- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.581
diyarbakır ver aşkıımı geriben yatıyorum canlarım ii geceler:18::18:
kuşum moralim sıfır bu 1 ay bana kabus olacak anlaşıldı. zaten birliğin içinde nöbet tutmuyor diye elim yüreğimdeydi... offf Allahım nası geçecek bu 30 gün yaa... deliricem ben uyku felan haram bana.. yatanlara iyi geceler kzlar.. öptm sizleri
perimm bence kendine bunu yapma..
cogumuzun askeri tehlike bölgesinde herbiri dagbasinda nöbetlerde..
ülkemizde terör aslinda heryerde var sadece diyarbakir icin gecerli bir durum olamaz..birsey olacaksa bile yani aslinda her asker heran o tehlikeyle burun buruna hatta doguda yasayan bircok sivil dahil.. Hatta türkiyeylede sinirli bir konu degil bu, aylardan beri almanyaya terör saldirisi yapilacak diye alinan önlemleri görsen her yer polis resmen..
simdi sen oturup bu son bir ayi kendine zehir etsen ne olacak etmesen ne olacak??
sen iyi düsünmeye dualarini etmeye devam et.. Allahim cok büyük yardimcisi olacak herbirinin..
Sen güclü bir insansin böyle sacma sapan tehditlere boyun egecek oldugunu düsünmüyorum..
haklısın Çağlom ama haberi okuyunca bi yumruk saplandı boğazıma.. herşey insanlar için sadece askerlikle sınırlı bişey değil bu. yarın ne olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. ama sürekli bu korkuyla endişeyle yaşamak çok kötü bi duygu.. saol Çağlom desteğin için, evet aşkım için güçlü olmalıyım.. o beni gittiğinden beri 1 kez olsun üzmedi. 1 kere of demedi ben üzülmiyim diye.. hatta ben isyan ettim o destek oldu bana.. kurban olurum onu verene sağol Çağlom..
ben de yatıyorum kızlar iyi geceler hepinize
haaa söyle iste bizim perimiz budur=)
bize yakisan budur...
Bizim 4ay 6gündür burda cektigimiz aci, yasadigimiz duygulari bizden baska kimse bilmez anlayamaz..
Surda yüzmüs yüzmüs kuyruguna gelmisiz, propaganda ve provakasyon nitelikli hicbirsey bizi yildiramazzzz.. Her söylenen lafta yikilsaydik, tek tip askerlik mevzusunu hatirla derim sana sadece
huff.. evet yaa yüreğimizin ağzımıza geldiği günler... gerçekten bizi bizden iyi kimse anlayamaz.iyiki varsınız yaa... Biliyorsun Çağlom ben çok zor söylerim bunları, her zaman pozitif düşünürümi ama haberi görünce zaten elimde olan yüreğim ağzıma geldi... Herşey çok güzel olucak lafını ağzımdan düşürmem... İçimdeki bu korku beni yiyip bitiriyor işte bazen.. off of olumlu düşünücem bu konudada yoksa kendime büyük eziyet ederim. Bunu yapmicam
Günaydın canlarrr :79: Bu gece 20'lere düşmenin heyecanı var içimde
Günaydın canlarrr :79: Bu gece 20'lere düşmenin heyecanı var içimde
günaydın canlarbenim bugün kayınvalidem geliyo dün ben telefonda zırlayınca geliyorum ben o zaman dedi ben de gel dedim aşkımın canından kanından ağlaşır dururuz artık eheh neyse şaka bugün moralim iyi yarın misafirlerim gelicek hazırlanıyorum gelirim yine canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?