335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

# ozelegtim
# _Hayat__
# viole

selam kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79::79::79:
selam canım naber?
edelim canım geçmiş olsun sana şimdi nasılsın:26:
biraz daha iyiyim özom ama çok ağır bi grip 2 gündür kör kütük yatıyorum insan yattıkça da miskinleşiyo ben de biraz sizin yanınıza kaçtım işte askerim de aramadı bugün dün başım ağrıyo demişti inşallah kötü bişey yoktur kıyamam kuzuma ya

canım dikkat et kendine askerin de iyidir bu aralar çok yoğunlar 337 ler geldiğinden beri telefonlar bile dolu yav

canım dikkat et kendine askerin de iyidir bu aralar çok yoğunlar 337 ler geldiğinden beri telefonlar bile dolu yav

selam kuzum naber

iyiyim bende şafaklar geçmiyormu artık yaa

bende az ewwel izin almak için babamın yanına gittim cesaret geldi baba dedim efendim canım dedi günün nasıl geçti dedim nasıl olsun aynı dedi sonra neyse ben odama gidiyorum dedim söyleyemeden odama geldim

tutim iyi geçmiş adamın günü işte konuşsaydın ya canım eninde sonunda konuşucaksın sonuçta biran önce konuş hem olmaz derse de düşünmeye fırsatı olur sonradan olur der.. inşallah olumlu geçer konuşmanız canım

Tuticim konuş bencede bende konuştum annemi az önce tekrar sıkıştırdım bu seferde bana daha çok var o gün bi gelsin ısrar edip durma dedi bu da bi gelişme tabii

Tuticim konuş bencede bende konuştum annemi az önce tekrar sıkıştırdım bu seferde bana daha çok var o gün bi gelsin ısrar edip durma dedi bu da bi gelişme tabii

aynen mayram bu da bi gelişme inşallah istediğimiz gibi olur o gün ben çok özeniyorum aşkımın dönüceği güne ne zaman çok heveslensem mutla bişey çıkar inşallah bişey çıkmaz en güzel şekilde geçiririz o günümüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…