335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selaaaam
nabersiniz canlar???
Bugün burada noel=)
herkes birbirine hediye aldi ve 2gündür hepsini paketlemekten kollarim kirildi.. isin ilginc yani, bana alinan hediyeleride ben paketledim, zaten alinirken hepsi bende ordaydim ben begendimde aldilar
etrafimda hic hediye almayi bilen bir insan yok yaaa..askimda öyleydi sözde bana yüzük aliyor birlikte gittik begendigimi aldi sonra yilbasinda hediye etti
neyse canlarim kaciyorum ben simdilik aksama burada olurum yine

selam kızlar nerdesiniz siz şafaklar azaldı herkes kayboldu bi yerlere..
özom çok sevindim senin adına inşallah çok güzel bi hafta sonu geçirirsin askerinle canım
tutim ben o kıza çok sinir oldum bu konuda güvenme aşkından başka kimseye canım şimdiki kızlar çok felaket..
çağlom doktora neden gitmiyosun canım biran önce git sağlık bu şakaya gelmez

selam canım ne güzel vakit geçircek oyalanıcak bişeyler oluyo sana da işte..

335im bütün dertler seni bulmuş canım ama merak etme her şey yoluna girecek az kaldı
canım kıyamam ya her sey üst üste gelmiş dualarımız seninle tabii. gecicek bugünler inan az kaldı
viole esred ' saoln cnlarm inş. ama yorgun düştüm artık :96::96:
qızlar qızlar gelem miiii
yanağızdan öpem mmiii :))))
öpp öpp öppp öpp doyamadmmm
kızlarr sevgiliniz geldiğinde ne giyeceksiniz?? :))
geldigi gün snawda olucm süper süslenirm sınawda
canm geçmiş olsn doktora git elbiseleride hemen koy hemen ettimmmmmmmm
gevezem sabır bebişim senin çok az kalmış şafak yarın çanakkaleye gideceğim askerine selam söykleyeyim mi:80:
bnmkine slm syle çok özlemiş seni artık çok yorulmuş sensizlikten kokunu özlemiş de
canm bnce yok sayma görsün ...
belki senin arkadaşn ayıp olmasn die kabul eder ama snmıyorum önce sana sorar bence..
kızda meraktan eklemiştir onunla knuşcagından deil ..

canlar bn bi gece dha yokum aranızda
snra bomba gibi gelicem
inş.

canlarım ben o kızla iş yerinde tanıdığm kadarı ile çok temiz bir kızdı evliydi sonra benden önce istifa etti şirketten çıktı ben ondan 1 sene sonra istifa ettim sonra facebookta bana arkadaşlık yolladı muhabbet bile etmedik yani 3 senedir muhabbet etmiyoruz kalkıpta ne alaka yanii sen benim erkek arkadaşıma ekleme yolluyorsun ???

bende maalesef bu tarz kızları çok gördüm etrafımda kimseyede güvenim yok ama bu kadar nasıl midesiz oluyorlar anlamıyorum ya

Selam violem nasılsınn?? :79: Canım benim sınavlarım hiç bitmezki bu dönem böyle geçti hayatım ingilizce öğretmenliği dahil.. Çok yoruldum gerçekten ama 4 hafta kaldı tamamen bitmesine. Bu son 4 hafta da finaller felan var çok daha fena yani ama bugün keyif yapıyorum evde kendi kendimee.. Şöyle güzel bi film izlicem şimdi, aşkımın askere gitmeden önce bana aldıklarından, profiterolümü yerkenn izlicemmm isteyen varmııı

ben bugünlük tatlı limitimi doldurdum canımcım..:125:ben de az önce tourist'i izledim hiç güzel deildi harcadığım vakte yazık oldu sanırım benim tarzım deil pek :120:

öfff bu 335. dönem asker yarenlerini döfücem artık nerdesiniz ya günler de geçmek bilmiyo zaten sinirlerim tepemde herkes de bi yerlere dağıldı:18:

slmm kızlarr nasılsınız sanırım yılbaşında kocamın yanına gidicem aslında 25 günümüz kalıyoo ama benmkii dayanamıyomuşş 1 gecelikte olsa gel diyo çok özledim diyo bakalım inşş yapcazz bişeyler sevmek fedakarlık gerektiriyoo sonnuçtaa

git tabi canım imkanın varsa.. saatler bile çok değerli geliyo insana tahammülümüz kalmadı artık size de bi nefes alma olur canım ne güzel

emayncım askerin nasıl gelebiliyo 1 günlük canım?

canım geçen hafta karşılama taburundaydı o yüzden haftasonu çarşıya çıkamadı. bu hafta 2 gün çarşı vermişti komutanı.. bu haftasonuda ÜDS var snva giricekti ama 3 gün izin kullanmak istemiodu... komutanı 1 gün izin kullanmasını onaylamış. zaten bandırmada asker olduğu için 1 gece kalıp snva girip dönücek... yani askerden 19 unda çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…