım benimmmmm
bunlar da benden sanaa

Oynamaya geldiiikk, oynamayyaaaa 335imin DOĞUMGÜNÜDE göbek atmayaaaaaaaaa oohhhh yandaaaannnnnnnnn Allahhhhhhhhhh şafaklarrr bitiyoooorrrrrrrr doğumgünleri kutlanıııyoooorrrrrr ooohhhhhhhh değmeyin keyfimizeeee zorunuza gitmesin torunlaaarrrrrrrrrrr yandann yadannnnnnnnnnnn

püfff o kadar alıntı yaptım hepsi gitti sinir oluyorum
335cim doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere sevdiklerinle ulaşırsın inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…