- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.421
biliyorum sabahın köründe kimse yok topikte ama ben yinede yazayım girinc okursunuz.heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.ben dün gece bir delilik yaptım kar kış kıyamet anne baba kayınvalide kayınbaba sözü dinlemeyip yola çıktım kocişin yanına geldim.saat bir gibi gidip kışlaya alacam 3 gün beraberiz ayyy okadar heyecanlı ve mutluyumki anlatamam size direk sizinle paylaşmak istedim.bütün gece heyecandan gözümü kırpmadım şuanda buarada okadar çok kar yağıyorki anlatamam ee artık yollar kapanırsa kalıveririm burda buda işime gelir eçıkcası...işte böle hatunlar deliydim deliliğim tescillendi böylelikle:)))))
biliyorum sabahın köründe kimse yok topikte ama ben yinede yazayım girinc okursunuz.heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.ben dün gece bir delilik yaptım kar kış kıyamet anne baba kayınvalide kayınbaba sözü dinlemeyip yola çıktım kocişin yanına geldim.saat bir gibi gidip kışlaya alacam 3 gün beraberiz ayyy okadar heyecanlı ve mutluyumki anlatamam size direk sizinle paylaşmak istedim.bütün gece heyecandan gözümü kırpmadım şuanda buarada okadar çok kar yağıyorki anlatamam ee artık yollar kapanırsa kalıveririm burda buda işime gelir eçıkcası...işte böle hatunlar deliydim deliliğim tescillendi böylelikle:)))))
selam canlar ben dün çok hastaydım kafamı bile kaldıramadım gelemedim aranıza şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama ağlıyorum dünden beri zaten canım aciz kemiklerim kırılıyo sanki bi de bu özlem... bana da bahane oldu işte gözlerim şişti ağlamaktan bi de şu şarkı bitirdi beni tam manasıyla benimde gidesim var aşkımın yanına ama evci vermiyolar yasak keşke verseler kar kış kıyamet dinlemez giderdim
selam kızlar nasılsınız?geçmişi okuyamadım çok yorgunum. yarın ehliyet sınavım va motor çalışmam lazım
selam kızlar nasılsınız?geçmişi okuyamadım çok yorgunum. yarın ehliyet sınavım va motor çalışmam lazım
Selam Çağlomm, yeni yıl ağacına bayıldımm biz de geçen sene aşkımla süslemiştikk... Bu sene süslemicemIyi aksamlar canlarim benimmm, herkes iyi insallah??
335imm canimm dogumgünün kutlu olsun gec kaldim biraz ama kusuruma bakma, kosturuyorum sürekliAllahim mutlu etsin seni, sevdigine kavustursun bir an önce, tüm dileklerin kabul olsun insallah tatlimmm
Tutim sana göstermek istedigim birsey var, sirf senin icin fotografini cektim=)
Bu arada ben dün annemle bu sabahta babamla konusup izin aldim, 22subattan 3Nisana kadar türkiyedeyim
Babam bütün bu zamani Izmirde, yani askimin ailesinde gecirmeme izin vermedi sadece bizim evimiz var Iskenderuna gidin dedi buda benim dahada isime yarar tabi askimla basbasa
Bütün gün teyzem ve annemle evliligim hakkinda konustuk, cok güzel seyler söylediler acayip mutlu ettiler beni.. Begendigim gelinlik modelini gösterdim onlarda cok begendiler.. Dügün alisverisi ve ceyizlik esya icin Istanbula gelicekmisiz.. Öyle mutluyumkiSeneye bu zamanlar dügünüm olacakk ve en sonunda Almanyada yapilacagida kesinlesti, askim ve bende konustuk kararlastirdik, sanki yarin olacak hepsi öyle heyecanlandiriyor beni bu düsünce
Tutim bence güzel bi şekilde anlatt. Anlicaktır baban yaa onlar da genç oldular, aşık oldularrr.. Hemde askerlik sonrası bu. Aileler de askerden sonra ilşkinin aynen devam ettiğini hatta daha güçlendiğini görünce çok daha farklı bakıyorlarr.. Şansını dene ümitsizliğe kapılma canımmanammmm çağlom süper bir ağaç bende bugün süsledim çam ağacımı camın önünde ışıl ışıl yanıp sönüyor benimki küçük ama bu arada adına çok sevindim cnm tr ye geliyormuşsun...
