335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

özom haklısın balım

mayracım hadi bakalım inşallah seninde anneciğin izin verir sende bende gideriz aşklarımızın yanına ...

sanki selenn i gördümmmmm burda

hypatia canım ne oldu ????

bir şey olduğu yok da şafaklar bitiyor sevgilime kavuşuyorum derken bugün de aradı bir sürü... arayabildiği tescillendi artık...

tutiiiiii valla gelir kulaklarını çekerim al bi derin nefes, aşkını düşün, o nasıl cesursa sen de aynen öyleee babacıgının yanına git erteleme...

hem şimdiden dersen baban gece boyu düşünür haftasonu da konuşma imkanınız olur, en doğru zaman şimdi. git konuş çabuk bakiiim :))

Selamlar tekrardan. @Hypatiacım hiçte zor değilmiş demekki aramak... Açıyor musun peki telefonlarını?? İyice burnu sürtülsün bence, yaptığı yenilir yutulur şey değil.
@Tutim ilk başta olmaz felan dese de ( ki inşallah demez) baban kesinlikle kabul edecek
@Mayram anneni kendi anneme benzettim önce bakarız der sonra olmaz der sonra tekrar düşünür sonunda beni üzmemek için hep evet der... Ama en son bunu 6 sene önce yaşadık sanırım... hayatım kendi ellerimde 6 senedir. Yapayalnızım, gecenin 2 sinde kapıyı çekip çıksam kimse nereye gidiyorsun diyemez ama ben 6 senedir her zaman şu kapıyı çekip çıktığımda içerde ailemi bıraktığımı bilerek yaşadım, hiç yanlış yapmadım bugüne kadar. Yalnızlık bazen iyi bazen kötü. Ama ben annemden izin almayı özledim resmen...

perisoko'cum annen değil ama burda kardeşlerin biz varız valla yaramazlığında kulağını sevincinde halayını çekeriz ki biz artı khalay çekicez :)) inş..

evet arıyor açmıyorum farklı farklı cep ya da van kodlu tellerden arıyor o da. yani o kadar imkanı var paşanın. askere gitmeden önce o hatalıysa ve beni kırmışsa "sana bi şans daha veriyorum" die şebeklik yapardı:) şimdi gerçekten bana bi şans daha veriliyor ama o değil ben kendime veriyorum bu şansı. umarım üstesinden gelirim. SAYENİZDE KIZLAR.
yine de çok özlüyorum onu. bugün sen gidiyorsun şarkısı çalmaya başladı ben hüngür hüngür ağladım. pazar günü şafak 34 ist. olacak

hypatim ve perim haklısınız ben pazar günü bu konuyu babama açmaya karar verdim izin vermezsede canı saolsun....verirsede allah razı olsun...düşünüyorumda bazen tatile gitmeme sana güveniyorum diyerek izin verdiyse bunada izin vereceğini düşünüyorum...

neyse hypatim sen kendine saygından dolayı en doğrusunu yapıyorsun cnm tebrik ediyorum seni bir kez daha....

perim dün facebooku türk hackerler saldırı yapmış dün facebook açılmıyordu bir süre...
benim bazı resimlerim silinmiş facebookta kafayı yiyor

tutim evet beni gördün :80:

herkese merhaba,
ara ara baktım topic'e... ama yazmak içimden gelmedi. yarın doğum günü, eğer ilişkimiz devam ediyor olsaydı onun yanına gidicektim. her şeye rağmen ona bi paket hazırladım. not vs hiç bi şey yazmadım. aslında yarın eline geçmesi gerekiyodu ama kargo firması ilk kez zamanında teslim edip bugün göndermiş. akşam iki kere aradı ama açmadım; söyleyebileceğim bi şey yok çünkü...
kendi kendime çok çelişkiye düştüm, yapıp yapmamak konusunda. ama o hala askerde ve hala emir altında, hala ailesinden, arkadaşlarından uzakta.. sonuç olarak kıyamadım.

canım o sana çok büyük yanlış yaptı ne hediyesi gönderdin canım üzülmeni istemiyorum yine

Canım benim sen çok güçlü bir kızsın buna hiç şüphem yok artık... Bu yaptığın çok büyük bir erdem. Kendine güvenin tam. Gerçekten harikasın ! Bu şekilde devam edersen kazanan sen olacaksın arkadaşım. Hep yanındayız.. Hatasını anlar gönlünü almayı başarabilrse âla olur!!
bende seni tatlım bu aralar pek sessiziz ya meyve yiyorum gel birlite yiyelim kuşum

Uf bebişim noldu bize yaa .Nutkumuz tutuldu heralde nası 30 gün kaldı diye şok geçiriyoruz bence 335 hatunları ŞOKta !!

yok üzülmem gerektiği kadar üzüldüm, onun için son bi şey yapmak istedim.

aslında ne gönderdiğimi başta ayrıntılı olarak yazmıştım ama sonra vazgeçtim nedense..

Uf bebişim noldu bize yaa .Nutkumuz tutuldu heralde nası 30 gün kaldı diye şok geçiriyoruz bence 335 hatunları ŞOKta !! [/QUOTE]

ya evet kuzum ya dilimiz tutuldu ama kendimize gelmek zorundayız günler azaldı artık kendimizi eğlenceye vermeliyiz

selennn cnm yaaa kıyamam sana ben sen aslında herşeyin en güzelini hakediyorsun sendeki bu kalbinin saflığına iyi niyetine kıyamıyorum cnm benim ya içinden öyle geçti demek keşke yapsaydım diyerek pişman olacağına iyiki yaptım diye mutlu ol yeter bizim için...

bu arada kızlar eevet bugün bende durgunum nedense affınıza sığınıyorum

PerisoKo Nilüfer gecesi yapıyor...

