- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.481
çağlom hoşgeldin geçmişer olsun ama dr a git cnm muhakkak...
bu arada kızlar şoklardayımmmm
az ewwel aşkımın facesine girdim biri arkadaşlık talebi yollamış normalde hiç karıştırmam mesaj kutusunu falan ama nedense merak ettim arkadaş eklem talebine baktım ortak arkadaş yazıyor oda benimle ortak arkadaş yazdığını gördüm baktım benim bir zamanlar iş yerinden arkadaşım olan kız arkadaşlık yollamış benimkine üstelik evli ..neyin nesidir ne alaka falan oldum hiç bişey yapmadım öylece bıraktım ne alaka ya hala aklım almıyor...
rahatim özomm askimm bi gelsin ölmem ben
ohhhhhhhhhhhhhhh ne güzelll, cooook sevindim adina canimmm.. Allah temelli kavusmanizida nasip etsin insallah coook hizli bir sekilde
özom evli ama profilinde kendi resmi falan yok yani manzara resmi var bir sürü ortak arkadaşımız var oda iş yerinden ama kalkıp benimkine arkadaşlık yollaması çok tuhafıma gitti öylece bıraktım bakalım benimki ne yapacak arkadaşlık talebini görünce ay sinirlerim zıpladı gece gece
sagol tutimmm
bizim insanlarimiz hicbirseyi orantili,saglikli kullanmayi beceremezler tutim..senin arkadasinkide o hesap.. herkesi ekleme geregi neden duyar bir insan, neyin arayisindadirki acaba bende cok merak ettim??ne sacma insanlar var yaaaaaaaaa
canım tamamen alışkanlık ya adını bile bilseler ekliyorlar işte hayatlarını merak edip takip etmek için
özom evli ama profilinde kendi resmi falan yok yani manzara resmi var bir sürü ortak arkadaşımız var oda iş yerinden ama kalkıp benimkine arkadaşlık yollaması çok tuhafıma gitti öylece bıraktım bakalım benimki ne yapacak arkadaşlık talebini görünce ay sinirlerim zıpladı gece gece
aynen çağlom şaştım kaldım hani akrabadır belki diye düşündüm öyle olsa ablalarındada ekli olurdu neyin nesidir anlayamadım gitti...
hiç bilmiyorumki gevezem....
sizce kızlar aşkımın facsine girip arkadaşlık talebini yoksayayımmı yoksa aşkımın vereceği tepkiyimi bekleyeyim erkek arkadaşıma güvenim sonsuzdur yanlış anlamayın muhakkak sorar bu kim ortak arkadaşım sen gözüküyorsun diye
wallahi ben böyle insanlara cok gicigim tutim..
hic hoslanmadigim cocukluk arkadaslarim vardi türkiyede..her yaz geldigimde trip atarlardi sen almanyaya gittin bizi unuttun gibisinden,birgün hepberaber bir cafede bulustuk 3arkadasim ben ve kuzenim.. Eski erkek arkadasimlada tartismistik,telefon bir caldi ariyor otogara geldim gel diye..gittim getirdim istemeyerekte olsa tanistirdim arkadaslarimla aksama kadar takildik orda sonra sahilde gezdik gece oldu derken evlere dagilma vakti geldi..2arkadasimin otobüsü geldi onlar gitti..sonra benim ve kuzenin otobüsü geldi diger kiz arkadas yanliz kalmasin diye exime dedim sen arkadasimla otobüsü gelene kadar kal gecenin bir vakti yanliz beklemesin burda.. Ve canim olayin sonucu su; aylar sonra birgün eski sevgilimin maillerine bir baktimki o kiza giden bir mail
o gece orda telefon numaralari,msnler hepsi verilmis muhabbet edilmis aylarca ve üstüne birde kavgalar felan edilmis düsün yanii
yanlis anlama ben enistemin böyle birsey yapacagindan anlatmadim bunu, sadece arkadas diyipte herkese güvenilmiyor..daha dogrusu bizim arkadas gözüyle baktigimiz insanlar aslinda birer cakal
hiç bilmiyorumki gevezem....
sizce kızlar aşkımın facsine girip arkadaşlık talebini yoksayayımmı yoksa aşkımın vereceği tepkiyimi bekleyeyim erkek arkadaşıma güvenim sonsuzdur yanlış anlamayın muhakkak sorar bu kim ortak arkadaşım sen gözüküyorsun diye
canlar ben uyuyayım artık yarın yoğun bir gün olacak bekle beni gelbolu hepicinize ii geceler askerlerinizi gmrün rüyanızda
dünyanin civisi cikiyor kizlarrr aman dikkat..
Hic büyük konusmak istemiyorum,cok korkuyorum,bizimde cocuklarimiz olacak yarin birgün..
Allahim bizi iyi insanlarla karsilastir diyorum sürekli o yüzden..
kızlar siz bakımsızsanız ben bakımsızın en önde gideniyim hatta bayrak tutanıyım ilk defa böyle oldum beni gören arkadaşlarım sana uçan dairemi çarptı bu ne hal diyorlar
ben yılbaşından sonra dip boyamı yaptırıcam gelmesine yakın bakıma gircem solaryum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?