335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim sana katılıyoırum toparlanalım nya bende aynı sen markete bile gitmek istemyorunm alışveriş falan hiç yapmıyorum hafta sonları evden başımı çıkarmıyorum seni çok ii anlıyorum arkadaşım

Aynen canım kaç haftadır okul,ev...Onsuz sinemaya gidemiyorum,onla olduğumuz hiçbiyere gidemiyorumm...Çok özledimmm

Az kaldı dedikçe sabırsızlık artıyor herhlde zamanda geçmek bilmiyorBu ara elimde takvim hesaplayıp duruyorum şu günde bi geçsin bi yılbaşı gelsin diye ama böyle yaptıkça zaman geçmiyor

Aynen canım kaç haftadır okul,ev...Onsuz sinemaya gidemiyorum,onla olduğumuz hiçbiyere gidemiyorumm...Çok özledimmm

Az kaldı dedikçe sabırsızlık artıyor herhlde zamanda geçmek bilmiyorBu ara elimde takvim hesaplayıp duruyorum şu günde bi geçsin bi yılbaşı gelsin diye ama böyle yaptıkça zaman geçmiyor

Az kaldı dedikçe sabırsızlık artıyor herhlde zamanda geçmek bilmiyorBu ara elimde takvim hesaplayıp duruyorum şu günde bi geçsin bi yılbaşı gelsin diye ama böyle yaptıkça zaman geçmiyor[/QUOTE]

bende öyle canuım bilgisayarda şafakmatik var sürekli şu gün gelse kaç gün kalacak gbi saçma saçma hesaplar yapıyorum akşama kadar yüz kere açıp bakıyorum sanki hemen değişecek gibi

periii ya bnde artık bi renge sokmak istiyorm kendimiiiiii... çikolata kahve olsn diyorm açılsn biraz altta boya oldugu için tutmuyo kuaför uclarını açmak lazm dedii 120 milyn dedi bi çikolata kahve içnde o parayı wermek pek mantıklı glmedi açıkcası.. napıcm arkdşlarm we aşkmda siyahyap yakışıyo sana dio evet yakışıyodu fönsüz fln kötü hissediyorm kndimi kaa fatmaya dnüyorm gbi geliyo bn napıcm ya
bnde hep derim sarışın erkek hiç sevmem diee
şu zamana kadar ne büyk knuştuysam başıma geldi bitk bugelmedi bnm aşkm esmer yaşlanınca sararmazsa sorn yok

bnde memlun deilm saçımdn hiç şekil almıyooooooo çok ihmal ettn bizi ewt muzlu pastamı bile grmedn
canlarım belli bişey yok da ne bileyim ya bir bıkkınlık var ben de.yogun calısıyorum haftaici ama sanki hersey bos gibi moralim keyfim yok hic
gevvezeeee esredd işte bende tam bu ruh halindeyim..
sabırsızlık başladı içimdn hiçbşy yapmak gelmiyo
bide snawlarm başladı zatn aşkımın glmesine 10 gn kala sırf sınaw doluym son hafta bni unutn çok geriyo bu okul fln bniiiiiiiiiiiii... bide yılbaşı geliyo arkdşlarm toplanck çagırıyolr bn aşkmsz gtmek istemiyormmmmmmmmmmmmmm

selam canlar benim midem çok kötü ağrıyor uzanıyorum biraz ilaç içim dedim sürekli içtiğim bir ilaç içtikten sonra midem çok feci oldu ağlıyorum resmen ağrıdan çok canım yanıyor...

335dc cim ben yılbaşında evde olucamm forumda girerim yeni yılagitmek istemiyorum hiçbiyere inşş seneye aşkımla kutlarım aşkımsız yılbaşı mı var eğlence mi var umrumda değil

selam canlar benim midem çok kötü ağrıyor uzanıyorum biraz ilaç içim dedim sürekli içtiğim bir ilaç içtikten sonra midem çok feci oldu ağlıyorum resmen ağrıdan çok canım yanıyor...

Canım stresten oluyor genelde mide ağrısı ama eğer alayacak kadar ağrın varsa bi doktora git istersen canımm.Mide ağrısı da berbat olur çok geçmiş olsun canımm

yaa kıyamamm mahvediyor o ilaçlar biziiii benim de midem de ülser var o kadar çok çektimki midemden halada çekiyorum ve seni çok iyi anlıyorum tutim. Kramp tarzı kıvrandıran bi ağrı olur, içine kor düşmüş gibi yanar bide.. Mide ilacın var mı şurup kıvamında olanlar çok etkili oluyor.

perişkom burada bir güzel eğleniriz sizin şafaklar baya azalmış olacak çünkü yeni yıl bize aşklarımızı getir diye dua ederiz tombala oynarız mısır patlatırız şiirler şarkılarla karşılarız yeni yılı:86:

Aşkım aradı, konuşuyorduk ne kadar mucize bi aşk yaşadığımızı. neler yaptın bugün dedi.. bende anlattım saçımı boyadım banyo yaptım ve seni yaşadım her zmaanki gibi hadi gel de artık evimi şenlerdir evimin direği dedim... Giysilerini kokluyorum sürekli dedim... Bide benim aşkım nargile içer, hergün hazırlardım ona nargilesini... O dudağının değdiği yeri öpüyorum sevgilim dedim... Burda koptuk. Çok duygusal bi andı.... paylaşmak istedim.

allah sizi birbirinizde ayırmasın tatlım tüm aşıkları tabi

Noel için çok şey istemiyorum

İhtiyacım olan sadece tek şey var

Hediyeler umrumda değil, Noel ağacının altındaki

Sadece seni istiyorum kendime, Bilemeyeceğin kadar çok

Dileğimi gerçekleştir, bebeğim Noel için tüm istediğim sensin

Şöminenin üstüne çorabımı asmaya ihtiyacım yok

Bu Noel gününde bir oyuncakla mutlu edemez beni Noel Baba, Sadece seni istiyorum kendime

Bilemeyeceğin kadar çok...

Dileğimi gerçekleştir , Bebeğim Noel için tüm istediğim sensin

Işıklar nasıl da heryeri sarmış Gülen çocuk sesleri nasıl havayı dolduruyor, Ve herkes şarkı söylüyor

Noel Baba gerçekten tek istediğimi getirmeyecek misin, Bebeğimi bana geri getirmeyecek misin

Noel için çok şey istemiyorum, Tüm istediğim bu

Sadece seni görmek istiyorum bebeğim, Kapımın hemen dışında dururken ...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…