335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

pericimm delirme kapa bakim o camıııı enişte duysaa nasıl üzülürrr çıkr gelir valla kapa bakayımmmm camııı kapıyııı

ayy pericimmm alalh canını almasınnn kuşumm nerdeee onunda görmesi lazımdı bu sanatsal çalışmayı

kuşum giremediğim için kusura bakmayın dedi yarın sınavı varya ehliyeti alınca bizi gezdirirsen affederiz dedim bende kuşum ehliyetine alınca bu arabadan alacaz ona para biriktirip

ne biliim daha memurumsu meslekler sanki sakin bi yapın var ya ondan arkeolog deyince şaşırdım.. ama çok güzel meslek eğlenceli gibi duruyor

memurda olabilirm hayır demem :79: mesleğimi severek yapıyorum canım ewt çok keyifli ama bir okadarda zor bir meslek yazın herkes tatilyaparekn biz arazide güneşin altındayız sabah 5 te kalkıyoruz ama bulduğun ve tarihe kazandırıdğın her nesne herşeyi unutturuyor senin mesleğin neydi canım

ben de onu ders çalışıyorum diyince kpss çalışıyo sanıyorum kuşkam bu sene hırs yaptı heralde diyodum meğersem ehliyet sınavıymış o

zaten keyif veren herşey zor.. ben öğretmenim canım ben de çok severek yapıyorum işimi :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…