- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.441
selam kızlar napıyosunuz ben bugün bomba gibiyim sadece 3 dersim vardı üstelik biri serbest etkinliksonra da arkadaşımın bebeğinin 6 ay kınası vardı kurtlarımızı döktük bi de ben anne olmak istiyorum artık bu kpssden bi kere daha nefret ettim bugün
slmm kızlarr çalışıyormm bii kaçamak yaptmm şafaklarr nee alamdee benm 36((((
kuzularm bn çok mutsuzum ya
ilk vizelerm çok güzeldi bnde rhattım aşkm gelince rhatça dolaşırz ortalamam yükseldi die
ama 2.vizelerde öyle bi batırdım ki aklınız durur
zaten final haftam aşkımın gldigi hafta ondanda umudu kestim
bugünde bi hoca sınıfı terketti size kolay gelsin sınavda dedi zatn notumda süşük o dersten
ayrıca artık gücüm kalmadı aşkım gelsn :95::95:
bide dün aşkımın fceine bkıyodum kuzeninin bebişiyle fotosu var
o kdar tatlı çıkmışki aşkm bebişle
bildigin genç bi baba
tekrar aşık oldum tekrar özledigimi farkettm
hasta zaten sesi çok ktüydü :95:
bide bugn kotumdan farkettm bn çok kilo vermişim çöp gibi dolanıyorm ortalarda :97:
artık bitsin bu şafak yeter wlla yeter :18:
geldim moralleride bozdum tebrik koydum kndime
pff nese bnm yarın yine vizem wr :95: yetmezmiş gbi c.tesi yine wr :95:
bana dua edin özellkle c.tesi olan için wlla kalcm aşkm öldürck bni :95:
selam kızlar yarın aşkımın yanına gidiyorum nasipse ona börek yaptım fırına attım size baktım forum boş ama
canım benim senin adına çok sevindim... aah keşke benim de öyle bi imkanım olsa
ahhh ben de bi rapor alabilsem:)) şimdi hem yıl sonu yoğunluğu var hem de maaşlar yeniden düzenlenecek onun stresi var, yerimden kalkmıyorum valla:) zaten ağzımla kuş tutup tüylerini soyup pişirsem müdürüme gene yaranamam gene yaranamam(
rapor alıp hamama havuza masaja gitmeyi ne isterdim ah ah :))) bir de alışverişe ve kuaförü de halletsem tamamdır eheh:)
özom yarın için bol şanslar cnm iyi düşün iyi şeyler olsun takma kafana rahat ol cnm raporu al git salla düşünme gerisini...
tamam özom sen sağ sağlim git aşkını görde yeter bizim için canım
selam kızlar yarın aşkımın yanına gidiyorum nasipse ona börek yaptım fırına attım size baktım forum boş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?