- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.521
Bigün buraya foto koyucağım aklıma gelmezdi delirdim heryerde deşifre etmek istiyorum aşkımıııbiri jartiyer mi dediiiiiiii
Aşkım şuan nöbetteaklımı kaçırıcam üşüyor mu acaba diye.. Bende camı pencereyi açtım oturuyorum... Onunla aynı duyguyu hissetmek işte.. 4e kadar nöbette bebeğim... Seni çok seviyorum aşkım
valla adı üstünde heykel çok anlam yüklememek lazım tabi soyut olarak düşünmek lazımama ben arkeolog olduğum için eroslarla puttolarla geçti yıllarım soğumam mümkün değildi
aaa sen arkeolog muydun hiç öyle hayal etmemiştim canım
Mayram bu soruna sanatsal bi resimle cevap vermek istiyorum.tevbeler olsun dikkat haaa hepimiz anne olucazz
ewt canım arkeoloğum sen ne olarak hayal etmiştin hangi meselk yakışırdı bana sence merak ettim bak şimdi
ayy pericimmm alalh canını almasınnn kuşumm nerdeeeonunda görmesi lazımdı bu sanatsal çalışmayı
ne biliim daha memurumsu meslekler sanki sakin bi yapın var ya ondan arkeolog deyince şaşırdım.. ama çok güzel meslek eğlenceli gibi duruyor
kuşum giremediğim için kusura bakmayın dedi yarın sınavı varya ehliyeti alınca bizi gezdirirsen affederiz dedim bendekuşum ehliyetine alınca bu arabadan alacaz ona para biriktirip
memurda olabilirm hayır demem :79: mesleğimi severek yapıyorum canım ewt çok keyifli ama bir okadarda zor bir meslek yazın herkes tatilyaparekn biz arazide güneşin altındayız sabah 5 te kalkıyoruz ama bulduğun ve tarihe kazandırıdğın her nesne herşeyi unutturuyor senin mesleğin neydi canım
kızlarrr ben yatıyorummm rüyanızdaaa askerlerinizi görünnn inşallah iyi gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?