- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.541
Aşkım şuan nöbetteaklımı kaçırıcam üşüyor mu acaba diye.. Bende camı pencereyi açtım oturuyorum... Onunla aynı duyguyu hissetmek işte.. 4e kadar nöbette bebeğim... Seni çok seviyorum aşkım
sakın balkona falan çıkmayın sonra benim gibi yataklara düşersiniz çok hastaydım dün ancak kendime gelebiliyorum ama boğazlarım hala kafam kadar:117: bişey yiyemiyorum doğru düzgün bu yüzden canlarım üşütmeyin kendinizi dikkat edincnm ya yeminl benim aşkım ilk zamanlar daha sık nöbet tutuyordu aynı şeyi bende yapmıştım balkona çıkıp bende üşümek istemiştim bazende sabaha kadar nöbetinin bitmesini beklemiştim odamdasonra o sırada aşkım aramıştı nöbetim bitti diye ben zangır zangır titriyordum aşkım sesin niye öyle geliyor demişti bende salak gibi söylemiştim sen üşürken ben niye sıcacık odamda oturayımki diye o gün bugün aşkım bana nöbet saatlerini artık söylemiyor gerçi artık tek tük tutuyormuş nöbet...
ililililililililililililllo tomofil benim olmalııııı :92::92:
kürk mü öle bişey demedi aşkım ama geçen bana resmini yollamış yağmurluklu kasklı falan çok tatlıydı inşallah vermişlerdir benimkine de kıyamam ya üşümesin
337lerin topiğine uyarı yapılmış bugün bize öle bişe yok demibi görseler halimizi var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?