- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.501
selaaaam
nabersiniz canlar???
Bugün burada noel=)
herkes birbirine hediye aldi ve 2gündür hepsini paketlemekten kollarim kirildi.. isin ilginc yani, bana alinan hediyeleride ben paketledim, zaten alinirken hepsi bende ordaydim ben begendimde aldilar
etrafimda hic hediye almayi bilen bir insan yok yaaa..askimda öyleydi sözde bana yüzük aliyor birlikte gittik begendigimi aldi sonra yilbasinda hediye etti
neyse canlarim kaciyorum ben simdilik aksama burada olurum yine
335im bütün dertler seni bulmuş canım ama merak etme her şey yoluna girecek az kaldı
viole esred ' saoln cnlarm inş. ama yorgun düştüm artık :96::96:canım kıyamam ya her sey üst üste gelmiş dualarımız seninle tabii. gecicek bugünler inan az kaldı
öpp öpp öppp öpp doyamadmmmqızlar qızlar gelem miiii
yanağızdan öpem mmiii :))))
geldigi gün snawda olucmkızlarr sevgiliniz geldiğinde ne giyeceksiniz?? :))
canm geçmiş olsn doktora githerkese selamm
nasilmis benim biricik kaderdaslarimm?? Laptopuma kavustum bugün sizleri sorayim dedim..
Buralarda noel havasi var hediyelerdi alisveristi derken herkes bir kosturmacada..
Saglik sorunlarim var yine, karacigerim yeterince islevini görmüyormus.. Daha önce bahsettigim kafamda cikan sislik indikten sonra vücudumun farkli yerlerinde sislikler olusmaya basladi..3gündürde sirtimda yüzümde kocaman sivilceler cikti.. Vücudum iltahap topluyor sürekli.. Askim duyarsa bunu cok kizacak biliyorum,doktorada gitmiyorum cünkü yatiyorum tüm gün evde
Amannn bosverinde, size yeni aldigim elbiselerin fotograflarini cekip koyacagim buraya haftasonu cook cici esyalar aldim kendime mutluyum yine
simdi ruhumu dinlendirecek müzikler ariyorum, sabaha kadar müzik dinleyecegim=)
bnmkine slm syle çok özlemiş seni artık çok yorulmuş sensizlikten kokunu özlemiş degevezem sabır bebişim senin çok az kalmış şafak yarın çanakkaleye gideceğim askerine selam söykleyeyim mi:80:
canm bnce yok sayma görsün ...özom evli ama profilinde kendi resmi falan yok yani manzara resmi var bir sürü ortak arkadaşımız var oda iş yerinden ama kalkıp benimkine arkadaşlık yollaması çok tuhafıma gitti öylece bıraktım bakalım benimki ne yapacak arkadaşlık talebini görünce ay sinirlerim zıpladı gece gece
slm kızlarrr :80:
yarın askerim geliyor 1 günlük oleyyyy
hazırlık yapıyorumm sevdüceğimee
slmm kızlarr nasılsınız sanırım yılbaşında kocamın yanına gidicem aslında 25 günümüz kalıyoo ama benmkii dayanamıyomuşş 1 gecelikte olsa gel diyo çok özledim diyo bakalım inşş yapcazz bişeyler sevmek fedakarlık gerektiriyoo sonnuçtaa
emayncım askerin nasıl gelebiliyo 1 günlük canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?