- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.641
Hoşgeldin gevezemm :79: bilmiyorum onsuz geçirdiğim kaç haftasonu ama cumadan kapıma sürgümü çekiyorum ben... pazartesiye kadar evdeyim.. kafamı çıkarmak gelmiyorki dışarıı.. onsuz adım atmak istemiyorum. zaten böyle mutluyum. hayatım okul ve evden ibaret aşkım gittiğinden beri.. hiç şikayetçi de değilim.. arkadaşlarım da biliyor artık gitmeyeceğimi çağırmıyorlar bile.. az kaldı bu günlerin acısını çıkarmaya.. çok az.. özlem arttıkça zaman geçmek bilmiyorr.. ama gene de böyle olmamalıyız yaa 100 lü günlerde bile daha iyiydikhadi kızlar yaa toparlanalım bu halimizi hiç sevmedim bennn
Hoşgeldin gevezemm :79: bilmiyorum onsuz geçirdiğim kaç haftasonu ama cumadan kapıma sürgümü çekiyorum ben... pazartesiye kadar evdeyim.. kafamı çıkarmak gelmiyorki dışarıı.. onsuz adım atmak istemiyorum. zaten böyle mutluyum. hayatım okul ve evden ibaret aşkım gittiğinden beri.. hiç şikayetçi de değilim.. arkadaşlarım da biliyor artık gitmeyeceğimi çağırmıyorlar bile.. az kaldı bu günlerin acısını çıkarmaya.. çok az.. özlem arttıkça zaman geçmek bilmiyorr.. ama gene de böyle olmamalıyız yaa 100 lü günlerde bile daha iyiydikhadi kızlar yaa toparlanalım bu halimizi hiç sevmedim bennn
canım aslında günler aynı hızla geçiyor sadace önümüz aydınlık olduğu için sabırsızlanıyoruz canım dediklerinin aynısını bizde yaşıyoruz bak say bakalım onsuz sadece kaç hafta sonu kaldı
canım aslında günler aynı hızla geçiyor sadace önümüz aydınlık olduğu için sabırsızlanıyoruz canım dediklerinin aynısını bizde yaşıyoruz bak say bakalım onsuz sadece kaç hafta sonu kaldı
periii ya bnde artık bi renge sokmak istiyorm kendimiiiiii... çikolata kahve olsn diyorm açılsn biraz altta boya oldugu için tutmuyo kuaför uclarını açmak lazm dedii 120 milyn dedi bi çikolata kahve içnde o parayı wermek pek mantıklı glmedi açıkcası.. napıcm arkdşlarm we aşkmda siyahyap yakışıyo sana dio evet yakışıyodu fönsüz fln kötü hissediyorm kndimi kaa fatmaya dnüyorm gbi geliyo bn napıcm yaOleeyy çok güzel oldu saçlarımmmm !!! Hep koyu kestaneye boyuyordum çirkin bi kahve yansıma yapıyordu. Şimdi baya siyaha boyadım çokta güzel oldu ışıl ışılll :119: tam böyle oldu işteee bu renkk
bnde hep derim sarışın erkek hiç sevmem dieebeğenir bebişimm o bu rengi çok seviyorr, sarı sevmezz. Aşkım sarışın ben esmerimmmbeyaz pilav üstüne karabiber iyi giderr hiç türke benzemiyor benim aşkım her gören yabancı sanıyor, zaten tam ingiliz askeri gibi tipi yerim onu ben yaa. hiç düşünmezdim bi gün sarışın renkli gözlü bi sevgilim olucağını, beğenmezdim çünkü. Büyük konuşmicaksın işte hayatta, hayatımın aşkı böyle şuanda ölürüm ben onaaaaaaa
bnde memlun deilm saçımdn hiç şekil almıyoooooooselam güzelleriiimmmmm
önclikle bu hafta sizi çok ihmal ettim sınav iş güç derken
çok çok özür dileriimmm
sınavım güzel geçti canlar.
bende kendime kazak hediye ettimmm
perimmm foto çeksene hemen saçlarını çok beğeniyorum zaten,tam istediğim gibi, yeni rengiyle görmek isterim.
neden benim saçlarım kedi kyruğu gibi yaaaaa
canlarım belli bişey yok da ne bileyim ya bir bıkkınlık var ben de.yogun calısıyorum haftaici ama sanki hersey bos gibi moralim keyfim yok hic
gevvezeeee esredd işte bende tam bu ruh halindeyim..Merhaba kızlar...2 gündür okuldu,ödevdi giremedim birazda depresifimCanım hiçbişi istemiyor :26:Bu haftasonu kaçıncı ayrı geçirdiğimiz haftasonu..Oysa hep beraber bişilerr yapardıkk onsuz dışarı çıkmak istemiyorum Dayanamıyorum artık onsuzluğa kaç gün oldu çok özledimmm Hep az kaldı diye avutuyorum kendimi ama günler daha mı geçmek bilmiyor anlamadım ki
selam canlar benim midem çok kötü ağrıyor uzanıyorum biraz ilaç içim dedim sürekli içtiğim bir ilaç içtikten sonra midem çok feci oldu ağlıyorum resmen ağrıdan çok canım yanıyor...
selam canlar benim midem çok kötü ağrıyor uzanıyorum biraz ilaç içim dedim sürekli içtiğim bir ilaç içtikten sonra midem çok feci oldu ağlıyorum resmen ağrıdan çok canım yanıyor...
