- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.401
Kızım ben bu işten bişe anladıysam muz olam. Kız nikahın varya işte daha neee?? Düğün işin eğlence kısmı sadece ben mi yanlış biliom yaa, nikah varsa muz mübahtır her türlü anam bacım !!! :44:nikah var ama muz yokkkolum niye düğün istiyrlar muz yerim diyem korkuyorlar tevbe tevbe yerim yemem kime ne muz benm şimdilik askeriyenin tabi
alxfa tatlım tabiiki fikrimi çalabilirsin tatlım aşkolsun burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiniz....
hypatia cnm ya yazdıkarını okudum okudum okudum ve gözlerim doldu ama sana helal olsun kendine bakmanı kendine değer vermeni çok takdir ettim hiç bir zaman pes etme olurmu tatlım bir gün rabbim senin karşına öyle mükemmel bir insan çıkaracaktır ki o zaman yeniden doğmuş gibi olucaksın...
bu arada aşkımın bana bir lafı vardır 'aşk tesadüfleri sever ' diye hakikatende öyle...
herşey gönlünce olsun cnm benim ama lütfen aramıza katıl yinede cnm...
perimmmm wow kayınvaliden yemeğe çağırdı demek süperrrrrrr maaşallah...
perim benimkide geçen bana telefonda ailenle konuş dedi terhis olduğunda 3 gün istanbulda ablasında kalıcak fakat sonra adanaya beraber gidelim dedi senide götürmek istiyorum evleneceğimiz zaman yaşayacağın şehiri görmeni istiyorum dedi...fakat babama söylemeyi çekiniyorum ne yapıcam bilmiyorum...
Tutim babana bu şekilde söyle bence ama orda nerde kalıcaksın, onlarda kalmana izin vermezler sanıyorum. Ama aşkınla gitmen iyi olur tabi bence söyle canım babişee artık işler ciddileşti anlarlar bizi
özom merhaba cnm seni online gördüm bir tek...
Ayy kıyamamm yaa çok sevindim canım aramasınaaaaradı canımmm gece 1.30 da nöbet dönüşü haklı çıktınn bir sürü evrak işi vardı kalkamadım dedi içi için yemiş arayamadım diye oda panik omuş benim gibi bugün diyo askerde senin sesini duymanın askerliğimi çabuk geçirdiğini bir kez daha anladım saniyeleri saydım resmen diyooilgin için sağol tatlımm
Gitmedim muz delisii askerimle konuşuodummm :102::102:tutimhoşgeldin nasılsın canım perişkom vardı az önce gitti
Hypatia cım herşeyin hayırlısı olsun askerlik hepimiz için bir sınavdı çünkü yanyanayken ilişkiyürütmesi okadar kolayken uzakken bir okadar zordu kimimiz bu sınavda başarılı oldu kimimiz olamadı askerlik bize hem kendimizi hemde karşımızdakini sınamamıza yardımcı oldu sende askerde tanıdın bence karşındakini hiç sıkma canını hayat sana eminim seni hakeden birini en kısa zamanda karşına çıkarıcaktır :79::79:
Pericimmmmm senin gibii kızııı tabii beğenirlerrr canımmm forumdaki bütün kızlar askerlerine okadar aşıkki kayınvalidelerimizde bunun farkında ben kayınvalide olsammm isteyeceğim tek şeyy gelinim oğlumu çokk sevmesiiiii olur herhalde
diğerr kızlarrr hepinizi selamlarrrrr
teşkkr ederm cnmmmm335 tatlımmmmm doğum günün kutlu mutlu olsun canım benimmm
Allah bir ömür sevdiceğine bağışlasın seni...
Heeeeeep gül heeeeeep mutlu ol
saol hypatiacm sanırm bitmiş kesn olarak.. ne yalan syliym üzülmedm tatlm sen dha iyilerini hakediyosn çagrılr wr telimde diyosn blliki aklı başına glmiş ama iş işten geçtiii... ama çok iyi gördm seni çok sevindm o yönden inş.. seni sendn çok seven biri çıkar karşına cnm bnm335dc'cim doğumgünün kutlu olsun, peri en güzel dilekleri dilemiş zaten, ömrüm hep sevdiklerinle mutlu mesut geçsin, nice nice yıllara yeni yeni mutluluklara inşallah :) iyi ki doğdun :)
oyy saol bebegmm yaBugünki avatarım 335im için,baktıkça mutlu olsunn :79::81:
alxfa tatlım tabiiki fikrimi çalabilirsin tatlım aşkolsun burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiniz....
