335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bnde film izlemk istiyorm aşkmla bnde yalnz kalmak istiyorm :95::95::95:
haberlerde gördm ayrıca bu sene bnm yılım :82: ince bel dolgun kalça
bi iri gögüs yok olsn telafi ederz

Selam kızlaaaarrr geçmişi okuyamadım nasılsınızzz
çok seviçliyimm
ehliyet soruları açıklanmış kontrol ettim
İlkyardım 3 yanlış-27 doğru
Trafik 11 yanlış 39 doğru
Motor 5yanlış-35 doğru

ehliyet beniiiimmmmmm

slm kızlar dizim başlamadan bir uğrayım dedim bakalım kim var kim yok.ama hakkeden kıslar topik olarak çok boşladık buaraları haberiniz olsun toparlanma zamanı
HADİ BAKİM ASKERLERİMİZ GELİNCE YAPACAĞIMIZ ŞEYLERİ KONUŞALIM DATLI DATLI
AYYYYYYYYYYYYY DÜŞÜNCESİ BİLEM TİTRETTİ BENİ

ya ben bu ara aşırı agresif oldum ya hiç bişey yapmak içimden gelmiyor deli gibi açım ama yemek istemiyorum...sabrım tükendiii aşkımı istiyorum :84:

AYY benim yaru kuşum kıyamam sana ama bak sabret 27 güncüğümüz kaldı ondan sonra aşkın sana ait bol bol yer açlığını tüketirsin

AYY benim yaru kuşum kıyamam sana ama bak sabret 27 güncüğümüz kaldı ondan sonra aşkın sana ait bol bol yer açlığını tüketirsin

132 gündür ağlamadım özlemden... ama bugün dayanamadım artık çok zorlanıyorum sesini duyarsam belki rahatlarım dedim aradım aşkım görevdeymiş

132 gündür ağlamadım özlemden... ama bugün dayanamadım artık çok zorlanıyorum sesini duyarsam belki rahatlarım dedim aradım aşkım görevdeymiş

canımsın bak sona yaklaştık artık bu saatten sonra ağlarsak ayıp yaparız vallahi.ne kaldıki bak sabret bak aslanlar gibi 132 gün ağlamamışsın bu saatten sonrada ağlama canım benim.şimdi zaman gülme ve hayal kurma zamanı.düşün bak 4 hafta sonra yanlarımızda olacak bir daha Allahın izniyle ayrılmak yok bunu düşün ve rahatla

offf canım çıktı yaazılı hzazırlamaktan yaaaa

ayyy ehliyet soruları mı açıklanmışşş hemen kontol ediyim ben de.
alxfacım tebrik ederim.
hypatisss bareıştınız mıııhemen gelişmeler anlatttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…