335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

335 tatlımmmmm doğum günün kutlu mutlu olsun canım benimmm
Allah bir ömür sevdiceğine bağışlasın seni...
Heeeeeep gül heeeeeep mutlu ol

kızlar buraya yazamadım birkaç gündür,çekindim utandım azıcık nedense :)

moralman iyiyim, içimde değer verilmemenin ve bunu bu kadar geç görmenin üzüntüsü var ama öyle bi aşk acısı çekmiyorum belki de daha yeni diye. iki gündür hergün cebimde bir sürü çağrı var, inanır mısınız? :) onu beklerken hergün dua ederken aramıyordu arkadaşlar. ahhhh ben kendime ettiğime üzülüyorum sadece yavrum canım hypatiam:) askerliği bana zehir etti. oysa elele verip birlikte de güzel geçirebilirdik ama o bunu seçti.

her akşam spora gidiyorum, kk'dan bulduğum "beş günde beş kg diyeti" yapıyorum, cumaları saç maskesi uyguluyorum, (hayır sirke sürmüyorum artık yüzüme eheheh) bu sefer onun için değil kendim için bakımlı olmaya çalışıyorum ve halimden memnunum:) bi deeeeee sizleri seviyorum:)

Sizleri tez vakitte Allah kavuştursun ve kolayca birleştirip problemsizce bi yastıkta kocatsın inşallah... darısı başıma:)

sevmek nedir bu ilişkide öğrenmiştim ama sevilmek ne demek bunu görememişim. inş. sevilip değer göreceğim gülüşümün gözyaşımın sözümün hislerimin önemli olacağı hayırlı bi insanı rabbim karşıma çıkarır diyorum.

azad olmuşum gibiyim. hürüm mutluyum ama nereye gideceğimi bilmeyen bi şaşkınlık var. kendimi kendime verdim, kendimi dinliyor kendimle ilgileniyorum:) inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur AMİN! bugün ne dua etsek kabul olur aşure günü ya:) hem kendimiz hem birbirimiz için dua edelim :)

şafak sanırım(yalan adım gibi biliyorum) 37, ben saymıyorum ama onca zaman sayınca gözleri açar açmaz beyin otomatiktan şafak 37 diye uyanıyor:)

Kızlar hepinizi bana destek olan fikirlerini söyleyen söylemeyen herkesi çook seviyorum çok tşkler, rabbim sizi de beni de tüm sevvdiklerimizle berabet mutlu mesut etsin inş. AMin.

:)

335dc'cim doğumgünün kutlu olsun, peri en güzel dilekleri dilemiş zaten, ömrüm hep sevdiklerinle mutlu mesut geçsin, nice nice yıllara yeni yeni mutluluklara inşallah :) iyi ki doğdun :)

canım benim adına üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.. İnşallah hayırlısı böyledir senin için.
Kendin için birşeyler yapmaya başlaman kendin mutlu olacağın için bişeyler yapman çok güzel..
Her zaman dua ederken hakkımızda hayırlısını istiyoruz ya.. Rabbim sana da hayılısını versin. bikaç gündür aranızdayım ama anladımki Çok iyi niyetlisin çok iyi kalplisin .. inşallah karşına senin mutluluğundaki gülüşünün, üzüntündeki gözyaşının değerini bilen birisi çıkar..
Bir ilişkide tek taraflı mutlu olmak yetmiyor malesef.. Umarım burda mutluluğunu sevincini yeniden bizimle paylaşacağın birisi çıkar karşına..:85:

Selam kızlaarr, bugün mutluyumm evimde temizlik vardı bi geldim misler gibi olmuşşş. Derslerime gittim geldiimm, aşkım bugün nöbet timine döndü tekrardani nizamiyeden çıkıp, kuzumun askerliği bitti hala bi yerde sabit kalamadı nöbet timinde olması pek hoşuma gitmiyor.. Hem birlik dışında tutuyorlar, hem de çok uykusuz kalıyor günde 6 saat olduğu içinn. Ama çok az kaldı Allahım korusun hepsini şu son günlerinde... Annesi nöbet timine gidiğine çok üzülüyordu. Morali bozulmuştur diye aradım, çok az kaldı üzülmeyin, dedim, çok teşekkür ederim zarif kızım benim dedi. İlk kez kızım dedi bana mutlu oldum :78: Aşkımın geldiği gün beni yemeğe davet etti, biz bize olucaz dedi... Beni aile olarak benimsemiş gibi konuştu... Çok mutlu oldum kızlar, gerçekten müstakbel kayınvalidem çok mükemmel bi insan... Çok seviyorum onu, nasıl sevmem ki aşık olduğum adamın varoluş sebebi o siz neler yaptınız bakalımm.. Benim doğum günü bebeğim napıyor acabaaa. Doğumgünü biraz hüzünlü mü geçiyorr? :26:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 5 ziyaretçi)

ozelegtim Perisoko
yetiş perim yetiş forum işsgal altında ziyaretçilere bak savunalım forumubu arada her muhabbetimizi bilmek zorundalar mı yav

alxfa tatlım tabiiki fikrimi çalabilirsin tatlım aşkolsun burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiniz....
hypatia cnm ya yazdıkarını okudum okudum okudum ve gözlerim doldu ama sana helal olsun kendine bakmanı kendine değer vermeni çok takdir ettim hiç bir zaman pes etme olurmu tatlım bir gün rabbim senin karşına öyle mükemmel bir insan çıkaracaktır ki o zaman yeniden doğmuş gibi olucaksın...
bu arada aşkımın bana bir lafı vardır 'aşk tesadüfleri sever ' diye hakikatende öyle...
herşey gönlünce olsun cnm benim ama lütfen aramıza katıl yinede cnm...
perimmmm wow kayınvaliden yemeğe çağırdı demek süperrrrrrr maaşallah...
perim benimkide geçen bana telefonda ailenle konuş dedi terhis olduğunda 3 gün istanbulda ablasında kalıcak fakat sonra adanaya beraber gidelim dedi senide götürmek istiyorum evleneceğimiz zaman yaşayacağın şehiri görmeni istiyorum dedi...fakat babama söylemeyi çekiniyorum ne yapıcam bilmiyorum...

özom merhaba cnm seni online gördüm bir tek...

mayracım aradı mı askerin dün endişeliydin baya haber alabildinmi tatlım?

aradı canımmm gece 1.30 da nöbet dönüşü haklı çıktınn bir sürü evrak işi vardı kalkamadım dedi içi için yemiş arayamadım diye oda panik omuş benim gibi bugün diyo askerde senin sesini duymanın askerliğimi çabuk geçirdiğini bir kez daha anladım saniyeleri saydım resmen diyoo ilgin için sağol tatlımm

Hypatia cım herşeyin hayırlısı olsun askerlik hepimiz için bir sınavdı çünkü yanyanayken ilişkiyürütmesi okadar kolayken uzakken bir okadar zordu kimimiz bu sınavda başarılı oldu kimimiz olamadı askerlik bize hem kendimizi hemde karşımızdakini sınamamıza yardımcı oldu sende askerde tanıdın bence karşındakini hiç sıkma canını hayat sana eminim seni hakeden birini en kısa zamanda karşına çıkarıcaktır :79::79:

Pericimmmmm senin gibii kızııı tabii beğenirlerrr canımmm forumdaki bütün kızlar askerlerine okadar aşıkki kayınvalidelerimizde bunun farkında ben kayınvalide olsammm isteyeceğim tek şeyy gelinim oğlumu çokk sevmesiiiii olur herhalde
diğerr kızlarrr hepinizi selamlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…