335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ohhh süper yapmissin walla
amannn kim takar kar kiyamet, o 3 gün icin neler vermezdim neler
tadini cikar canim

selam canlar ben dün çok hastaydım kafamı bile kaldıramadım gelemedim aranıza şimdi biraz daha iyi hissediyorum kendimi ama ağlıyorum dünden beri zaten canım aciz kemiklerim kırılıyo sanki bi de bu özlem... bana da bahane oldu işte gözlerim şişti ağlamaktan bi de şu şarkı bitirdi beni tam manasıyla benimde gidesim var aşkımın yanına ama evci vermiyolar yasak keşke verseler kar kış kıyamet dinlemez giderdim

ohhh ne güzel yapmışsın canımmm doya doya tadını çıkar 3 günün valla evli olsaydım bende senin gibi bir dakika durmazdım herhalde

kızlarrr aşkımınn bu hafta 2. çarşısı şaka gibiii çokk mutluyummm onu görmek bana çok iyi geliyo ama özlemimi binlerce kat artırıyoo on öle görüp dokunamamakk neyseeee bugünnn son kezzz ay dicezzzz sonraaa günleri sayıcazzzzz :81::81:

çok geçmiş olsun canımmm artık son zamanlarımız kendine dikkat et askerin hem sesini kötü duyarsa oralarda mahvolur çok az kaldı canımmm son 1 ay sabırr

selam canlarrrr....
ududubcum helal olsun sana canım tadı çıkar 3 günün...
violecim geçmiş olsun canım dikkat etttt kendine....
kuşkam panik yapma cnm streste yapma geçersin...

Selam Çağlomm, yeni yıl ağacına bayıldımm biz de geçen sene aşkımla süslemiştikk... Bu sene süslemicem Canım yaa acaip sevindim Türkiyeye gelip aşkınla görüşecek olmanaaaaaaaaaaa!!! Çok güzel olucak eminimmmm Güzel günler çok yakındaaa....
Tutim bence güzel bi şekilde anlatt. Anlicaktır baban yaa onlar da genç oldular, aşık oldularrr.. Hemde askerlik sonrası bu. Aileler de askerden sonra ilşkinin aynen devam ettiğini hatta daha güçlendiğini görünce çok daha farklı bakıyorlarr.. Şansını dene ümitsizliğe kapılma canımm
heyyyyyyy kizlarr cizelgeme bakinnnnnnnnnn
ne yaziyor orda??????????ß
Bir ay
Iskenderundayiz safak 31
Çağlom gerçekten şaka gibi bazen inanamıyorummm !!!
Çılgın hatun seniii Harikasınnn !!! Kocişinle muhteşem bi 3 gün geçirmeni diliyorummmm !!!
Violemm çok geçmiş olsun canımm belliydi böyle olucağınn. Dinlen güzelcee ayrıca ağlamaa bak haftasonu 20lere düşüyoruzz şaka gibi
Mayram gerçekten kameradan görmek iyi geliyor insana ama bilgisayrdan girip onunkinden çıkmak istiyorsun. Güzel olduğu kadar can acıtıcıı.. Ama olsun canım çok az kaldı, artık askerlik canımızı acıtmasın bunca günü çok güzel şekilde atlattık, bu zorlu sınavı başarıyla tamamlamak üzereyiz..Güle güle aylarr, merhaba günlerrr
selam kızlar nasılsınız?geçmişi okuyamadım çok yorgunum. yarın ehliyet sınavım va motor çalışmam lazım
Kuşum eminim çok güzel geçicek sınavınn.. Başarılar canımm
çaglocm saol cnm...
kızlar bn bu gece yokum yarn snwm wr ölüyorm yorgunluktn nası çalışcm blmiyorm size ii eglencelerrrrr..

Cumartesi sınavlarından nefret ediyorummm sıkma canım canını güzelce çalışş son çırpınışlarımızz kolay gelsinn..

eee kızlaar nerdesiniz bakalımmm ? 1 haftanın daha sonuna geldikkkk kaldı yalnızca 4 haftamızzz !!! çok az kaldı canlarrr, GÜLE GÜLE AYLARRR MERHABA GÜNLERRR

duş aldım miskinleştim uykum geldi belki yarın askerimin çarşı izini olur bana haber verdi...
eeee nerde kalmıştık ???

bu arada perim haklısın babam konusunda cesaret gelsin söyleyeceğim...

kızlarrr bendee annemden izin aldım aşkım çıktığı gün planımız ailesinin yanına gidicekti bende aydına gidicektim annem nasıl olsa orada a durucak 1 hafta daha sabret daha ortada bişey yokken onlarda kalman doğru olmaz dedii çokk moralim bozulduu :2::2:

canım annen haklı olabilir uygun olmaz diye demiştir üzme kendini

canım annen haklı olabilir uygun olmaz diye demiştir üzme kendini

ewt canım az önce askerimle konuştum olmazsa ben antalyaya gelirim 1 gün dururum sonra aydına geçerim dedi planlarımız alt üst oldu napalm artık yapıcak bişey yokk yüzüğü takınca annemden intikamımı alırım
hasret gideremesemde sanırım 1-2 görüşüp bi hafta daha hasret çekicem neyse sağlıkla gelsinlerde 1 hafta geç olsun napalımm

[video]http://www.timsah.com/Mustafa-Ceceli-Elvan-Gunaydin-Eksik-Yeni-Single/NTdMPvcDHbs[/video]
çok güzel bi şarkı tatlım hala dinliyorum indirdim bilgisayarıma:)

vaaaayyyyyyyyy süpersiinn son durum nee görüştünüzmü:

canımm geçmiş olsunn çok dikkat et kendine daha atlatamadım benn

selam kızlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım çok yorgunum.yarın sınav var motor çalışmalıyım
selam canım benimde sınav var yarın bende motordan korkuyorum. inşallah başarırız
selam canlarrrr....
ududubcum helal olsun sana canım tadı çıkar 3 günün...
violecim geçmiş olsun canım dikkat etttt kendine....
kuşkam panik yapma cnm streste yapma geçersin...

selam tutimm:80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…