335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sagol tutimmm

bizim insanlarimiz hicbirseyi orantili,saglikli kullanmayi beceremezler tutim..senin arkadasinkide o hesap.. herkesi ekleme geregi neden duyar bir insan, neyin arayisindadirki acaba bende cok merak ettim??ne sacma insanlar var yaaaaaaaaa

özom evli ama profilinde kendi resmi falan yok yani manzara resmi var bir sürü ortak arkadaşımız var oda iş yerinden ama kalkıp benimkine arkadaşlık yollaması çok tuhafıma gitti öylece bıraktım bakalım benimki ne yapacak arkadaşlık talebini görünce ay sinirlerim zıpladı gece gece

canım tamamen alışkanlık ya adını bile bilseler ekliyorlar işte hayatlarını merak edip takip etmek için

aynen çağlom şaştım kaldım hani akrabadır belki diye düşündüm öyle olsa ablalarındada ekli olurdu neyin nesidir anlayamadım gitti...

canım tamamen alışkanlık ya adını bile bilseler ekliyorlar işte hayatlarını merak edip takip etmek için

hiç sevmediğim hiç hazetmediğim şeyler iş yerinde çok iyi çok temiz kalpli bir kızdı tadığım kadarı ile hatta beraber resmimiz bile var durup durup bakıyorum acaba benmi yanlış gördüm diye yok anam doğru görmüşüm...

Canım face te bu tarz kişiler var arkadaşım fazla olsun diyerek mi yapıyorlar anlamam ki

aynen çağlom şaştım kaldım hani akrabadır belki diye düşündüm öyle olsa ablalarındada ekli olurdu neyin nesidir anlayamadım gitti...

wallahi ben böyle insanlara cok gicigim tutim..
hic hoslanmadigim cocukluk arkadaslarim vardi türkiyede..her yaz geldigimde trip atarlardi sen almanyaya gittin bizi unuttun gibisinden,birgün hepberaber bir cafede bulustuk 3arkadasim ben ve kuzenim.. Eski erkek arkadasimlada tartismistik,telefon bir caldi ariyor otogara geldim gel diye..gittim getirdim istemeyerekte olsa tanistirdim arkadaslarimla aksama kadar takildik orda sonra sahilde gezdik gece oldu derken evlere dagilma vakti geldi..2arkadasimin otobüsü geldi onlar gitti..sonra benim ve kuzenin otobüsü geldi diger kiz arkadas yanliz kalmasin diye exime dedim sen arkadasimla otobüsü gelene kadar kal gecenin bir vakti yanliz beklemesin burda.. Ve canim olayin sonucu su; aylar sonra birgün eski sevgilimin maillerine bir baktimki o kiza giden bir mail
o gece orda telefon numaralari,msnler hepsi verilmis muhabbet edilmis aylarca ve üstüne birde kavgalar felan edilmis düsün yanii
yanlis anlama ben enistemin böyle birsey yapacagindan anlatmadim bunu, sadece arkadas diyipte herkese güvenilmiyor..daha dogrusu bizim arkadas gözüyle baktigimiz insanlar aslinda birer cakal

hiç bilmiyorumki gevezem....

sizce kızlar aşkımın facsine girip arkadaşlık talebini yoksayayımmı yoksa aşkımın vereceği tepkiyimi bekleyeyim erkek arkadaşıma güvenim sonsuzdur yanlış anlamayın muhakkak sorar bu kim ortak arkadaşım sen gözüküyorsun diye

yoksayarsanda söyle bence enisteye canimm..hatta yoksaymadan söyle böyle böyle diye o sana diyecektir yapmani, hem anlattigina göre internet ortamiyla pek iliskisi yok enistenin zaten umurunda bile olmaz yani

İzninle yuhh diyorummm

Canım bence hiç yok sayma hiç lafını bile etme enişte sana sorduğunda söylersin enişte de yok sayar olur biter

caglom bahsettiğin olayın bir farklısınıda eski ilişkimde ben yaşadım canım haklısın hemde cok kimseye guwen olmaz ıyılık de yapmayacaksın kımseye aslında sonucunda böyle şeyler olabılıyor...
evet cnm benımkı ınternetten nefret edıyor ...evlenince eve net almıcam diyor

gevezem ve özom haklısınız ben en ıyısı ellemeyeym aşkım gördüğünde söylerse konuşuruz bu konuyu zaten oda tepkı werır bu ne ne alaka dıye...

Son düzenleme:
dünyanin civisi cikiyor kizlarrr aman dikkat..
Hic büyük konusmak istemiyorum,cok korkuyorum,bizimde cocuklarimiz olacak yarin birgün..
Allahim bizi iyi insanlarla karsilastir diyorum sürekli o yüzden..

dünyanin civisi cikiyor kizlarrr aman dikkat..
Hic büyük konusmak istemiyorum,cok korkuyorum,bizimde cocuklarimiz olacak yarin birgün..
Allahim bizi iyi insanlarla karsilastir diyorum sürekli o yüzden..

özom hayırlı yolculuklar cnm kalın bişeyler giy cnm askerinede götür kalın bişeyler bence...
gevezem sanada iyi geceler cnmm...

caglom walla haklısın cnm dünyanın çivisi çıkıyor...

tuti'cimmm:) ne maniküre ne kaşa lazere gidiyorumm cildimi de soyduruyorum tam öcü kıvamındayım süpriz yapıp gelse geri kaçar askerimm:))
son on günde kendime çekidüzen vericem artıkk:))

face için moralini bozma... bir kere selam verince ekliyor insanlar merakından... aklına kötü şeyler getirme, muhabbet bile etmeyeceklerdir eklese dahi. ama eklemesin tabi:)

Selam canlarr.. :80: Tüm hafta o kadar çok yorulmuşumki akşam 9:30 da uyumuşum... Sabah 8de kalkıp ananemleri yolcu ettim, döndüler. Gene evimde yapayalnız kaldım ama olsun iyi geldi onlarla olmak.. Artık kendime bakma ve finallerime hazırlanmaya başlicam. Okulun bitmesine 1hafta kaldı... Aşkımın gelmesine ise sadece 3 hafta özledim sizlerriii.
@Özom çok sevindim ne güzel askerine gidiyorsun tadını çıkar bitanem... Pazar günü gel yanımızaa..
@Tutim, hiç kimseye güvenme ilişkin konusunda asla.. Şunu unutma bi kızın kavgası her zaman hemcinsiyledir. Sırf sana olan kıskançlığından, senin güzelliğinden erkeğini ayartmaya çalışan pislikler tanıyorum ben... Bizim sevgililerimiz tertemiz Allahtan ama bu kızlar yokmuuu... Ben çok yaşadım bunu o yüzden güvenmem bu konuda kimseye..
@335im yapacaksın eminim bütün derslerini vereceksin kuzum üzülme sakın... Kendine güven.
Diğer canlar hepinize selammmm :80:
Şafak 24 Erzincan Selam olsun sana
Canımın canı sende... İyi bak ona ... Alıcam az kaldı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…