335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Selam selencim nasılsın? İçinden geldiyse yapman en doğrusu olmuş canım. Sonuç olarak iradeli bi kızsın, bunu bi beklentin olmadan iyi yüreğinden ve merhametinden yaptığını biliyorum...

@Tutim ilk başta olmaz felan dese de ( ki inşallah demez) baban kesinlikle kabul edecek
@Mayram anneni kendi anneme benzettim önce bakarız der sonra olmaz der sonra tekrar düşünür sonunda beni üzmemek için hep evet der... Ama en son bunu 6 sene önce yaşadık sanırım... hayatım kendi ellerimde 6 senedir. Yapayalnızım, gecenin 2 sinde kapıyı çekip çıksam kimse nereye gidiyorsun diyemez ama ben 6 senedir her zaman şu kapıyı çekip çıktığımda içerde ailemi bıraktığımı bilerek yaşadım, hiç yanlış yapmadım bugüne kadar. Yalnızlık bazen iyi bazen kötü. Ama ben annemden izin almayı özledim resmen...
[/COLOR][/B][/QUOTE]

canım Pericim bende 5 yıl ailemden ayrı yaşadım aynen dediğin gibi insanın ailesi uzakta olunca daha bi dikkatli oluyo ama dediğin gibi o günlerdede annem beni arasın merak etsin hoşuma giderdi şimdide kızıyorum böyle bi denge işte allah başımızdan eksik etmesin inşallah

violem gözün aydın cnm......

benim çizelgemde hala ay gözüküyor kış kış aylar kış kış yallah aylar yallah...
sevgilim yılbaşında yanında olamayacağım ama inşallah 14 şubatta süper bir gün yaşatacağım sana acaba dek daş mı alcekkkk

saol tutim çok sevindim ya bekliyorum şimdi birazdan gelicek
bu arada 14 şubatta neler yapıcaksınız ben de güzel bişeyler hazırlamak istiyorum kocişe

tuticim hadi inşallah desene geliyo evlilik teklifi benim aşkımda ilk ilişkimize başladığımız zaman melek kolye hediye edip duygularını açmıştı sonra ben o kolyeyi kaybettim için çok üüzlmüştüm bugün aşkmla konuşurken internette arisin kataloğundan melek gösterdi hangisi beğendin dedi bendee yokk sakın almaa falan dedim oda alıcam dedii bilmiyorum artık

violem benim aşkım sanırım kafasında hazırlamış bişeyler herşeyi bana bırak dedi

geçen sene istanbulda hilton otelde kutlamıştık yawrum ya mükemmeldi odayı önceden kırmız güllerle süslemişler şarap falan vardı odada sonra gece 360 bar diye bir yer var taksimde orda biraz eğlenmiştik bakalım bu sene ne süpriz yapıcak aşkım

oh oh maşallah gelsin tektaşlar melek kolyeleer valla hakediyosunuz hepiniz canlar sabırla,aşkla bekliyosunuz onları size almıcaklar da kime alıcaklar aferin eniştelere

mayracım inşallah evlenme teklifi alırım ama benim aşkım her şeyin tek özel günü olsun ister sevgililer gününe başka bir yıldönümü eklemek istemez bu yüzden evlenme teklifini daha etmez diye düşünüyorum balım ama kısmet tabi bakalım bizim bey ne yapcak ayyyyyyy melek kolyemi süper bayılırım melekli olan herşeye benimde odamda aynamın etrafında melekler var çok severim melekleri...

sağol violecimm valla dediğin gibi hepimiz hakediyoruz onlarla bir askerlik yaptık gün saydık zaten gerçekten sevmesek aşık olmasak bu formda buluşamazdıkkk tam bir aşıklar formu bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…