335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evet çağlom ve violeme katılıyorum.....

bu sefer yattım ben muju perim ve kuşkam rahat olsun içiniz rabbim türk askerini her zaman korur bunu unutmayın...hepsi allaha emanet

canım sonuçta bütün askerler için aynı risk söz konusu kötü düşünmeyin nolur kulaktan duyma biz söz de olabilir tam doğruluğunu bilmiyoruz henüz

haberlerde çıktı violem.. ya zaten benim elim hep yüreğimde, hiç güvenli bi yerde değil aşkım. nöbetleri de dışarda tutuyor.. kalbim acıyor artık onun saçının teline zarar gelse ben yaşayamam ya.. ben herkesin eşit koşullarda askerlik yaptığına inanmıyorum.. aşkımın arkadaşı bi yerde sürekli facebookta hiç nöbet tutmadan, paso deniz kenarında fotoğraflar çekilip her hafta çarşıda yapıyor askerliğini... benim aşkımsa 4aydır toplamda 2 kez çarşıya çıkabildi !!! öyle çok şey varki...... içim şişti içiiimmmmm............

perimm bence kendine bunu yapma..
cogumuzun askeri tehlike bölgesinde herbiri dagbasinda nöbetlerde..
ülkemizde terör aslinda heryerde var sadece diyarbakir icin gecerli bir durum olamaz..birsey olacaksa bile yani aslinda her asker heran o tehlikeyle burun buruna hatta doguda yasayan bircok sivil dahil.. Hatta türkiyeylede sinirli bir konu degil bu, aylardan beri almanyaya terör saldirisi yapilacak diye alinan önlemleri görsen her yer polis resmen..
simdi sen oturup bu son bir ayi kendine zehir etsen ne olacak etmesen ne olacak??
sen iyi düsünmeye dualarini etmeye devam et.. Allahim cok büyük yardimcisi olacak herbirinin..
Sen güclü bir insansin böyle sacma sapan tehditlere boyun egecek oldugunu düsünmüyorum..

kuşum iyi geceler.. yarın için başarılar. çok özür dilerim snden ben bi an senin askerinin diyarbakırda olduğunu unutarak yazdım, kendi acımıı..... seni üzmek istemezdim asla.

haklısın Çağlom ama haberi okuyunca bi yumruk saplandı boğazıma.. herşey insanlar için sadece askerlikle sınırlı bişey değil bu. yarın ne olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz. ama sürekli bu korkuyla endişeyle yaşamak çok kötü bi duygu.. saol Çağlom desteğin için, evet aşkım için güçlü olmalıyım.. o beni gittiğinden beri 1 kez olsun üzmedi. 1 kere of demedi ben üzülmiyim diye.. hatta ben isyan ettim o destek oldu bana.. kurban olurum onu verene sağol Çağlom..

haaa söyle iste bizim perimiz budur=)
bize yakisan budur...
Bizim 4ay 6gündür burda cektigimiz aci, yasadigimiz duygulari bizden baska kimse bilmez anlayamaz..
Surda yüzmüs yüzmüs kuyruguna gelmisiz, propaganda ve provakasyon nitelikli hicbirsey bizi yildiramazzzz.. Her söylenen lafta yikilsaydik, tek tip askerlik mevzusunu hatirla derim sana sadece

huff.. evet yaa yüreğimizin ağzımıza geldiği günler... gerçekten bizi bizden iyi kimse anlayamaz. iyiki varsınız yaa... Biliyorsun Çağlom ben çok zor söylerim bunları, her zaman pozitif düşünürümi ama haberi görünce zaten elimde olan yüreğim ağzıma geldi... Herşey çok güzel olucak lafını ağzımdan düşürmem... İçimdeki bu korku beni yiyip bitiriyor işte bazen.. off of olumlu düşünücem bu konudada yoksa kendime büyük eziyet ederim. Bunu yapmicam

Heyttt beee,
ona bunu günde milyonlarca kez söylesemde, her seferinde farkli tabirlerle anlatibilir kilmaya calissamda olmuyor yaaaa "seni seviyorum" kelimesi icimdeki o duyguyu anlatmaya yetmiyorrrrrrrrrrr

Ben ona öyle asigim öyle asigimkiiiii, Allahima sükürler olsun onu bana yar etmis, ben yapmis diye...

Yine hayaliyle uyuyacagim sevdigimin.. Onsuz uyudugum her gecenin acisini cikaracagim ama az kaldi cooooooooook az.. Beni al elimi birakma sakin dedi bugün kurban oldugum offf Allahim bitir bu hasreti bu mübarek günde duy tüm sevenlerin sesini insallah..

yalniz olmadigini düsün,
seninle birlikte ayni sekilde yüregi agzinda yasayan kaderdaslarini düsün=)
ve sonrada sadece 4 hafta 2 günümüzün kaldigini düsün
Sende iyiki varsin perimm, bende uyuyacagim artik..
Allaha emanet ol, iyi geceler ve tatli mis gibi rüyalar dilerim sana

Son düzenleme:
Canım Çağlom, sana da iyi gecelerr.. Aşkına sevgisine sımsıkı sarıl uyu... Ben de yarım saat sonra aşkımın nöbetinden sonra uyuyacağım... İyi geceler canım benimm

günaydın canlar benim bugün kayınvalidem geliyo dün ben telefonda zırlayınca geliyorum ben o zaman dedi ben de gel dedim aşkımın canından kanından ağlaşır dururuz artık eheh neyse şaka bugün moralim iyi yarın misafirlerim gelicek hazırlanıyorum gelirim yine canlar

Günaydın canlarrr :79: Bu gece 20'lere düşmenin heyecanı var içimde

günaydin perimm
ne acayip birsey yaa 29 olucak degilmi
offfffff be offfff

günaydin sanada violem ne güzel moralinin güzel olmasii

bende askimin telefonuyla uyandim az önce.. köyde olmayan carsiya carsi izni vermisler..internet cafeye gitmis herkes görüyor bilgisayari yazdigini diye haber vermedim sana yarim saat durdum ciktim dedi..fotograflarima bakmis msnde yaptigim profilime koymustum, icim gitti canim yandi dedi bitanecim
moralini düzelttim bebegiminn ve simdi laptopuma format attirmadan önce sizlere yazayim dedim.. Iyi bir gün dilerim hepinize canlarim benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…