335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya bişi dicem boğazlarım kafam kadar oldu çok şişmişler üfff en sevmediğim hastalık boğazlarımın şişmesi nefret ediyorum :88:

Kuşuumm hoşgeldin bitanemm neyin var yaa ağlamaaa
Gevezemm sen de hoşgeldin bebişimmm... Ya hem hastayımm hem de sınavım var ama sizden kopamıyorummm. Akıllar gitti artık günler azaldıkça hoşgörün ninelerrrr

violem adaçayı varmı evde varsa yap cnm çin bir dilim limon at geçmiş olsun cnm...
bu ara çok pis şafak sıkıtırıyor bizlerde durgunlaştık sankim ...askerim bile dedi şafak sıkıştırıyor beni dedi...

saol tatlım içtim canım ama bi zaman yumuşuyo sonra yine yakıyo canımı
Violem geçmiş olsun canım. Pastil al iyi gelir boğazına
perim saol pastilimiz kalmamış evde canım yarın alıcam mutlaka.. yarın Allahtan az dersim var gelip yatarım evde hap içtim şimdi iyi gelir inşallah gerçi grip aşım da var ama yine de şişti işte üfff kesin çocuklardan geçmiştir giriyolar dibime kızamıyorum da üffff

Violem geçmiş olsun dikkat et kendine

Perimm hoşbuldukk canımmm

Bugün nenelere ne oldu bülee o kadar gün geçti şunun şurasında azıcık kaldı topik ne halde
Kızlar torunlar 150 sayıyor biz o günlerden geldik bu günlere Bu arada 32 nerenin plakası yaa:44:

asşkım aradı akşam uyumuşum ben de adaçayını içince uykulu uykulu açtım teli.. burda telefonlar bozuk sadece bitanesi çalışıyo ondan da zor düşürdüm evi yarım saattir uğraşıyorum dedi.. uyuduğumu da anladı miskin miskin konuşurken boğazlarım şişmiş dedim onun da şişmiş kıyamam yaa kuzum benim olsa ben onu iyileştirirdim kendimi iyileştiremiiyorum ama sonra çok konuşamadık hep şu aptal boğazlarımın yüzünden

Isparta gevezemmm

Violeeeee depük gecene tam 1ay kaldı öhöm öhömm duygularınız neler efemm

Violeeeee depük gecene tam 1ay kaldı öhöm öhömm duygularınız neler efemm

bugün çok sinirliyim heralde artık iyice sıkıştırıyo şafak.. çok heyecanlıyım ya acayip hem de.. kavuşma anını çok merak ediyorum nasıl olucak acaba sanki ilk kez karşılaşıyoruz 16 ocakta daha önce hiç görmemiş gibiyim görücüye çıkıcak gibi hissediyoru kendimi

Az kaldı canım ya tam 1 ay var yedik şafağı valla

bişey dicem ama kızmayın şu 1 ay bile bana 1 asır gibim geliyor yeni uğraşlar bulmam lazım kendime mesela yarın gidip çam ağacı alayım her gün süsleyeyim allayıp pullayayım kendime benzeteyim onu sonra aralık 31 olsun merry christimas olsun sonram 1 ocak olsun sonram 7 ocak olsun bizim yıdönümümüz...sonram aşkımın gelmesi için süpriz hazırlıklarına başlayalım yavaştan...

diyeceğim şuuuuuuuu....hepinizin önereilerini bekliyorum...
aşkımın geleceği gün havaalanından aşkımı karşılayacağım kendime t shirt bastırmka istiyorum askerlik ve kavuşmamızla ilgili sizce t shirt baskısına ne yazdırıyım ???
aklıma gelen bir kaç yazı var...
1) HüR GeNeRaL
2) AsIL aSkErLiK şİmDi BaŞlIyOR...
3)Bİz KaVuŞtUk dArIsI 337 tOrUnLaRa...mesela aklıma gelenler sizlerde yardım edin bana baskıya vermem gerek t shirtü..

Namıs kaldımıydıki gitsin gıııı !!!!!! 12DEN SONRA KALPLER SENİN İÇİN ATACAKKKK
cnm bnm perim çok teşekkr ediyorm bnde sizi seviyorm iiki varsınızz

iyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnn 335dc cnm yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin...​
saol tutimmmmmmmmmmmmm hepberaber inş.
335 dc iyiki varsın iyiki doğdun iyiki nene oldun bak şafaklar bitiyor.keşke bu güzel günde askerinde yanında olsaydı ama bundan sonra ki yaş günlerinde hep askerin yanında olur inşallah
ıçım çok buruk özoş bian once bugn bitsin istiyorm hiç keyfim yok gerçektn
muzlu pastasız olmazzzzzzzzzzz aşkmda öyle dedi perim bu bensiz son doum gnün dedi bian önce bitsn bugn bşka bişey istemiyorm
Eki Görüntüle 115311
335im yeni yaşınnnnn tüm dilekleriniiii getirsinnnnnnnn inşallahhhhhhh herşey gönlünce olsunnnnnnnn
saol mayracmm
inş. tetibim çok özledm bugn dha iyi anladm
335imm nerdesin yaa !! Gerçek arkadaşlarınla kutluyorsun dimiii bizi de sevvv bizi deeeeeeee hadi gel üfle pastalarınıııııııı !!!!!!!!!!! :125::125::125::123::123::119::119::119:
gerçek arkadaşlarn ne demk sıpa ((sıpayı herkese kullanmam gnelde aşkıma derm ) üfledm pastamı çok seviyorm sizi....
kızlarda pasta hzrlamış şarap almışlr hç hberm yok ne ara aldılar wlla öyle bi mutlu oldm ama yne içime hüzün doldu

doğum günün kutlu oldun 335immm nice senelere inşallah.. hayatta dilediğin her şey olsun.çok çok mutlu ol gönlü güzel,sözü tatlı arkadşım benimmmmm
bunlar da benden sanaa

bugünde ne kadar pastam oldu yihuuuuuuuuuuuuuuuu saol kuşkimm
püfff o kadar alıntı yaptım hepsi gitti sinir oluyorum
335cim doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere sevdiklerinle ulaşırsın inşallah canım..
saol violemm
doğum günü çocuğu pastaları yiyor galiba tk tek
kızlar alemsiniz ya gül kokuları gelmeye demiş hahah koptum yaaaaaaaaaa
hepsini yedimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…