335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

nikah var ama muz yokkk olum niye düğün istiyrlar muz yerim diyem korkuyorlar tevbe tevbe yerim yemem kime nemuz benm şimdilik askeriyenin tabi
Kızım ben bu işten bişe anladıysam muz olam. Kız nikahın varya işte daha neee?? Düğün işin eğlence kısmı sadece ben mi yanlış biliom yaa, nikah varsa muz mübahtır her türlü anam bacım !!! :44:

Ayy kıyamamm yaa çok sevindim canım aramasınaaa
tutim hoşgeldin nasılsın canım perişkom vardı az önce gitti
Gitmedim muz delisii askerimle konuşuodummm :102::102:

Saol canım haklısın gerçektenn, bu kadar aşık olmasak hergün burda onlarla beraber şafak attırıp... Hergün onları konuşmazdık kiii......Ahhhh benim melek sevgilim yaa ! seni dünyanın en mutlu erkeği yapıcamm !! :98::98:

335 tatlımmmmm doğum günün kutlu mutlu olsun canım benimmm
Allah bir ömür sevdiceğine bağışlasın seni...
Heeeeeep gül heeeeeep mutlu ol
teşkkr ederm cnmmmm
335dc'cim doğumgünün kutlu olsun, peri en güzel dilekleri dilemiş zaten, ömrüm hep sevdiklerinle mutlu mesut geçsin, nice nice yıllara yeni yeni mutluluklara inşallah :) iyi ki doğdun :)
saol hypatiacm sanırm bitmiş kesn olarak.. ne yalan syliym üzülmedm tatlm sen dha iyilerini hakediyosn çagrılr wr telimde diyosn blliki aklı başına glmiş ama iş işten geçtiii... ama çok iyi gördm seni çok sevindm o yönden inş.. seni sendn çok seven biri çıkar karşına cnm bnm
Bugünki avatarım 335im için, baktıkça mutlu olsunn :79::81:
oyy saol bebegmm ya

evet kısa anlatıym bu günümü canlarm.. dün arkadaşlarmda kaldm bildiginz gbi aşkm saat 10 gbi aradıı yarm saat knuştuk dogum gnümü kutladı.. snra gece 00.00 da kızlar pasta ve şarap almış odaya bi girdm kutladılar (bi yanım hep eksik )
ondan snra ögle arasında yemek yedik yine bi gittim 2. pastam karşımda bu sfer gece olmayanlarda geldi topluca kutladık hediyelerimi aldm..
snra saat 5 te snawa girdm bilmedigim bi numara 4 kez aradı bnce hrlde acil bişy die izin aldm çıktım kim aradıı ? ÇİÇEKÇİ ahhh dedmm bnm melegmmmmm
o kafayla sınawa bn dewm edermym tbikide biraz drdm çıktm hava çok yagmurluydu taksi aradm 10 dk bkledim boş bulamadm snra mecbur minübüsle geldm ayagmda topuklu wr ama koşturdm merdivenelrdn zıplaya zıplaya geldm çnkü bebegimin çiçegi bni bekliyoduu
odama çıktm kardeşm yatagımın üstüne koymuş kıpkırmızı 12 tane gül (12snde çıkmaya bşladık ) aralarına beyaz çiçekler koymuşlar bembeyaz kaplamışlar çok bgendim masum duruyoo
şmdi bebegm hala aramadı bkliyorm :97::97:
snra annemler geldi ve 3. pastamı kestim we asıl bomba şmdi geliyoo
pastayı getirdiler bi başladm gülmeye pasta neyli dersiniz ? MUZLU
nese snra babam hediyesini verdi yakut kolye almş ..
yani fena bi gün deildi ama ne kadar gzel olursa olsn aşkmmmm bitanem herşeym yanımda yok ..!.. ama mutsuzmuym hayır çiçeklerimi koklaya koklaya uyucm güzelcee

BUDA 3.PASTAM!!!!

asıl mesela siparişi nereye vericem
internette böyle hazırlayan yerler varmı acaba biliyormusun?

canım benimm:) çoookkk sevindim benim askerimde akşamları 7.30 8 gibi arıyor. çok yoğun şu aralar.

pasta çok iştah açıcı görünüyorrr
enişte gerçekten çok ince düşünmüş. tatlımm
çok güzel sürpriz olmuş senin içinn

Diğer forum güzelleri nerdeler acabaaaaaaaaaaaa:95::95::95::95::95::95::95:

Iyi aksamlar canlarim benimmm, herkes iyi insallah??
335imm canimm dogumgünün kutlu olsun gec kaldim biraz ama kusuruma bakma, kosturuyorum sürekli Allahim mutlu etsin seni, sevdigine kavustursun bir an önce, tüm dileklerin kabul olsun insallah tatlimmm

Tutim sana göstermek istedigim birsey var, sirf senin icin fotografini cektim=)

Bu arada ben dün annemle bu sabahta babamla konusup izin aldim, 22subattan 3Nisana kadar türkiyedeyim
Babam bütün bu zamani Izmirde, yani askimin ailesinde gecirmeme izin vermedi sadece bizim evimiz var Iskenderuna gidin dedi buda benim dahada isime yarar tabi askimla basbasa
Bütün gün teyzem ve annemle evliligim hakkinda konustuk, cok güzel seyler söylediler acayip mutlu ettiler beni.. Begendigim gelinlik modelini gösterdim onlarda cok begendiler.. Dügün alisverisi ve ceyizlik esya icin Istanbula gelicekmisiz.. Öyle mutluyumki Seneye bu zamanlar dügünüm olacakk ve en sonunda Almanyada yapilacagida kesinlesti, askim ve bende konustuk kararlastirdik, sanki yarin olacak hepsi öyle heyecanlandiriyor beni bu düsünce

anammmm çağlom süper bir ağaç bende bugün süsledim çam ağacımı camın önünde ışıl ışıl yanıp sönüyor benimki küçük ama bu arada adına çok sevindim cnm tr ye geliyormuşsun...
ben daha babama söyleyemedim içimden bir ses izin vermeyecekmiş gibi geliyor

kuzummm öyle demee..
bende sana diyordum 5hafta izin vermez hayatta, hic sesini cikarmadi bilee, gözümün icine bakti gülümsedi direk tatil acentasini arayip bilet sordu=)
lütfen geciktirme sende sor bence güzel bir sekilde.. bence annende sana yardimci olacaktir

biliyorum sabahın köründe kimse yok topikte ama ben yinede yazayım girinc okursunuz.heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.ben dün gece bir delilik yaptım kar kış kıyamet anne baba kayınvalide kayınbaba sözü dinlemeyip yola çıktım kocişin yanına geldim.saat bir gibi gidip kışlaya alacam 3 gün beraberiz ayyy okadar heyecanlı ve mutluyumki anlatamam size direk sizinle paylaşmak istedim.bütün gece heyecandan gözümü kırpmadım şuanda buarada okadar çok kar yağıyorki anlatamam ee artık yollar kapanırsa kalıveririm burda buda işime gelir eçıkcası...işte böle hatunlar deliydim deliliğim tescillendi böylelikle:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…