- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 219
- 373
- 53
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.441
kızlaar nerdesiniz hadi gelin biraz sohbet edelim
# ozelegtim
# _Hayat__
# viole
selam kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79::79::79:
selam canım naber?# ozelegtim
# _Hayat__
# viole
selam kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79::79::79:
biraz daha iyiyim özom ama çok ağır bi grip 2 gündür kör kütük yatıyorum insan yattıkça da miskinleşiyo ben de biraz sizin yanınıza kaçtım işte askerim de aramadı bugün dün başım ağrıyo demişti inşallah kötü bişey yoktur kıyamam kuzuma yaedelim canım geçmiş olsun sana şimdi nasılsın:26:
selam canım naber?
biraz daha iyiyim özom ama çok ağır bi grip 2 gündür kör kütük yatıyorum insan yattıkça da miskinleşiyo ben de biraz sizin yanınıza kaçtım işte askerim de aramadı bugün dün başım ağrıyo demişti inşallah kötü bişey yoktur kıyamam kuzuma ya
selam canım naber?
biraz daha iyiyim özom ama çok ağır bi grip 2 gündür kör kütük yatıyorum insan yattıkça da miskinleşiyo ben de biraz sizin yanınıza kaçtım işte askerim de aramadı bugün dün başım ağrıyo demişti inşallah kötü bişey yoktur kıyamam kuzuma ya
selam kuzum naber
selam canım naber?
az valla ne desek az bu askerlik bizi ne hallere getirdi hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim
bende az ewwel izin almak için babamın yanına gittim cesaret geldi baba dedim efendim canım dedi günün nasıl geçti dedim nasıl olsun aynı dedi sonra neyse ben odama gidiyorum dedim söyleyemeden odama geldim
özom,violem konuşacağım ama sanırım hazır değilim daha pazar günü babam muhtemelen evde olur o zaman konuşacağım
Tuticim konuş bencede bende konuştum annemi az önce tekrar sıkıştırdım bu seferde bana daha çok var o gün bi gelsin ısrar edip durma dedi bu da bi gelişme tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?