- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.561
çağlom benim aşkımın içi kürklü parkası var birde yünden siyah sadece gözlerinin açıkta olduğu bereleri varmışeldiven falan diyorki aşkım görsen aynı ninja kaplumbağalar gibiyim.bende seni seviyorum donatellom diyorum ona
birlikte yaşamaktan falan bahesederken uyarı yazmışlar konu dışına çıkmayın diye başlığa uygun paylaşım yapın diye onu gördüm de aklıma geldi şimdi muzdan konu açılınca :18:
bizim topiği görmüo hiç onlar demekki
off elim yüreğimde çok moralim bozuk şuan diğer topikte 6 ay içinde çok kötü şeyler olucak özellikle diyarbakırlıları tutamam demiş öcalan onu yazmışlar bu ne demek yaa.. benim aşkım daha orda 1 ay nöbet tutucak dışarda... ölücem kahrımdan yaaaaa ....... oofff
off elim yüreğimde çok moralim bozuk şuan diğer topikte 6 ay içinde çok kötü şeyler olucak özellikle diyarbakırlıları tutamam demiş öcalan onu yazmışlar bu ne demek yaa.. benim aşkım daha orda 1 ay nöbet tutucak dışarda... ölücem kahrımdan yaaaaa ....... oofff
ben uyumaya gidiyorummmmmmmmm canlarrrr
he bu arada 2 aydır aradığım küpem terliğimin içinden çıktıdeminden beri gülüyorum iyi geceler....good night...kalinihta(yunanca iyi geceler) :80:
olamazzzzzzperim napcaz bizzz
ben uyumaya gidiyorummmmmmmmm canlarrrr
he bu arada 2 aydır aradığım küpem terliğimin içinden çıktıdeminden beri gülüyorum iyi geceler....good night...kalinihta(yunanca iyi geceler) :80:
oyy canlarimmm benimmm merak etmeyin havlayan it isirmaz diye bir laf vardi yanlis söylemediysem sanirim=)
kötü düsünmeyin sakinn ama sakinnnnnnnn..
biz sevdiklerimizi oraya gönderdigimiz gibi geri alacagiz, bunun baska yolu yok!!!!!!!
diyarbakır ver aşkıımı geriben yatıyorum canlarım ii geceler:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?