- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #12.661
selam kızlar... safagımız 72 siz kavusunca baya düsecek safagım
bugün çocuklardan konu açıldı aşkıma konuşurken 1 tane yeter bize dedi bende tek çocuk büyütme taraftarı değilim ama aşkımada katılmıyor değilim çocuk yetiştirmek çok zor hele anne ve baba çalışıcaksa birde aslında çocuğuma ben bakmak istiyorum ama ev kadını olmakta istemiyorum çocuğumuda bakıcıya emanet etmek istemiyorum 2 çocuk için ben geçmi kaldım sizce kızlar bugün aşkımla bunu konuşurken biraz moralim bozuldu ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım evlenince hemen çocuk istemiyor gezelim,tatile gidelim evliliğin tadını çıkaralım,ülkeleri gezelim falan diyor hadi çocuk için 2 sene ertelesek ben hangi arada 2 ci çocuğa hamile kalacağımçok duygusalım bugün çocuk konusu açılsa ağlıyorum aşırı seviyorum bebekleri kendi çocuğumu olmadığı halde çok özledim aşırı bir özlem var sevdiğim adamdan doğuracağım çocuğa karşı anormalmiyim ben neyim kafayı yedim galiba....ben çok geç kaldım galiba anne olmak için...
Aşk olsun tuti olucak sey mi neden olmasın ki gec evlenip 2 cocugu olan kımse yok mu sankibugün çocuklardan konu açıldı aşkıma konuşurken 1 tane yeter bize dedi bende tek çocuk büyütme taraftarı değilim ama aşkımada katılmıyor değilim çocuk yetiştirmek çok zor hele anne ve baba çalışıcaksa birde aslında çocuğuma ben bakmak istiyorum ama ev kadını olmakta istemiyorum çocuğumuda bakıcıya emanet etmek istemiyorum 2 çocuk için ben geçmi kaldım sizce kızlar bugün aşkımla bunu konuşurken biraz moralim bozuldu ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım evlenince hemen çocuk istemiyor gezelim,tatile gidelim evliliğin tadını çıkaralım,ülkeleri gezelim falan diyor hadi çocuk için 2 sene ertelesek ben hangi arada 2 ci çocuğa hamile kalacağımçok duygusalım bugün çocuk konusu açılsa ağlıyorum aşırı seviyorum bebekleri kendi çocuğumu olmadığı halde çok özledim aşırı bir özlem var sevdiğim adamdan doğuracağım çocuğa karşı anormalmiyim ben neyim kafayı yedim galiba....ben çok geç kaldım galiba anne olmak için...
inşallah canım ya o günlerde gelsin:26:
su periisi cnm maaşallah az kalmışşşşş su gibi geçsin inşallah...
bilmemki özom ya bir an sanki 2 çocuk için geç kalmışım gibi geldi ağlıyordum az kalsın
haklısın suyumperim hasretten olsa gerek bir an kendimi yaşlı hissettim saol cnm banada evliliğin tadını çıkarmak mantıklı geliyor ama etrafımda bebekli bayanları görünce tuhaf oluyorum...
Amin cnm amin.. 2011 e girsek daha azalıcak gıbı
canım bizde aynı yaşlardayız hiç birşey için geç değil önemli olan mutlu evlilikler sonrasında sağlıklı çocuklar yetiştirmek
aynen cnm Sağ salim kavusalım hayırlısıyla ınsallah2011 e bişey kalmadı tatlım sayılı günler kaldı sonrasında inşallah hepimiz kavuşacağız...
]
+1 bende evde olacağım yılbaşında aşkımsız hiç bir yere gidesim yok belki şileye ananemlere gideriz ordada evdn çıkmam...
bu arada hpinize tek tek teşekkür ederim...aç karnına içtim ilacı aç değilim sanıyordum midemi mahvetti ilaç...daha iyiyim şimdi çok şükür teşekkür ederim canlarım...
bende adanadaki satılık evlere bakıyordum çok zor bişey ya kolay kolay beğenemiyorum ne yapacağız bilmiyorum...
bugün çocuklardan konu açıldı aşkıma konuşurken 1 tane yeter bize dedi bende tek çocuk büyütme taraftarı değilim ama aşkımada katılmıyor değilim çocuk yetiştirmek çok zor hele anne ve baba çalışıcaksa birde aslında çocuğuma ben bakmak istiyorum ama ev kadını olmakta istemiyorum çocuğumuda bakıcıya emanet etmek istemiyorum 2 çocuk için ben geçmi kaldım sizce kızlar bugün aşkımla bunu konuşurken biraz moralim bozuldu ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım evlenince hemen çocuk istemiyor gezelim,tatile gidelim evliliğin tadını çıkaralım,ülkeleri gezelim falan diyor hadi çocuk için 2 sene ertelesek ben hangi arada 2 ci çocuğa hamile kalacağımçok duygusalım bugün çocuk konusu açılsa ağlıyorum aşırı seviyorum bebekleri kendi çocuğumu olmadığı halde çok özledim aşırı bir özlem var sevdiğim adamdan doğuracağım çocuğa karşı anormalmiyim ben neyim kafayı yedim galiba....ben çok geç kaldım galiba anne olmak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?