- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.501
mayracım inşallah evlenme teklifi alırım ama benim aşkım her şeyin tek özel günü olsun ister sevgililer gününe başka bir yıldönümü eklemek istemez bu yüzden evlenme teklifini daha etmez diye düşünüyorum balım ama kısmet tabi bakalım bizim bey ne yapcak ayyyyyyy melek kolyemi süper bayılırım melekli olan herşeye benimde odamda aynamın etrafında melekler var çok severim melekleri...
mayracım inşallah evlenme teklifi alırım ama benim aşkım her şeyin tek özel günü olsun ister sevgililer gününe başka bir yıldönümü eklemek istemez bu yüzden evlenme teklifini daha etmez diye düşünüyorum balım ama kısmet tabi bakalım bizim bey ne yapcak ayyyyyyy melek kolyemi süper bayılırım melekli olan herşeye benimde odamda aynamın etrafında melekler var çok severim melekleri...
ben de melekleri çok severdim ilkokulda din kültürü hocası soğuttu beni melek heykellerinden bi daha da ısınamadım zaten
ben de melekleri çok severdim ilkokulda din kültürü hocası soğuttu beni melek heykellerinden bi daha da ısınamadım zaten
mayram inşallah cnm hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
hahahahaahmelek kostümümü hemide jartiyrli waaaaaaaaaaaşşşşşşşş
ama ama ama benim sevgilim ne yılbaşında ne sevgililer gününde ne doğum günümde yanımda olamıcak yaa yazık bana şafak 149:2:
asker adama bu yapılırmı diyoooo bizden daha kötü durumları gelince kaç benden diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?