335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bence en güzeli hürgeneral tutim üzerine de aşkının şöyle kolları açık felan bi resmi varsa onu yapıştırrr

periiim eet canım kalmışım o dersten ben bugün 31-hatay'dayım
size askerimin bi anısını anlatmak istiyorum..
biz bunu 12 ağustosta otobüse bindirdik tabi otobüste bi sürü asker vardı hatta otobüsün önünce istiklal marşı bile söylendi bi sürü kişi ellerinde türk bayraklarıyla.. neyse bunlar yola çıktı tabi aşkımın yanında da bi çocuk var o da hataya gidiyo.. sonra benimki sormuş hatay'ın plakası neydi hiç bakmak aklıma gelmedi demiş muhabbet arasında.. çocuk da dalga mı geçiyosun bilader demiş ahahahaha yok ya cidden bakmadım demiş benimki sonra çocuk sölemiş gülmüşler baya

bende dün çok özledim aşkımı aynaya rujla abuk subuk yazılar yazmaya başladım halimi gören annem kafayı sıyırdığımı düşünerek beni psikologa götürmeye karar vermiş...:97: geçmiyorrrrrrr günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yar yar yarrrrrrrrrrrrrrrrr geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:98:

benim gözümden kaçmış violm affet t shirt derdine ama askerine koptum hahaha hey allahım daha ne anıları vardır hele bir geşlsin 1 ay anlatırlar artık...benimki anlatacak çok şey var diyor eyvayandık askerlik anılarını dinleriz artık paso

aynen canım sorma benimki bi de hususi oturtur muhabbet etcez diye bi de gözlerinin içine bakılarak dinlenmek ister artık anlatır durur :111:

anammmmmm bugün bizim kızlar çok alıngan ayolll
gece kuşum,violem ve gevezem kıyamam ben size sizi görmez olurmuyuz hiç...
özom iyi geceler balımmmm....yarına çok çok iyi oluruz inşallah hepimiz....

bende ufaktan kaçsam iyi olucak daha günlük yazıcam perim sende yat bacım sabah okulun var dinlen cnm ya

senin ailen mi öyel istiyo canım söyle istemediğini şubatta..Askerin ne diyor bu duruma? sıkma canını tatlım ya yoluna girer düğün hazırlığında ufak pürüzler çıkar her zaman.. herkesinkinde illaki çıkıyo ama kimseninki kalmıyo canımm Allah gönlüne göre versin üzme kendini

canım aslerim ve ailesi yaz istiyorlar ama babam nikah kıydınız aynı yere tayin istediniz falan muhabbeti yapıyor mart gibi yapacağıız böyle giderse yoksa tatsızlık olacak allahtan aşkımın ailesi anlayışlı siz üzülmeyin yeter diyorşar:97:

canım benim düğünüm de aralıkta oldu ve ben başlarda hiç istemedim kışın olmasını hep yaz düğünü hayal ediyodum havuz başı... sonra birden karar verdim bizim düğünümüz olucaktı çünkü ne olursa olsun mükemmel bi gün olucaktı yıılardır hayalini kurduğum ben onunla evlenicektim ya herşey mutlu ederdi beni ve öyle de oldu hiç bişey içimde kalmadı ve düğünümüzün olduğu gün mükemmel bi hava vardı balayında da hava çok güzeldi hatta havuza girdik güneşlendik herşey çok güzeldi.. bu yüzden diyorum oluruna bırak biraz herşey sizin için mükemmel olucak o gün böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…