- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.461
Selamlar tekrardan. @Hypatiacım hiçte zor değilmiş demekki aramak... Açıyor musun peki telefonlarını?? İyice burnu sürtülsün bence, yaptığı yenilir yutulur şey değil.
@Tutim ilk başta olmaz felan dese de ( ki inşallah demez) baban kesinlikle kabul edecek
@Mayram anneni kendi anneme benzettim önce bakarız der sonra olmaz der sonra tekrar düşünür sonunda beni üzmemek için hep evet der... Ama en son bunu 6 sene önce yaşadık sanırım...hayatım kendi ellerimde 6 senedir. Yapayalnızım, gecenin 2 sinde kapıyı çekip çıksam kimse nereye gidiyorsun diyemez ama ben 6 senedir her zaman şu kapıyı çekip çıktığımda içerde ailemi bıraktığımı bilerek yaşadım, hiç yanlış yapmadım bugüne kadar. Yalnızlık bazen iyi bazen kötü. Ama ben annemden izin almayı özledim resmen...
Özom özledim seniinapıyosun minik kuşum???
tutim evet beni gördün :80:
herkese merhaba,
ara ara baktım topic'e... ama yazmak içimden gelmedi. yarın doğum günü, eğer ilişkimiz devam ediyor olsaydı onun yanına gidicektim. her şeye rağmen ona bi paket hazırladım. not vs hiç bi şey yazmadım. aslında yarın eline geçmesi gerekiyodu ama kargo firması ilk kez zamanında teslim edip bugün göndermiş. akşam iki kere aradı ama açmadım; söyleyebileceğim bi şey yok çünkü...
kendi kendime çok çelişkiye düştüm, yapıp yapmamak konusunda. ama o hala askerde ve hala emir altında, hala ailesinden, arkadaşlarından uzakta.. sonuç olarak kıyamadım.
Canım benim sen çok güçlü bir kızsın buna hiç şüphem yok artık... Bu yaptığın çok büyük bir erdem. Kendine güvenin tam. Gerçekten harikasın ! Bu şekilde devam edersen kazanan sen olacaksın arkadaşım. Hep yanındayız.. Hatasını anlar gönlünü almayı başarabilrse âla olur!!perisoko'cum annen değil ama burda kardeşlerin biz varız valla yaramazlığında kulağını sevincinde halayını çekeriz ki biz artı khalay çekicez :)) inş..
evet arıyor açmıyorum farklı farklı cep ya da van kodlu tellerden arıyor o da. yani o kadar imkanı var paşanın. askere gitmeden önce o hatalıysa ve beni kırmışsa "sana bi şans daha veriyorum" die şebeklik yapardı:) şimdi gerçekten bana bi şans daha veriliyor ama o değil ben kendime veriyorum bu şansı. umarım üstesinden gelirim. SAYENİZDE KIZLAR.
yine de çok özlüyorum onu. bugün sen gidiyorsun şarkısı çalmaya başladı ben hüngür hüngür ağladım. pazar günü şafak 34 ist. olacak
bende seni tatlım bu aralar pek sessiziz ya meyve yiyorum gel birlite yiyelim kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?