335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

violemmm aynen benimkide aynen gözlerine bakmam lazım dinlerken zaten aşkım ne derse gözlerine bakıyorum hayran hayran dinliyorum onu dinlemeyi seviyorum ama konu askerlik olunca sanırım konuyu sürekli değiştiricem gına geldiiii

özom düğün için askerin geldiği zaman askerinle vereceğiniz kararlar önemlidir tatlım şimdiden kafaya takma bunu aileler öyle konuşmuş olmak için pürüz çıkarırlar cnm evlenecek olan siz olduğuuz için sizin vereceğiniz karara saygı duymak zorundalar hem eniştenin önce bir askerlik strestini üstünden atması lazım öyle hop diye eniştede oldu bittiye getirmek istemez düğünü güzel bir düğünü hakediyorsunuz cnm üzme kendini...

canım evet her durumda mükemmel olur eminim çünkü bizim düğünümüz çok şanslıymışsın aralıkta havaya baksana buz gibi şimdi inşallah benimde öle olur canım

evet canım da şubat değil bari mart olsun dedik en sonunda bir aydan fazla zaman kalıyor hazorlıklara hava güzel olur inşallah martta

kızlar size bişey sorucam biliyorsunuz benim aşkım avukat bana dediki dün telde aşkım geldiğimde hemen işimin başına geçemicem çünkü hala asker sayılıcam dedi şaşırdım şubatın 5 ine kadar çalışması yasakmış aşkımın asker olduğu için aşkımın müvekilleride aşkımın gelmesini bekliyormuş bir sürü davam ve duruşmam var dedi şaşırdımm askerlik bitmiyor daha anlayacağınız askerlerimiz gelsede

canım evet her durumda mükemmel olur eminim çünkü bizim düğünümüz çok şanslıymışsın aralıkta havaya baksana buz gibi şimdi inşallah benimde öle olur canım

ben hep mükemmel olucağını düşünmüştüm hiç yüreğimi karartmadım gelinliğim de istediğim gibiydi uzun kollu falan değildi tek kol askılıydı hiç de üşümedim hatta gelinlere özel şemsiyeler yapılıyo onlardan bile yaptırmadım hava güzel olucak diye düşündüm hep çok güzel oldu herşey eşimden de Allah razı olsun her istediğimi yaptı hiç üzmedi beni canımın içi

evet canım asker sayılıyorlar benimkide geç başlayacak göreve

özom allah gönlünüze göre versin tatlım sizin mutluluğunuz için bencede hangi ay olucağı önemli değil önemli olan sizin mutlu olmanız...inşallah çok güzel bir düğünle dünya evine girersiniz....

biter mi canım benimki de 1inde iş başı yapıcak ve bizim okullar 28inde tatil oluyo 14 gün evde yalnız oturucak gündüzleri işe de başlayamıyo bakalım nasıl olucak

canım benim aşkımda yapar eminim zaten tek güzel tarafı biz olmak ya bende öyle yapaağım meburen canım ne olursa olsun bir defa olacak o yüzden çok özenmeliyiz sağol canım sıkıntımı paylaştığın için

ne demek canım lafı bile olmaz hepimiz tek yürek olduk burda biz anlamıcaz da birbirimizin halinden kim anlıcak:13:

sağol tutim bizi korkutan kış koşulları canım ailelerimiz farklı illerde sonuçta gelinip gidilecek falan inşallah sorun olmaz:18:

violem eniştye brawo hr istediğini yapmış allah huyunu bozmasın cnm sizde bir ömür boyu mutlu olun inşallah...

özom ben yeni öğrendim o asker şeyini demek geldiklerinde birazcık tatil yapıcaklar...
kuzucuklarım ben müsadenizi istiyorum bu akşam nedense uyku akıyor gözlerimden hepinize iyi geceler...

sen arkana yaslan düğünün tadını çıkar bi de şöyle güzel bi kapalı mekan düğün salonu tutarsınız olur biter üzme kendini hadi yat uyu çok güzel olucak herşey tatlım

sen arkana yaslan düğünün tadını çıkar bi de şöyle güzel bi kapalı mekan düğün salonu tutarsınız olur biter üzme kendini hadi yat uyu çok güzel olucak herşey tatlım

teşekkürler canım hadi uyuyalım yarın hepimiz neşeli oluruz inşallah topi dökülüyor ii geceler violem
tutuim sana da ii geceler

biter mi canım benimki de 1inde iş başı yapıcak ve bizim okullar 28inde tatil oluyo 14 gün evde yalnız oturucak gündüzleri işe de başlayamıyo bakalım nasıl olucak

ayyy kıyamam enişteye olsun biraz olsun dinlenirler hem canım boşver o kadar emir altında kaldılar dinlensinler valla ben sevindim biraz dinlenecekelr diye...

sağol tutim bizi korkutan kış koşulları canım ailelerimiz farklı illerde sonuçta gelinip gidilecek falan inşallah sorun olmaz:18:

haklısın tatlım kışın biraz zorluklar olabilir havadan dolayı ama en olmadı mart - nisan yapabilirsiniz cnm herşyin çaresi bulunur tatlım yetrki strest yapma kendine....

cewap wermeden çıkmak istemedim....seviyorum sizi alaha emanet olun...

Banyoya girmiştim canlar, bende yatiyim yavaştan hiç çalışamadım zaten sınav rezalet geçicek... Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden, bugüne kadar çok iyi gittim ders konusunda finallere çok az kaldı aşkım gelene kadar son çırpınışlarımı yapmalıyım... Tutim ben bilmiyordum o çalışma şeysini enteresanmış... Özom üzülme canım evlenecek insan ağlar mı ?? Kış yaz farketmez her şekilde gecenin yıldızı, en güzeli, en mutlu kadını sen olacaksın canını sıkma. Muz ufukta göründü sana Ben de yatıyorum canlaırm... İyi geceler seviyorum hepinizii

alxfa tatlım ktm doğuda askerlik yapan askerlerimizin terhis olucak yada birliğine teslim olucak askerlerin konvoy halinde götürülüp güvenlik için konakladıkları yer tatlım.
anladım canım teşekkürederim..:80::80:
selamımı alan olmadı bugün hiç. dün de gelmedim yokluğum farkedilmemiş bilee
zatn bugün içim daralıyo ağlamak istiyorum saatlerce zatennn
kuşummm görmemişiz selamını geç de olsa yazabildimm neden için daralıyor seninn

Benimde alan olmadı kuşum ya ama ağlama bak bende ağlarımm
gevezem mrb :80::80::80:
benimde ağlamak geliyor içimdennn neden geçmiyor bu günlerr

canıımmm insek artık burdurlara bursalara günlerin geçtiğini anlarız ama......... günler geçmiyor dün kendi kendine ağladım bende..
Çok güzel bi fikir tatlım bende bastırmak istiyorum fikrini çalmış gibi oldum amaa:78::78::78: iznin varmıdırrrrr
harika bi fikir yaa
bence 2.si çok güzel:
tabi seni o t-shirtle görürde geldiği uçakla geri gitmezseeeee
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
canımm noldu neden mutsuzsun sennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…