335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

müdürlerden nefret ediyorum( o kadar çalışıyorum adam görmüyo bile (
ohh sefam olsaa valla olsa artık :)) askerim gelecek bakımsızın tekiyim beni böyle görse bi beş ay daha askerlik yapar eheh:))

müdürlerden nefret ediyorum( o kadar çalışıyorum adam görmüyo bile (
ohh sefam olsaa valla olsa artık :)) askerim gelecek bakımsızın tekiyim beni böyle görse bi beş ay daha askerlik yapar eheh:))

bende aynı durumdayım hiç merak etme
şafak 7 oldumu kendimizi bakıma sokucaz misss gibi olcazz :79:

kızlar siz bakımsızsanız ben bakımsızın en önde gideniyim hatta bayrak tutanıyım ilk defa böyle oldum beni gören arkadaşlarım sana uçan dairemi çarptı bu ne hal diyorlar
ben yılbaşından sonra dip boyamı yaptırıcam gelmesine yakın bakıma gircem solaryum falan

herkese selamm
nasilmis benim biricik kaderdaslarimm?? Laptopuma kavustum bugün sizleri sorayim dedim..
Buralarda noel havasi var hediyelerdi alisveristi derken herkes bir kosturmacada..
Saglik sorunlarim var yine, karacigerim yeterince islevini görmüyormus.. Daha önce bahsettigim kafamda cikan sislik indikten sonra vücudumun farkli yerlerinde sislikler olusmaya basladi..3gündürde sirtimda yüzümde kocaman sivilceler cikti.. Vücudum iltahap topluyor sürekli.. Askim duyarsa bunu cok kizacak biliyorum,doktorada gitmiyorum cünkü yatiyorum tüm gün evde
Amannn bosverinde, size yeni aldigim elbiselerin fotograflarini cekip koyacagim buraya haftasonu cook cici esyalar aldim kendime mutluyum yine
simdi ruhumu dinlendirecek müzikler ariyorum, sabaha kadar müzik dinleyecegim=)

Merhaba canlar

Bugün hiççç keyfim yokŞafaklar atıyor ama bi türlü gelemiyoruz Adanayaa Şafak çok pis sıkıştırıyor.Birde üstüne 3 gündür telefonda en fazla 2-3 dakika konuşabiliyoruz

çağlom gçmiş olsun ama doktora gitmek zorundasın yabu ne rahatlık kuzum askerin duyarsa keser valla demek alışveriş ha merak ettim neler aldığını haftasonu ben foruma giremem bakmaya askerimin yanına gideceğim canım

Merhaba canlar

Bugün hiççç keyfim yokŞafaklar atıyor ama bi türlü gelemiyoruz Adanayaa Şafak çok pis sıkıştırıyor.Birde üstüne 3 gündür telefonda en fazla 2-3 dakika konuşabiliyoruz

gevezem sabır bebişim senin çok az kalmış şafak yarın çanakkaleye gideceğim askerine selam söykleyeyim mi:80:

rahatim özomm askimm bi gelsin ölmem ben

ohhhhhhhhhhhhhhh ne güzelll, cooook sevindim adina canimmm.. Allah temelli kavusmanizida nasip etsin insallah coook hizli bir sekilde

çağlom hoşgeldin geçmişer olsun ama dr a git cnm muhakkak...

bu arada kızlar şoklardayımmmm

az ewwel aşkımın facesine girdim biri arkadaşlık talebi yollamış normalde hiç karıştırmam mesaj kutusunu falan ama nedense merak ettim arkadaş eklem talebine baktım ortak arkadaş yazıyor oda benimle ortak arkadaş yazdığını gördüm baktım benim bir zamanlar iş yerinden arkadaşım olan kız arkadaşlık yollamış benimkine üstelik evli ..neyin nesidir ne alaka falan oldum hiç bişey yapmadım öylece bıraktım ne alaka ya hala aklım almıyor...

Son düzenleme:

Canım sağlık herşeydenn önemli ayrıca bende de bu ara çok sivilce çıktı ergenlik döneminde bile bu kadar sivilce görmedim ben bide kafamdada var bi dolu çokta acıyor ama ben strese bağlıyorum tamamen:95:

gevezem sabır bebişim senin çok az kalmış şafak yarın çanakkaleye gideceğim askere selam söykleyeyim mi:80:

Söyle canımmm söyle onu çok sevdiğimi çok özlediğimi de ekle

canım kendin diyorsun evli diye bence paroblem yoktur merak etme sen kız yollamış hemde insanlar adını bile bilseler fazla tanımadıkları kişileri ekliyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…