335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam güzelleriiimmmmm
önclikle bu hafta sizi çok ihmal ettim sınav iş güç derken
çok çok özür dileriimmm
sınavım güzel geçti canlar.
bende kendime kazak hediye ettimmm
perimmm foto çeksene hemen saçlarını çok beğeniyorum zaten,tam istediğim gibi, yeni rengiyle görmek isterim.
neden benim saçlarım kedi kyruğu gibi yaaaaa

çok çok özür dilerim hepnizden yeni arkadaşlarla da kynaşamadım daha bentelafi edicem kuzucum merak etme.
bu arada son şafak dedin ya içim cız etti, inş kopmmayız birbirimizden

Kopabileceğimizi hiç sanmıyorum, biz çok güzel bi topuluğuz ya kopmamalıyızz... Ne günlerimiz geçti yaa çok seviyorum hepiniziii, bu yüzden akşam rahat rahat sizinle konuşabilmek için şimdi biraz ders çalışıcamm yazmam gereken şeyler varr gene de burdayım canlarrr... orda olduğunuzu bilmek bile güzelll

tamam perim akşama iş bırakma burada parti var tatlım bayadır eğlenmiyoruz ya

off skldmmm yaa yeter yazdım işteee esredim hayrola kuzum yaa. walla çok çalışıp yoruluyoruz hepimiz ama bence şu yalan dünyada tek bir gün bile değmez üzülmeyee !!! Gerçektenn... İnsan zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor morali bozuluyor ama düşünsene yarın ne olacağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz... Gelip geçici şu hayatta kendimizi ve sevdiklerimizi mutlu etmek için sımsıkı tutunmalıyız hayata... :103::103: Atın şu bırakmışlığı üstünüzden yaaaaaaaaaaa!!! Hadii.... :84: :125::126:

Merhaba kızlar...2 gündür okuldu,ödevdi giremedim birazda depresifim Canım hiçbişi istemiyor :26:Bu haftasonu kaçıncı ayrı geçirdiğimiz haftasonu..Oysa hep beraber bişilerr yapardıkk onsuz dışarı çıkmak istemiyorumDayanamıyorum artık onsuzluğa kaç gün oldu çok özledimmm Hep az kaldı diye avutuyorum kendimi ama günler daha mı geçmek bilmiyor anlamadım ki

Hoşgeldin gevezemm :79: bilmiyorum onsuz geçirdiğim kaç haftasonu ama cumadan kapıma sürgümü çekiyorum ben... pazartesiye kadar evdeyim.. kafamı çıkarmak gelmiyorki dışarıı.. onsuz adım atmak istemiyorum. zaten böyle mutluyum. hayatım okul ve evden ibaret aşkım gittiğinden beri.. hiç şikayetçi de değilim.. arkadaşlarım da biliyor artık gitmeyeceğimi çağırmıyorlar bile.. az kaldı bu günlerin acısını çıkarmaya.. çok az.. özlem arttıkça zaman geçmek bilmiyorr.. ama gene de böyle olmamalıyız yaa 100 lü günlerde bile daha iyiydik hadi kızlar yaa toparlanalım bu halimizi hiç sevmedim bennn

canım aslında günler aynı hızla geçiyor sadace önümüz aydınlık olduğu için sabırsızlanıyoruz canım dediklerinin aynısını bizde yaşıyoruz bak say bakalım onsuz sadece kaç hafta sonu kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…