ben daha babama söyleyemedim içimden bir ses izin vermeyecekmiş gibi geliyor
Çağlom gerçekten şaka gibi bazen inanamıyorummm !!!heyyyyyyy kizlarr cizelgeme bakinnnnnnnnnn
ne yaziyor orda??????????ß
Bir ay
Iskenderundayiz safak 31
Çılgın hatun seniiibiliyorum sabahın köründe kimse yok topikte ama ben yinede yazayım girinc okursunuz.heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.ben dün gece bir delilik yaptım kar kış kıyamet anne baba kayınvalide kayınbaba sözü dinlemeyip yola çıktım kocişin yanına geldim.saat bir gibi gidip kışlaya alacam 3 gün beraberiz ayyy okadar heyecanlı ve mutluyumki anlatamam size direk sizinle paylaşmak istedim.bütün gece heyecandan gözümü kırpmadım şuanda buarada okadar çok kar yağıyorki anlatamam ee artık yollar kapanırsa kalıveririm burda buda işime gelir eçıkcası...işte böle hatunlar deliydim deliliğim tescillendi böylelikle:)))))
Violemm çok geçmiş olsun canımm belliydi böyle olucağınn. Dinlen güzelcee ayrıca ağlamaa bak haftasonu 20lere düşüyoruzz şaka gibiselam canlar ben dün çok hastaydım kafamı bile kaldıramadım gelemedim aranıza şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama ağlıyorum dünden beri zaten canım aciz kemiklerim kırılıyo sanki bi de bu özlem... bana da bahane oldu işte gözlerim şişti ağlamaktan bi de şu şarkı bitirdi beni tam manasıyla benimde gidesim var aşkımın yanına ama evci vermiyolar yasak keşke verseler kar kış kıyamet dinlemez giderdim
Mayram gerçekten kameradan görmek iyi geliyor insana ama bilgisayrdan girip onunkinden çıkmak istiyorsun. Güzel olduğu kadar can acıtıcıı.. Ama olsun canım çok az kaldı, artık askerlik canımızı acıtmasın bunca günü çok güzel şekilde atlattık, bu zorlu sınavı başarıyla tamamlamak üzereyiz..Güle güle aylarr, merhaba günlerrrkızlarrr aşkımınn bu hafta 2. çarşısı şaka gibiii çokk mutluyummm onu görmek bana çok iyi geliyo ama özlemimi binlerce kat artırıyoo on öle görüp dokunamamakk neyseeee bugünnn son kezzz ay dicezzzz sonraaa günleri sayıcazzzzz:81::81:
Kuşum eminim çok güzel geçicek sınavınn.. Başarılar canımmselam kızlar nasılsınız?geçmişi okuyamadım çok yorgunum. yarın ehliyet sınavım va motor çalışmam lazım
çaglocm saol cnm...
kızlar bn bu gece yokum yarn snwm wrölüyorm yorgunluktn nası çalışcm blmiyorm size ii eglencelerrrrr..
kızlarrr bendee annemden izin aldım aşkım çıktığı gün planımız ailesinin yanına gidicekti bende aydına gidicektim annem nasıl olsa orada a durucak 1 hafta daha sabret daha ortada bişey yokken onlarda kalman doğru olmaz dedii çokk moralim bozulduu:2::2:
canım annen haklı olabilir uygun olmaz diye demiştir üzme kendini
çok güzel bi şarkı tatlım hala dinliyorum indirdim bilgisayarıma:)[video]http://www.timsah.com/Mustafa-Ceceli-Elvan-Gunaydin-Eksik-Yeni-Single/NTdMPvcDHbs[/video]
vaaaayyyyyyyyy süpersiinnbiliyorum sabahın köründe kimse yok topikte ama ben yinede yazayım girinc okursunuz.heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.ben dün gece bir delilik yaptım kar kış kıyamet anne baba kayınvalide kayınbaba sözü dinlemeyip yola çıktım kocişin yanına geldim.saat bir gibi gidip kışlaya alacam 3 gün beraberiz ayyy okadar heyecanlı ve mutluyumki anlatamam size direk sizinle paylaşmak istedim.bütün gece heyecandan gözümü kırpmadım şuanda buarada okadar çok kar yağıyorki anlatamam ee artık yollar kapanırsa kalıveririm burda buda işime gelir eçıkcası...işte böle hatunlar deliydim deliliğim tescillendi böylelikle:)))))
selam canlar ben dün çok hastaydım kafamı bile kaldıramadım gelemedim aranıza şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama ağlıyorum dünden beri zaten canım aciz kemiklerim kırılıyo sanki bi de bu özlem... bana da bahane oldu işte gözlerim şişti ağlamaktan bi de şu şarkı bitirdi beni tam manasıyla benimde gidesim var aşkımın yanına ama evci vermiyolar yasak keşke verseler kar kış kıyamet dinlemez giderdim
selam canım benimde sınav var yarın bende motordan korkuyorum. inşallah başarırızselam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım çok yorgunum.yarın sınav var motor çalışmalıyım
selam canlarrrr....
ududubcum helal olsun sana canım tadı çıkar 3 günün...
violecim geçmiş olsun canım dikkat etttt kendine....
kuşkam panik yapma cnm streste yapma geçersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?