- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.601
çağlom ne güsel yazmışsın kız Allah bozmasın tatlım maşallah size
Günaydın violemm, şu dönemde kayınvalideyle görüşmek iyi geliyor insana gerçekten. Sevdiğin adamın dünyaya geliş sebebigünaydın perim ben de çok heyecanlıyım az vakit kaldı bi sürü hazırlık yapmam lazımçok az kaldı ya inanamıyorum şaka gibi
olsun çağlom azıcıkta olsa hava değişikliği iyi gelişmiştir askerineegünaydin perimm
ne acayip birsey yaa 29 olucak degilmi
offfffff be offfff
offf be Çağlommmm... ne savaşlar ne yangınlar sıkıntılar geldi geçti aramızda ne olursa olsun aşk HİÇ eksilmedi... katlandık ne zor aylara tozlu topraklı yollara AŞK Hiç eskimediii!!! HERŞEY çokkkkkkkkkkkkkk güzel olucakkkkkkkkkkk
günaydin sanada violem ne güzel moralinin güzel olmasii
bende askimin telefonuyla uyandim az önce.. köyde olmayan carsiya carsi izni vermisler..internet cafeye gitmis herkes görüyor bilgisayari yazdigini diye haber vermedim sana yarim saat durdum ciktim dedi..fotograflarima bakmis msnde yaptigim profilime koymustum, icim gitti canim yandi dedi bitanecim
moralini düzelttim bebegiminn ve simdi laptopuma format attirmadan önce sizlere yazayim dedim.. Iyi bir gün dilerim hepinize canlarim benimmmmm
günaydın kızlarrrrrrrrrr kamerada aşkımı gördüm çok mutluyumsiz nasılsınız bakalık fıstıklar
gel bakalım kaçaaaaaaaaaakkkkkk gece haber vermeden kaçıp gitmek haaaal sanaaa neyse askerini gördün diye affediyorum bu seferlik ! ben iyiym canım saçlarımı boyicam şimdi banyoya giricem gelirim sonra
kötü yaaa335im selammm :79: nasıl geçti sınavınn ?
kötü yaaa
bugn hiç halim yok bu hafta unutn bniiii bi ton sınawm wr
bide ehliyetimi 2011 gelmedn almam lazmmş o kaldı başıma bide off
dün aşkmda sinir etti bnii topuklu nie giyiyomuşm o giyme dememşmi ay yeni yeni huylar edindi sıpa ya ! snrada bişey yok bebegm hadi çalış dio sylüyo sylüyo snra bişy yok aşkm diyodövcm ya
blmiyorm çaglom off bunalımdaym bn ehliyette çok gerdi bni bi ton sınawm wr bu hafta we onuda halletmek zorundaym git tkrar rapor al sapıka kaydı al bişylr aman nese bn çkıyorm kzlar grüşürüz öptmmoyy canim yaa, üzülme lütfen eniste simdi orda seni hayal ediyor böyle güzel bir sekilde ama o bu güzellikten mahrum kaldigi icin bu kadar panik yapiyordur seni üzmek istemez eminim
Oleeyy çok güzel oldu saçlarımmmm !!! Hep koyu kestaneye boyuyordum çirkin bi kahve yansıma yapıyordu. Şimdi baya siyaha boyadım çokta güzel oldu ışıl ışılll :119: tam böyle oldu işteee bu renkk
canım bu renk sana çok yakışır zaten güe güe kullan askeirnde beğenir inşallah
beğenir bebişimm o bu rengi çok seviyorr, sarı sevmezz. Aşkım sarışın ben esmerimmmbeyaz pilav üstüne karabiber iyi giderr hiç türke benzemiyor benim aşkım her gören yabancı sanıyor, zaten tam ingiliz askeri gibi tipi yerim onu ben yaa. hiç düşünmezdim bi gün sarışın renkli gözlü bi sevgilim olucağını, beğenmezdim çünkü. Büyük konuşmicaksın işte hayatta, hayatımın aşkı böyle şuanda ölürüm ben onaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?