Huzurlarınızda Best of Nilüferr.... ( bu kadın kesin asker beklemiş )
**Seni Beklerim Öptüğün yerde, belki bir akşam dönersin diye ...

**Taa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına, içimde yanan hasretimle ben baktım durdum senin yollarınaa...

**Ağlarım gizlice, Sessiz köşelerde ,Yanarım bu halime ,Yalnız gecelerde ,Sanki yetmezmiş gibi ,Bende hal kalmış gibi Gelin bütün dertler gelin Siz de üzerime ...

**Elimde bir eski resmin,
Karşımda son mektubun var.
Şarkılarda senin ismin,
Etrafımda yabancılar.

Ağlıyorum yine, gündüz gece.
Son bir kere göremedim seni diye,
Çekilip bir köşeye ağlıyorum yine.

**yar benim kaderim yalnızlık değil
geçen bu günlerim hiç iyi değil
kime gider bu yürek bir defa söyle
sözlerin emir bana dinlerim öyle
yar beni yanına al
bir gün yeter
bilirsin sende bütün dertler biter

aylar geçse yıllar geçse
geçemem senden ömrüm bitse

**boşlukta bir noktayım
senden uzak sanki rüyadayım
etrafımda gölgeler dört duvar
seni arar kollarım
yalnızlık yollar gibi uzar gider
korkar sendelerim
özlerim anlatamam sensiz yapamam kararır gözlerim

ben seni seven kadın
benim olman için bilsen neler yapardım
kendi dünyama alırdım yanıma
oradan sonsuzluğa sürer aşkım

seninle aramızda denizlerle zaman olsa bile
ben duyar hissederim
yinede benimlesin sevgilim
nasıl ki ayrılamaz birbirinden
gündüz geceden
bende senden ayrılmam yaşayamam sensiz olamam

** Akmıyor bugün
Gözyaşım kayıp
Söz verip gidenler
Dönmüyor yazık

**Neredesin nerede?
Aklım hep sende.
Ansızın gel de,
Kalbim dursun yine.

Dertli dertli söyletme gel,
Gece gündüz bekletme gel.

Yanıyorum hasretinle.

Alışmışım ben bir kere sana.
Dayanamam yokluğuna.
Aşk şarabını iç kana kana,
Bir yudum sana,
Bir yudum bana.
Sana, bana
Aşkımıza.

Sensiz bir gün, bir yıl gibi.
Seviyorum deli gibi.

**Bugün uyandığımda yoktun yanımda
Canım bugün ilaçlarımı almadım
Canım bugün ilk defa sensiz kaldım
Canım canımın yaprakları gözlerin yok

Çok canımı yakıyor özlemin
Çok çok çok her şeyden çok
Sönmeyen ateşlerde günahlarım yanıyor
Bıraktığın bu yerde

Hayallerim ağlıyor
Ah canım
Mahvediyor karanlıklar
Sönmeyen ateşlerde
Günahlarım yanıyor
Yüreğim kan ağlıyor
Ah canım

Mahvediyor karanlıklar
Her şeyden çok
Her şeyden çok
Güller denize bakıyor günlerdir
Güller güneşi özlüyor sersefil

Canım canımın yaprakları
Gözlerin yok çok canımı yakıyor
Özlemin
Çok çok çok her şeyden çok

**Ne varsa senden kalan geri
Kördüğüm olur canımda
Her acı çekilmeyi bekler
Gün gelir çekilir uğrunda
İçimde hasret çığlıkları
Kül rengi sevda bulutları
Ardından akan gözyaşı

Al canımı bitsin artık
Ya da derman ver
Ne karanlık bekleyiş bu
Geçmiyor günler

Yok bu son değil
Vakit geldi bu sonbahar
Yok bu son değil
Vakit geldi bu sonbahar

**Yaşadığım o günleri unutmak zor
Geceler boyu beklemek nedir
Onu birde bana sor
Çok özlemek ve sevmediğini bilmek
Sonu gelmez acılarımla beraber

**Caddelerde rüzgar, aklımda aşk var
Gece yarısında, eski yağmurlar
Şarkı söylüyorlar, sesiz usulca
Özlediğim şimdi çok uzaklarda

Deli dolu günler, hayat güzeldi
Kahkalarıyla günler geçerdi
Ellerim uzanmaz, dokunamam ki
Özlediğim şimdi çok uzaklarda

O da özlüyormuş, benim bir tanem
Çok üşüyormuş, ben olmayınca
Öyle yazıyor, son mektubunda

**ne dünden kolay,ne yarından zor
ortasındayım ömrün,
mekanım terki diyar
senden uzakta olmak çile ne yapsam çekilmiyor
altın kafeste bülbül bile,illede yuvam diyor
artık derdim eskisinden çok,sensizliğin hiç vefası yok
bu dünyanın bahçesi,nde kayboldum gidiyorum.bir sevdanın pençesinde gitgide eriyorum
ne günden haberim var ne geceler belli
ya salı ya çarşamba,ihtimal cumartesi
sanki yanındaymışım gibi hayaller görüyorum
sanabir şeyler olmasın diye dualar ediyorum

**Koştum birden koştum baktım hemen
Seni aradım hep penceremden
Gözlerimde yaşlar birden coştu

Fakat ne yazık ki sokak boştu

Bu liste uzaaar gider.............

yaa inanmıyorum bilgisayarı açık bırakıp aşağıya inmiştim aşkım msne girmiş ve ben görmemişim üfffffffff sinir oluyorum kendime yaa ne salağım otursam ya burda üffffff salak ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…