335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

günaydın perim ben de çok heyecanlıyım az vakit kaldı bi sürü hazırlık yapmam lazım çok az kaldı ya inanamıyorum şaka gibi
Günaydın violemm, şu dönemde kayınvalideyle görüşmek iyi geliyor insana gerçekten. Sevdiğin adamın dünyaya geliş sebebi kolay gelsin canım sanaa arada uğra yanımızaaa evet bende bugünden itibaren hazırlıklara başlıyorumm. Saçımı boyicam birazdan kahverengilikler vardı simsiyah yapıcam bugün kara marsık olucam dişlerimi beyazlatıcamm bakım yapıcammmm sonuçta 4 haftacık kaldı şurdaaa
olsun çağlom azıcıkta olsa hava değişikliği iyi gelişmiştir askerinee formattan sonra temiz hıpızlı pcnle gellll :92:

günaydın kızlarrrrrrrrrr kamerada aşkımı gördüm çok mutluyum siz nasılsınız bakalık fıstıklar

gel bakalım kaçaaaaaaaaaakkkkkk gece haber vermeden kaçıp gitmek haaa al sanaaa neyse askerini gördün diye affediyorum bu seferlik ! ben iyiym canım saçlarımı boyicam şimdi banyoya giricem gelirim sonra

gel bakalım kaçaaaaaaaaaakkkkkk gece haber vermeden kaçıp gitmek haaa al sanaaa neyse askerini gördün diye affediyorum bu seferlik ! ben iyiym canım saçlarımı boyicam şimdi banyoya giricem gelirim sonra

yavrum forumda kimse yoktu ben kaçarken sen 337 lerin topiğindeydin hatta ben sana kızdım ne işin var topiğimize gel diye

perimm sac dedinde, size saclarima yaptigim bakimi anlatayim

badem yagiyla diplerine masaj yaptim ilk defa sonra kac kere yikadim ama yinede her elimi attigimda aynada baktigimda hala yag vardi sanki

dünde yine badem yagiyla yaptim masajimi yarim saat beklettim veeee sonra yikarken önce zeytinyagli sabunlar var iskenderunda almisti annem onunla yikadim sonra 2kerede sampuanla mis gibi oldu hem yumusacik yapti hemde acayip farkli bir havam oldu

tabi bide bu sabun sactaki boyayi akitiyor bende bunun icin aslinda bu kadar ugrasiyorum.. boya aksin iyice her türlü renk var resmen saclarimda kendi sac rengimi unuttum resmen dogrusu yine boyayacam askima gitmeden ama olsun birazcik böyle naturel olmak istiyorummm

ya bide babami ikna edemiyorum bir türlü cigköfteci acmak istiyorum, türkiyedeki büyük bir firma bayilik veriyor avrupaya basvurim ben bakarim diyorum ama kabul etmiyor, hic anlamiyor bu adam ticaretten yaaa sen kendin yemek istedigin icin istiyorsun diyor bana

335im selammm :79: nasıl geçti sınavınn ?
kötü yaaa
bugn hiç halim yok bu hafta unutn bniiii bi ton sınawm wr
bide ehliyetimi 2011 gelmedn almam lazmmş o kaldı başıma bide off
dün aşkmda sinir etti bnii topuklu nie giyiyomuşm o giyme dememşmi ay yeni yeni huylar edindi sıpa ya ! snrada bişey yok bebegm hadi çalış dio sylüyo sylüyo snra bişy yok aşkm diyo dövcm ya

oyy canim yaa, üzülme lütfen eniste simdi orda seni hayal ediyor böyle güzel bir sekilde ama o bu güzellikten mahrum kaldigi icin bu kadar panik yapiyordur seni üzmek istemez eminim

oyy canim yaa, üzülme lütfen eniste simdi orda seni hayal ediyor böyle güzel bir sekilde ama o bu güzellikten mahrum kaldigi icin bu kadar panik yapiyordur seni üzmek istemez eminim
blmiyorm çaglom off bunalımdaym bn ehliyette çok gerdi bni bi ton sınawm wr bu hafta we onuda halletmek zorundaym git tkrar rapor al sapıka kaydı al bişylr aman nese bn çkıyorm kzlar grüşürüz öptmm

Oleeyy çok güzel oldu saçlarımmmm !!! Hep koyu kestaneye boyuyordum çirkin bi kahve yansıma yapıyordu. Şimdi baya siyaha boyadım çokta güzel oldu ışıl ışılll :119: tam böyle oldu işteee bu renkk

canım bu renk sana çok yakışır zaten güe güe kullan askeirnde beğenir inşallah

beğenir bebişimm o bu rengi çok seviyorr, sarı sevmezz. Aşkım sarışın ben esmerimmm beyaz pilav üstüne karabiber iyi giderr hiç türke benzemiyor benim aşkım her gören yabancı sanıyor, zaten tam ingiliz askeri gibi tipi yerim onu ben yaa. hiç düşünmezdim bi gün sarışın renkli gözlü bi sevgilim olucağını, beğenmezdim çünkü. Büyük konuşmicaksın işte hayatta, hayatımın aşkı böyle şuanda ölürüm ben onaaaaaaa

canım evet ya sanki yabancı gibi duruyo benimde ilgimi çekmişti resmi görünce evet canım günül bu kime konacağı belli olmuyo

hoşbuldum canım ama gidiyorum çok uykum geldi sabah erken kalkmıştım ondan olsa gerek biraz kestiricem gelirim yine bi bakıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…