335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

askere gitmeden çoook önce ben ona bostancı sahildeyken ormantik ormantik:82: bir söz söylemiştim. beyefendi beni dinlememişti bile denize bakıyordu! ben de "beni dinlemedin bile" diyerek dudaklarımı büzmüştüm falan...

o zaman söylediklerimi kelimesi kelimesine mesaj atmış. aşkım beni dinlemiş hatırlıyor demek ki

o mesajı okudum içim eridi, ne yazsam dememe kalmadı aradı eşek sıpası canım birtanem konuştuk güzelce:)) ankesörlü telefonlar yeni gelmiş ondan rahat arayabiliyormuş, gelen ankesörlü tellerin fatura kağıdını bana gönderecekmiş falan filan...:)) şebeklik yapıyoo.. çok güzel konuştuk :))

mektubumu da unuttu sanıyordum, gelince vereceğim dedi oy oy oy ama seni zayıf ve sağlıklı görmek istiyorum dedi ehe ehe o biraz zor olacak bu gidişlle

Merhaba kızlar

Alxfa cım çok sevindim tebrik ederim

Tutim bende artık özlemden nereye saracağımı şaşırıyorumSon zamanlar ama artık onsuz takatim kalmadı gelsin bir an önce:95 Okula gitmek onsuz işkence gibi heryerde o var çok özledimmm yaSevgilisine sarılan,elele gezen kızlarıda kınıyorum

Viole çok sevindim 16 sında tam beklediğin anda yanında olucak eşin bugün nerdesin biz nereye gidiyouz de bakem:86:

Hypatiacım çok sevindim canımm inşş senin değerini anlamıştır

iyi aksamlar canlar..
Umarim iyidir herkes, iki gündür bakamiyorum hic malum laptopum hala gelmedi bilgisayar basinda oturmaktanda nefret ediyorum
Zaten moralim inanilmaz bozuk..
Dün askimin tezkere tarihi belli oldu, yol izni verirler belki diye güzel güzel düsünürken 19Ocak demisler tezkere tarihi aklim almiyor.. Cocugum birak normal izni yol izni bile kullanmadi simdiye kadar hangi akla hizmet 2gün gec birakiyorlar?? Haftaya bölük komutani geldiginde söyleyecek askim gerekirse ben ariyacam Sivasi arkadas amaciniz nedir yani, vur dedikte öldürmeyin diyecem banane yaa inceldigi yerden kopsun artik.. O 2gün nasil icimi yakiyor biliyormusunuz?? Neden diyorum tüm gün, gittigi ilk günden bugüne kadar tek rahat gün görmedi yaa..Öyle skildimki, hamile kadinlar gibiyim sürekli aglamalar cigköfte canim cekiyor diye 2dakika gecmiyor tabak tabak künefe yiyorum
Offf sizleride skmak istemiyorum kizlar, biraz öyle nette takilip cikacagim yine.. Askim artik nöbetci astsubay(bi bu olmamisti yavrucum onuda yaptilar) sabaha kadar ayakta(gün icindede oldugu gibi)..
Allah yardimcimiz olsun, son günler hic gecmek bilmiyor resmen..

canım bizi niye sıkasın? azıcık kaldı bak bi aydan da az...sıkıcaz dişimizi, askerin gelsin ondan sonra toplu telefon açarız hıhhh ama şimdi azıcık daha sabredicez yatçaz kalkçazz sonra askerlerimiz gelicekkk :))

Caglocum 1 gün yol izni vermeleri lazım nereyi gsterdi ki ikamet olarak:44:Askerliğin son günleri hem onları hem bizi çok zorluyorAma öyle böyle bitecek kavuşacağız sevdiklerimize

Aslında demek istediği zaman böle biri de olabiliyormuşş hade bakalım inşş hep böle devam ederrKilonu da takma canım herşeyden önce sen kendin için kilo vermek istiyorsan kendin için kilo ver :87:

öyle bi geçer zamnkiyi izliyorm ya o adamı bn yolda fln grürsem fururmm valla lanet heriff hele o karolini bi dvemediler içmde kaldı
hyptiacm inş. ii olur herşy aklı başına gelmştr umarm ..
bn çkıcam canlar ya hiç keyfim yok
ne kdar isterdm sizle aşkm gelene kadar sbha kadr sohpt etmeyi ama snawlarrrrrrrrrrrrrr
bahtsız bedevi gibiyim

Caglocum 1 gün yol izni vermeleri lazım nereyi gsterdi ki ikamet olarak:44:Askerliğin son günleri hem onları hem bizi çok zorluyorAma öyle böyle bitecek kavuşacağız sevdiklerimize

canim yol izni olmadan zaten 17de cikiyorlar..
nisanlimda sivastan izmire gidecek yani 1150km yol.. normalde 2gün yol izni vermeleri gerekiyor ama ne yol izni ne birsey hatta birde üstüne 2gün gec cikiyor..

