335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

cnm ya yeminl benim aşkım ilk zamanlar daha sık nöbet tutuyordu aynı şeyi bende yapmıştım balkona çıkıp bende üşümek istemiştim bazende sabaha kadar nöbetinin bitmesini beklemiştim odamda sonra o sırada aşkım aramıştı nöbetim bitti diye ben zangır zangır titriyordum aşkım sesin niye öyle geliyor demişti bende salak gibi söylemiştim sen üşürken ben niye sıcacık odamda oturayımki diye o gün bugün aşkım bana nöbet saatlerini artık söylemiyor gerçi artık tek tük tutuyormuş nöbet...

sakın balkona falan çıkmayın sonra benim gibi yataklara düşersiniz çok hastaydım dün ancak kendime gelebiliyorum ama boğazlarım hala kafam kadar:117: bişey yiyemiyorum doğru düzgün bu yüzden canlarım üşütmeyin kendinizi dikkat edin

oo kuşka kaptın arabayı hadi iyisin ajdardan da bi çikita muz şarkısı patlattın mı senden havalısı olmas tatlım

Son düzenleme:
Iyi geceler canlar, Hakkariden selamlarimi gönderiyorum su dakika hepinize=)

bugün yavrucum birsey anlatti bana dilime takilmis sabahtan beri bebeeem diyorum
bir cocuk varmis yatagi benim askimin yataginin yaninda diyorki gecen gece cep telefonunda konusuyor "sevgilisiyle".. kiza diyormuski bebeeem sonra diyormuski bebeem dedigime bakma agiz aliskanligi sadece sen benim kapimda köpegim bile olamazsin ve bunca laftan sonra hala saatlerce konusuyorlar birbirlerine küfür edip duruyorlar diyor ne acayip ya

Kusumm Konyada cok kar varmis sanirim alma ehliyet bos yere.. ben bugün rezil oldum trafikte babami istedim o an yanimda.. aman haa araba kullanan canlar yollar berbat dikkat edelim böyle havalarda:128:

Bu arada sizin askerlerede kürk vermislermi??? hahaha askimi kürkle düsünüyorumda kopuyorum sürekli ama cok sicak tutuyormus

kürk mü öle bişey demedi aşkım ama geçen bana resmini yollamış yağmurluklu kasklı falan çok tatlıydı inşallah vermişlerdir benimkine de kıyamam ya üşümesin

çağlom benim aşkımın içi kürklü parkası var birde yünden siyah sadece gözlerinin açıkta olduğu bereleri varmışeldiven falan diyorki aşkım görsen aynı ninja kaplumbağalar gibiyim.bende seni seviyorum donatellom diyorum ona

kürk mü öle bişey demedi aşkım ama geçen bana resmini yollamış yağmurluklu kasklı falan çok tatlıydı inşallah vermişlerdir benimkine de kıyamam ya üşümesin

evet canim hem kürk hemde kar ayakkabisi gibi birsey..botlarin üstüne birde onlari giyiniyormus ayaklarim terliyor icinde diyordu insallah beni uyutmak icin demiyordur

337lerin topiğine uyarı yapılmış bugün bize öle bişe yok demi bi görseler halimizi var ya

ne uyarisi???? nolmuskiiii??? acayip merakliyimdir ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…