hypatia cnm ya yazdıkarını okudum okudum okudum ve gözlerim doldu ama sana helal olsun kendine bakmanı kendine değer vermeni çok takdir ettim hiç bir zaman pes etme olurmu tatlım bir gün rabbim senin karşına öyle mükemmel bir insan çıkaracaktır ki o zaman yeniden doğmuş gibi olucaksın...
bu arada aşkımın bana bir lafı vardır 'aşk tesadüfleri sever ' diye hakikatende öyle...
herşey gönlünce olsun cnm benim ama lütfen aramıza katıl yinede cnm...
perimmmm wow kayınvaliden yemeğe çağırdı demek süperrrrrrr maaşallah...
perim benimkide geçen bana telefonda ailenle konuş dedi terhis olduğunda 3 gün istanbulda ablasında kalıcak fakat sonra adanaya beraber gidelim dedi senide götürmek istiyorum evleneceğimiz zaman yaşayacağın şehiri görmeni istiyorum dedi...fakat babama söylemeyi çekiniyorum ne yapıcam bilmiyorum...
özom merhaba cnm seni online gördüm bir tek...
aradı canımmm gece 1.30 da nöbet dönüşü haklı çıktınn bir sürü evrak işi vardı kalkamadım dedi içi için yemiş arayamadım diye oda panik omuş benim gibi bugün diyo askerde senin sesini duymanın askerliğimi çabuk geçirdiğini bir kez daha anladım saniyeleri saydım resmen diyooilgin için sağol tatlımm
evet kısa anlatıym bu günümü canlarm.. dün arkadaşlarmda kaldm bildiginz gbi aşkm saat 10 gbi aradıı yarm saat knuştuk dogum gnümü kutladı.. snra gece 00.00 da kızlar pasta ve şarap almış odaya bi girdm kutladılar(bi yanım hep eksik )
ondan snra ögle arasında yemek yedik yine bi gittim 2. pastam karşımdabu sfer gece olmayanlarda geldi topluca kutladık hediyelerimi aldm..
snra saat 5 te snawa girdm bilmedigim bi numara 4 kez aradı bnce hrlde acil bişy die izin aldm çıktım kim aradıı ? ÇİÇEKÇİ ahhh dedmm bnm melegmmmmm
o kafayla sınawa bn dewm edermym tbikide biraz drdm çıktmhava çok yagmurluydu taksi aradm 10 dk bkledim boş bulamadm snra mecbur minübüsle geldm ayagmda topuklu wr ama koşturdm merdivenelrdn zıplaya zıplaya geldm çnkü bebegimin çiçegi bni bekliyoduu
odama çıktm kardeşm yatagımın üstüne koymuş kıpkırmızı 12 tane gül (12snde çıkmaya bşladık ) aralarına beyaz çiçekler koymuşlar bembeyaz kaplamışlar çok bgendim masum duruyoo
şmdi bebegm hala aramadı bkliyorm :97::97:
snra annemler geldi ve 3. pastamı kestimwe asıl bomba şmdi geliyoo
pastayı getirdiler bi başladm gülmeye pasta neyli dersiniz ? MUZLU
nese snra babam hediyesini verdi yakut kolye almş ..
yani fena bi gün deildi ama ne kadar gzel olursa olsn aşkmmmm bitanem herşeym yanımda yok ..!.. ama mutsuzmuym hayır çiçeklerimi koklaya koklaya uyucm güzelcee
BUDA 3.PASTAM!!!!
alxfa cnm bende araştırıyorum eğer bulursam güzel bir yer sana haber vereceğim...
anammmm çağlom süper bir ağaç bende bugün süsledim çam ağacımı camın önünde ışıl ışıl yanıp sönüyor benimki küçük ama bu arada adına çok sevindim cnm tr ye geliyormuşsun...
ben daha babama söyleyemedim içimden bir ses izin vermeyecekmiş gibi geliyor
ahh özoşumm kalbimden vurdun beniii iki gündür bu şarkıyla yatıp kalkıyorum............. tenimde terin eksik, yatağımda kokunn..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?