- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.341
bişey dicem ama kızmayın şu 1 ay bile bana 1 asır gibim geliyor yeni uğraşlar bulmam lazım kendime mesela yarın gidip çam ağacı alayım her gün süsleyeyim allayıp pullayayım kendime benzeteyim onu sonra aralık 31 olsun merry christimas olsun sonram 1 ocak olsun sonram 7 ocak olsun bizim yıdönümümüz...sonram aşkımın gelmesi için süpriz hazırlıklarına başlayalım yavaştan...
diyeceğim şuuuuuuuu....hepinizin önereilerini bekliyorum...
aşkımın geleceği gün havaalanından aşkımı karşılayacağım kendime t shirt bastırmka istiyorum askerlik ve kavuşmamızla ilgili sizce t shirt baskısına ne yazdırıyım ???
aklıma gelen bir kaç yazı var...
1) HüR GeNeRaL
2) AsIL aSkErLiK şİmDi BaŞlIyOR...
3)Bİz KaVuŞtUk dArIsI 337 tOrUnLaRa...mesela aklıma gelenler sizlerde yardım edin bana baskıya vermem gerek t shirtü..
gözlerim çipil çipil oldu offfffff çok duygulandm ama hep bi yanım eksik
şmdi uyumaya çalışcm ama sanmıyorm
hpinize tekrar teşekkrler cnlarmm
Bence en güzeli hürgeneral tutim üzerine de aşkının şöyle kolları açık felan bi resmi varsa onu yapıştırrr
tutim kendine mi bastırcaksın askerine mi?
iyi geceler gevezem yarın canllanırız sanırım arada durgunlaşıyoruz şafak sıkıştırınca görüşürüz tatlım:80:
periiim eet canım kalmışım o dersten ben bugün 31-hatay'dayım
size askerimin bi anısını anlatmak istiyorum..
biz bunu 12 ağustosta otobüse bindirdik tabi otobüste bi sürü asker vardı hatta otobüsün önünce istiklal marşı bile söylendi bi sürü kişi ellerinde türk bayraklarıyla.. neyse bunlar yola çıktı tabi aşkımın yanında da bi çocuk var o da hataya gidiyo.. sonra benimki sormuş hatay'ın plakası neydi hiç bakmak aklıma gelmedi demiş muhabbet arasında.. çocuk da dalga mı geçiyosun bilader demiş ahahahahayok ya cidden bakmadım demiş benimki sonra çocuk sölemiş gülmüşler baya
Gevezemm iyi gecelerrrrr. Özom noolduu ??:18:
benim gözümden kaçmış violm affet t shirt derdine ama askerine koptum hahaha hey allahım daha ne anıları vardır hele bir geşlsin 1 ay anlatırlar artık...benimki anlatacak çok şey var diyor eyvayandık askerlik anılarını dinleriz artık paso
canım keyfim yok pek ya sizle de ilgilenemedim bizim düğün tarihiyle ilgili problem varda bizimkiler illaki şubat diye tutturdu kışın ortasında düğün mü olur yav nikahımız var ya hemen yapalım diyorlar o biraz canımı sıktı:93:
senin ailen mi öyel istiyo canım söyle istemediğini şubatta..Askerin ne diyor bu duruma? sıkma canını tatlım ya yoluna girer düğün hazırlığında ufak pürüzler çıkar her zaman.. herkesinkinde illaki çıkıyo ama kimseninki kalmıyo canımm Allah gönlüne göre versin üzme kendini
canım aslerim ve ailesi yaz istiyorlar ama babam nikah kıydınız aynı yere tayin istediniz falan muhabbeti yapıyor mart gibi yapacağıız böyle giderse yoksa tatsızlık olacak allahtan aşkımın ailesi anlayışlı siz üzülmeyin yeter diyorşar:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?