335dc cim ben yılbaşında evde olucamm forumda girerim yeni yılagitmek istemiyorum hiçbiyere inşş seneye aşkımla kutlarım aşkımsız yılbaşı mı var eğlence mi var umrumda değil
gevezem bende forumda olurum inşallah birlikte gireriz yeni yıla
yaa kıyamamm mahvediyor o ilaçlar biziiii benim de midem de ülser var o kadar çok çektimki midemden halada çekiyorum ve seni çok iyi anlıyorum tutim. Kramp tarzı kıvrandıran bi ağrı olur, içine kor düşmüş gibi yanar bide.. Mide ilacın var mı şurup kıvamında olanlar çok etkili oluyor.selam canlar benim midem çok kötü ağrıyor uzanıyorum biraz ilaç içim dedim sürekli içtiğim bir ilaç içtikten sonra midem çok feci oldu ağlıyorum resmen ağrıdan çok canım yanıyor...
335dc cim ben yılbaşında evde olucamm forumda girerim yeni yılagitmek istemiyorum hiçbiyere inşş seneye aşkımla kutlarım aşkımsız yılbaşı mı var eğlence mi var umrumda değil
Aynen gevezem yeni yıla evimde tek başıma giricem, hiçte şikayetçi değilim aşkımsız kapının önüne çıkaramaz kimse beni..
Canım stresten oluyor genelde mide ağrısı ama eğer alayacak kadar ağrın varsa bi doktora git istersen canımm.Mide ağrısı da berbat olur çok geçmiş olsun canımm
Özom canım kaderdaşım sende mi evinde yalnız olucaksın annem?? bende öyle olucam... yazık bizee
Aşkım aradı, konuşuyorduk ne kadar mucize bi aşk yaşadığımızı. neler yaptın bugün dedi.. bende anlattım saçımı boyadım banyo yaptım ve seni yaşadım her zmaanki gibi hadi gel de artık evimi şenlerdir evimin direği dedim... Giysilerini kokluyorum sürekli dedim... Bide benim aşkım nargile içer, hergün hazırlardım ona nargilesini... O dudağının değdiği yeri öpüyorum sevgilim dedim... Burda koptuk. Çok duygusal bi andı....paylaşmak istedim.
Gireriz tabi canım eğleniriz,kurtlarımızı dökeriz
yaa kıyamamm mahvediyor o ilaçlar biziiii benim de midem de ülser var o kadar çok çektimki midemden halada çekiyorum ve seni çok iyi anlıyorum tutim. Kramp tarzı kıvrandıran bi ağrı olur, içine kor düşmüş gibi yanar bide.. Mide ilacın var mı şurup kıvamında olanlar çok etkili oluyor.
Özom canım kaderdaşım sende mi evinde yalnız olucaksın annem?? bende öyle olucam... yazık bizee
Canım 3 kişi olduk 4. bulursak okeye bile döneriz
Aşkım aradı, konuşuyorduk ne kadar mucize bi aşk yaşadığımızı. neler yaptın bugün dedi.. bende anlattım saçımı boyadım banyo yaptım ve seni yaşadım her zmaanki gibi hadi gel de artık evimi şenlerdir evimin direği dedim... Giysilerini kokluyorum sürekli dedim... Bide benim aşkım nargile içer, hergün hazırlardım ona nargilesini... O dudağının değdiği yeri öpüyorum sevgilim dedim... Burda koptuk. Çok duygusal bi andı....paylaşmak istedim.
Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın canımm
Noel için çok şey istemiyorum
İhtiyacım olan sadece tek şey var
Hediyeler umrumda değil, Noel ağacının altındaki
Sadece seni istiyorum kendime, Bilemeyeceğin kadar çok
Dileğimi gerçekleştir, bebeğim Noel için tüm istediğim sensin
Şöminenin üstüne çorabımı asmaya ihtiyacım yok
Bu Noel gününde bir oyuncakla mutlu edemez beni Noel Baba, Sadece seni istiyorum kendime
Bilemeyeceğin kadar çok...
Dileğimi gerçekleştir , Bebeğim Noel için tüm istediğim sensin
Işıklar nasıl da heryeri sarmış Gülen çocuk sesleri nasıl havayı dolduruyor, Ve herkes şarkı söylüyor
Noel Baba gerçekten tek istediğimi getirmeyecek misin, Bebeğimi bana geri getirmeyecek misin
Noel için çok şey istemiyorum, Tüm istediğim bu
Sadece seni görmek istiyorum bebeğim, Kapımın hemen dışında dururken ...
Özoşş sen yılbaşında gidip enişteyi evci çıkarsana canımm beraber girmiş olursunuz yeni yıla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?