- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 219
- 373
- 53
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.381
kızlar buraya yazamadım birkaç gündür,çekindim utandım azıcık nedense :)
moralman iyiyim, içimde değer verilmemenin ve bunu bu kadar geç görmenin üzüntüsü var ama öyle bi aşk acısı çekmiyorum belki de daha yeni diye. iki gündür hergün cebimde bir sürü çağrı var, inanır mısınız? :) onu beklerken hergün dua ederken aramıyordu arkadaşlar. ahhhh ben kendime ettiğime üzülüyorum sadece yavrum canım hypatiam:) askerliği bana zehir etti. oysa elele verip birlikte de güzel geçirebilirdik ama o bunu seçti.
her akşam spora gidiyorum, kk'dan bulduğum "beş günde beş kg diyeti" yapıyorum, cumaları saç maskesi uyguluyorum, (hayır sirke sürmüyorum artık yüzüme eheheh) bu sefer onun için değil kendim için bakımlı olmaya çalışıyorum ve halimden memnunum:) bi deeeeee sizleri seviyorum:)
Sizleri tez vakitte Allah kavuştursun ve kolayca birleştirip problemsizce bi yastıkta kocatsın inşallah... darısı başıma:)
sevmek nedir bu ilişkide öğrenmiştim ama sevilmek ne demek bunu görememişim. inş. sevilip değer göreceğim gülüşümün gözyaşımın sözümün hislerimin önemli olacağı hayırlı bi insanı rabbim karşıma çıkarır diyorum.
azad olmuşum gibiyim. hürüm mutluyum ama nereye gideceğimi bilmeyen bi şaşkınlık var. kendimi kendime verdim, kendimi dinliyor kendimle ilgileniyorum:) inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur AMİN! bugün ne dua etsek kabul olur aşure günü ya:) hem kendimiz hem birbirimiz için dua edelim :)
şafak sanırım(yalan adım gibi biliyorum) 37, ben saymıyorum ama onca zaman sayınca gözleri açar açmaz beyin otomatiktan şafak 37 diye uyanıyor:)
Kızlar hepinizi bana destek olan fikirlerini söyleyen söylemeyen herkesi çook seviyorum çok tşkler, rabbim sizi de beni de tüm sevvdiklerimizle berabet mutlu mesut etsin inş. AMin.
:)
oyy özoşum iyiyim bitanemm senden naberrr ? düzeldi mi moralin ?
iyiyim tatlım ya inşallah herşey güzel olacak şimdi öncelik askerime kavuşmak
Tabiikide herşey çok güzel olucak bitanemm... 155 gündür aynı şeyi söylüyorumm herşey çok ama çokk güzel olucakkUfukta MUZ göründü desene !!
ne muzu anlamadım kiibilmem ben hiç muz görmedim hattaaa
yalan gonuşmakapı gibi nikahın var.
mayracım aradı mı askerin dün endişeliydin baya haber alabildinmi tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?