335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

+1 bende evde olacağım yılbaşında aşkımsız hiç bir yere gidesim yok belki şileye ananemlere gideriz ordada evdn çıkmam...
bu arada hpinize tek tek teşekkür ederim...aç karnına içtim ilacı aç değilim sanıyordum midemi mahvetti ilaç...daha iyiyim şimdi çok şükür teşekkür ederim canlarım...

bende adanadaki satılık evlere bakıyordum çok zor bişey ya kolay kolay beğenemiyorum ne yapacağız bilmiyorum...

bugün çocuklardan konu açıldı aşkıma konuşurken 1 tane yeter bize dedi bende tek çocuk büyütme taraftarı değilim ama aşkımada katılmıyor değilim çocuk yetiştirmek çok zor hele anne ve baba çalışıcaksa birde aslında çocuğuma ben bakmak istiyorum ama ev kadını olmakta istemiyorum çocuğumuda bakıcıya emanet etmek istemiyorum 2 çocuk için ben geçmi kaldım sizce kızlar bugün aşkımla bunu konuşurken biraz moralim bozuldu ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım evlenince hemen çocuk istemiyor gezelim,tatile gidelim evliliğin tadını çıkaralım,ülkeleri gezelim falan diyor hadi çocuk için 2 sene ertelesek ben hangi arada 2 ci çocuğa hamile kalacağım çok duygusalım bugün çocuk konusu açılsa ağlıyorum aşırı seviyorum bebekleri kendi çocuğumu olmadığı halde çok özledim aşırı bir özlem var sevdiğim adamdan doğuracağım çocuğa karşı anormalmiyim ben neyim kafayı yedim galiba....ben çok geç kaldım galiba anne olmak için...

canım erkek arkadaşın haklı bizdee en az iki sene düşünmüyoruz birbirimize bir doyalım ya niye geç olsun ki iki çocuk için otuz yaşında biri otubeşte biri

Aşk olsun tuti olucak sey mi neden olmasın ki gec evlenip 2 cocugu olan kımse yok mu sanki
evliligin tadını cıkarmak cok iyi fikir bence 1-1 bucuk sene gezseniz sonra bebişiniz olsa arayı fazla tutmadan 2.cocukta olur neden olmasın ki hem ruhun genc olsun
anormal degilsin bencede sevdigin adamdan cocugu olması aile olmak kadar muhtsem bısey var mı gayet normalsin bence hasretten duygusallaştın

inşallah canım ya o günlerde gelsin:26:

::26: Az kaldı az kızlar hepimiz kavusucaz

haklısın suyumperim hasretten olsa gerek bir an kendimi yaşlı hissettim saol cnm banada evliliğin tadını çıkarmak mantıklı geliyor ama etrafımda bebekli bayanları görünce tuhaf oluyorum...

haklısın suyumperim hasretten olsa gerek bir an kendimi yaşlı hissettim saol cnm banada evliliğin tadını çıkarmak mantıklı geliyor ama etrafımda bebekli bayanları görünce tuhaf oluyorum...

kesinlikle hasretten
duygularımız tavan yaptı artık
evlenince zaten cicim zamanlarında zamanın nasıl gectigini anlamaycaksın bıle
yani sımdı 1 2 sene cok gelıyo ama bı bakmıssın evlendin sevdicegine doyamazsın zaten
sonra sende bi anne adayısın

Amin cnm amin.. 2011 e girsek daha azalıcak gıbı

2011 e bişey kalmadı tatlım sayılı günler kaldı sonrasında inşallah hepimiz kavuşacağız...

canım bizde aynı yaşlardayız hiç birşey için geç değil önemli olan mutlu evlilikler sonrasında sağlıklı çocuklar yetiştirmek

haklısın balım çok haklısın ben bugün ağlamaklı günümdeyim zaten aşkımda bana bugün sulugöz dedi hiç karşısında ağlamadım bu zamana kadar ilk defa bugün kendimi tutamadım web camın karşısında yeter ya böyle işin ben gözyaşlarını silemiyorum yanında olup dedi az kaldı dedi gelicem dedi istersen gel desen firar ederim bunu yapacak kadar cesaretim var dedi zor zaptettim dahada ağlarsam karşısında 2 ağlıyım dedim adam az kalsın kalkıp geliyordu

Tutim Adanada gölün etrafındaki eteklerde çok güzel müstakil evler var. .Daha geçen gittiğimde gördüm gerçekten süperler... İnsanı gençleştirir o manzara bakmanı öneririm

cnm ben de kendimi cok gec kalmıs hissediyorum 26 bitmek üzere benim de bizde en az 1 bucuk yıl felan cocuk sahibi olamıcaz arkadaslarım dogum yaptıkca ben kendimi kötü hissediyorum ama bugünler de bizde bi tuhaflık var galiba

ayyy Tutiimnm duygusallaşırmışta bugünn kıyamam ben sana yavru kuşumm ya ne geç kalmasından bahsediyorsun senn. Öyle güzel bi yaştasınkiii... Ben de bebek delisiyim, aşkımdan çocuğum olması şuan en çok istediğim şey hayatta. Ama kesinlikle geç kalmadın ya sen neden karamsar oldun bugünlerdee. Beden yaşını önemseme, sen kesinlikle 24den fazla durmuyorsun Tutim... 30da bile doğursan ki daha erken doğurursun çocuğun 10 yaşındayken sen 40 yaşında olucaksın yani.. Kaldıki biz bakımlı hatunlarız, o yaşlarda bile bin tane gence taş çıkarırız ben eminim.. Hayatta hiçbişe için geç kalınmamıştır Tutim, böyle aşklar yaşadığımız için öyle şanslıyız ki bunları düşünebiliyoruz..Yaşı çok geçmiş olup hala çocuk sahibi olamamış o sevgiyi yaşayamamış kadınlar var.. Biz çok güzel anneler olucaz Tutim buna eminim.. Kesinlikle geç olduğunu düşünme henüz çok gençsin bitanem ideal evlilik yaşı 28 zaten şuanki şartlarda.. Sen demez misin hep en doğru zaman canın istediğin zamann aşkın gelicek evleniceksiniz ve anne olucaksın Allahımın izniyle tutimm

Tutiim bakk çok yakında kocacığınla gittiğin tatilinizden bebişinle böyle fotoğraflar çektirip yollicaksın bizeee.. sonra bu söylediklerine gülücez beraberrr hatun taş gibi ama bebeği var dicek herkesss
yalnız kız harbiden benziyor sana tutimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…