çaglom seninkinide bi rhat bırakmadılar ya
bnm aşkımın gözü iltihp kapmış kuzucm kıyamam kaç gündr lenslerinide kullanamıyomş
şmdi düzeldi dio ama blmiyorm :///
hastaneye gitmş ordan ankesörlüdn arıcakmş ama bi tne ankesörlü wrmış ve hep dolu die arayamamş
nese akşam aradı

şmdi size son bi soru dha ..
yılbaşı için bişey göndercekmisiniz ??
bn istiyorum aslında içim acıyo düşününce orda kmsesiz gbi olcak kıyamam
geçen sene yılbaşında beraberdk biz ah keşke geri glse o gün
ne yollasak kızlar :97:

Aslında demek istediği zaman böle biri de olabiliyormuşş hade bakalım inşş hep böle devam ederrKilonu da takma canım herşeyden önce sen kendin için kilo vermek istiyorsan kendin için kilo ver :87:

ben de kilo vermek istiyorum, kimseye yakışmıyor.. ve diyet spor da var... inş. güzel olur sonucu:) kimse için değil kendim için istiyorum en çok. sonra askerim ve ablamın sözü falan geliyor. bunlar motive edici unsurlar.

benimkinin de tezkere tarihi 22 ocak. bana süpriz yapacağı yok, uçak bileti de öyle. onlar o gün çıkacakmış

askerdeyken hiç sanmıyorum böyle devam edeceğini :) dönmesini umut ediyorum ama ayrılığından üstesinden gelemicektim zaten( böyle iyi oldu. sıcacık ekmek kokar gibi kokar aşkım. gelse de o kokuyu duysam da her şey bitse artık:) Geride kalsa aha h:))

evet caroline o... saçını başını yolmak lazım!!!!! mahalleli nasıl tutuyo onu arasında!!!

coook gecmis olsun canimm

benim askim istemedi hicbirsey yollamami..
ben askerlikten sonra 6subatta yildönümümüz var diye hem yazdigim günlügü hemde bir hediye alip göndericem sonrada kendim gidecem 23subatta zaten=)

eheheh ben kırmızı boxer ile birlikte kırmızı siyah eşofman ve çikolata hazırladım göndericem aşkıma geçen sene de iç çamaşırı almıştım şoka girmişti ama biz hep alırız kii :) kötü niyetim yoktu :/

geçmiş olsn canım. lenslerden dolayı çok mikrop kapma oluyormuş keşke gözlüğünü götürseydi.. benim eniştemin de gözü iltihaplanmıştı, orada iyi bakım yapamadığı için. gözlük almıştı yanına.

ben de günlük tuttum nereye düştüğünü öğrendiğimden bu ana kadar... ama bazen kalbimin kırılıp da ona belli edemediği şeyleri yazdım yani o okuyacak diye değil de gerçekten hissettiklerimi yazdım. yeri geldi sen beni hiç sevmemişsin herkesi aradın facete gördüm gibi şeyleri bile yazdım..

ona versem mi gelince yoksa aramızı mı bozar bu durum? ne diyorsunuz???

hypatiacım resmen kaçan kovalanır durumu size uymuş bence barışır barışmaz bütün yelkenleri suya indirme seninki peşinde koşmaktan hoşlanıyo koştur sen de canım inşallah iyi olur sizin için süründürmen iyi oldu bak kıymetini anladı

ablam da aynısını dedi de işte ben bu tarz hesap kitap peşinde olamıyorum malesef ( bakalım ne olacak hayırlısı diyorum artık ama bitirmeye gücüm yok.

kalbim ezildi ezildi durdu birkaç gün boyunca. bugün çok mutluyum :) yalan da olsa bitecek de olsa mutluyum. ama inş. bitmez :)

yok canım biter demedim ben ama nabza göre şerbet vermek lazım seninki peşinde koşulmasından değil koşmaktan hoşlanıyo sen de koştur diyorum ama tabi ilişkiyi yaşayan sensin en iyi kararı sen vericeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…