335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben de melekleri çok severdim ilkokulda din kültürü hocası soğuttu beni melek heykellerinden bi daha da ısınamadım zaten

ozaman enişte güzel bir organizasyonla edicektir evlenme teklifini en kısa zamanda olur inş. tuticim aşkım bana hep meleğim der o yüzden bana hep melekli şeyler alır bugün dedimki onaa internette melek kostümü buldum jartiyerli filan evlendiğimiz güne özel bu sefer ben alıcam dedim

ama ama ama benim sevgilim ne yılbaşında ne sevgililer gününde ne doğum günümde yanımda olamıcak yaa yazık bana şafak 149:2:

ben de melekleri çok severdim ilkokulda din kültürü hocası soğuttu beni melek heykellerinden bi daha da ısınamadım zaten

valla adı üstünde heykel çok anlam yüklememek lazım tabi soyut olarak düşünmek lazım ama ben arkeolog olduğum için eroslarla puttolarla geçti yıllarım soğumam mümkün değildi

özommmmmmmmmmmmmm
demin yakaladım seni bizim torunların topiğinde perime şikayet etmişsin bizim topikte kimse yok kimse konuşmuyor diye biz neyiz ulaaaaaaaa violem,mayram ve ben deminden beri çene çalıyoruz:95:

sizinn çoğu gitmiş azcığı kalmış bizim azcığı gitti çoğu kaldı:2:
ne güzel canım ya keşke bizimde sadece 1 ay kalmış olsa o günleri göreyi nasip etsin Allah.ben de yavaş yavaş alışıyorum aşkımın orda rahat ettiğini iyi olduğunu öğrendikçe mutlu oluyorum daha kolay geliyo uzaklık o zaman.sizler bizim yerimize de hasret giderinn sıkı sıkı sarılın

Nice üzülme canım bundan sonrakilerde olucak inşallah... Bizde yeni yaşlarımıza onlarsız girdik malesef, gerçekten sıkıntılı geçti ama geçtii............................

nice89 oy oy oy minik torunum benim kıyamam sana ben bizimkiler geldiği zaman bulundukları yerde bir kaç ay sonra sizler nine olucaksınız ve o günlere acemilikten sonra fazla bişey kalmıyor ve çarşıya çıktığında askerleriniz zaman daha hızlı geçiyor bir bakıyorsunuz plakalara gelmisşiniz sonrasında bakmışsınız şafak doğan güneş olmuş

hepinizin ağzı bal yesin canlarr:76::76::76: ben de plakalara geleyim tez zamanda.benim asker kıbrısa gitçek ondan 4 ay görme ihtialim yok ona üzülüyorum yakın olsa elbet gidip görürdüm.ama sonradan da diyorum demek öylesi hayırlıyış ki kıbrısa gitçek diyorum Allah korusun yakında olsa başına bişey gelir yolda bişey olur.bunları da düşünüp teselli ediyorum kendimi.sayılı gün çabuk geççek inşallah.Onun yolunu beklemekte güzel aslında

ben de nine olcam az kaldıı hadi canlarıımm nenelerim hoşçakalın iyi gecelerr ben yatıyorum.bizim topiğe de beklerik

Aşkım şuan nöbette aklımı kaçırıcam üşüyor mu acaba diye.. Bende camı pencereyi açtım oturuyorum... Onunla aynı duyguyu hissetmek işte.. 4e kadar nöbette bebeğim... Seni çok seviyorum aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…