335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aynen tutimm..
onlari verdiklerinden biri yavrucum üsüdügünden bahsetmiyor hic..
soguklar basladi artik öyle giyinmeseler nasil tutulur 2saat nöbet karda kista:18:

birlikte yaşamaktan falan bahesederken uyarı yazmışlar konu dışına çıkmayın diye başlığa uygun paylaşım yapın diye onu gördüm de aklıma geldi şimdi muzdan konu açılınca :18:

bende şimdi okudum ewet bencede artık biz toparlanalım torunlarımız bize benzedi hahaha neyseki konu dışına çıkmayak bizde fazla tam kavuşmaya yakın mapusa girmeyelim ....

off elim yüreğimde çok moralim bozuk şuan diğer topikte 6 ay içinde çok kötü şeyler olucak özellikle diyarbakırlıları tutamam demiş öcalan onu yazmışlar bu ne demek yaa.. benim aşkım daha orda 1 ay nöbet tutucak dışarda... ölücem kahrımdan yaaaaa ....... oofff

panik yapma tatlım sen onun demesine ne bakıyosun öyle bişey yok şuanda ateşkes var canım

ben uyumaya gidiyorummmmmmmmm canlarrrr
he bu arada 2 aydır aradığım küpem terliğimin içinden çıktı deminden beri gülüyorum iyi geceler....good night...kalinihta(yunanca iyi geceler)
:80:

olamazzzzzzperim napcaz bizzz

olamazzzzzzperim napcaz bizzz

oyy canlarimmm benimmm merak etmeyin havlayan it isirmaz diye bir laf vardi yanlis söylemediysem sanirim=)
kötü düsünmeyin sakinn ama sakinnnnnnnn..
biz sevdiklerimizi oraya gönderdigimiz gibi geri alacagiz, bunun baska yolu yok!!!!!!!

çoğlom doğru sölüyo kötü düşünmeyin Allah'a emanet olsun bütün askerlerimiz.. Bi kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse sağ salim kavuşmadan bişey olmazmış canlar inşallah sağ salim kavuşucaz askerlerimize iyi şeyler düşünün nolur

kuşum moralim sıfır bu 1 ay bana kabus olacak anlaşıldı. zaten birliğin içinde nöbet tutmuyor diye elim yüreğimdeydi... offf Allahım nası geçecek bu 30 gün yaa... deliricem ben uyku felan haram bana.. yatanlara iyi geceler kzlar.. öptm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…