- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.621
çok çok özür dilerim hepnizden yeni arkadaşlarla da kynaşamadım daha bentelafi edicem kuzucum merak etme.
bu arada son şafak dedin ya içim cız etti, inş kopmmayız birbirimizden
Kopabileceğimizi hiç sanmıyorum, biz çok güzel bi topuluğuz ya kopmamalıyızz... Ne günlerimiz geçti yaaçok seviyorum hepiniziii, bu yüzden akşam rahat rahat sizinle konuşabilmek için şimdi biraz ders çalışıcamm yazmam gereken şeyler varr gene de burdayım canlarrr... orda olduğunuzu bilmek bile güzelll
bugün moral bozuk eglenmeye ihtiyac var
bide bu ay ögrenim bursu borcumu yatırdım felan sıkıstım biraz
Merhaba kızlar...2 gündür okuldu,ödevdi giremedim birazda depresifimCanım hiçbişi istemiyor :26:Bu haftasonu kaçıncı ayrı geçirdiğimiz haftasonu..Oysa hep beraber bişilerr yapardıkk onsuz dışarı çıkmak istemiyorum Dayanamıyorum artık onsuzluğa kaç gün oldu çok özledimmm Hep az kaldı diye avutuyorum kendimi ama günler daha mı geçmek bilmiyor anlamadım ki
Merhaba kızlar...2 gündür okuldu,ödevdi giremedim birazda depresifimCanım hiçbişi istemiyor :26:Bu haftasonu kaçıncı ayrı geçirdiğimiz haftasonu..Oysa hep beraber bişilerr yapardıkk onsuz dışarı çıkmak istemiyorum Dayanamıyorum artık onsuzluğa kaç gün oldu çok özledimmm Hep az kaldı diye avutuyorum kendimi ama günler daha mı geçmek bilmiyor anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?