335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

git canım gitt...
sen yine kocanın yanına gidip bi gece kalıosun ben nişanlımın yanına giderken gece binip sabah orda oluom sonra 4 de tekrar binip geri geliom

Allahım ne zamn bi filmi uyumadan seyredebilcem acabaa? :97: gene uyumuşum noluyo bana yaa sürekli uyuyorum, sürekli uykum var, dün gece 9:30da uyudum bide.. aşkımın telefonuna uyandımm.. Nöbetten geldi gözümün nuru..

canlarım bana akıl verin...

askerimle aramı biliyorsunuz... sizce onu azıcık kıskandırayım mı? ama öte yandan aptala yakın bir saflığım ve dürüstlüğüm var. yüzüme gözüme bulaştırma ihtimalim çok yüksek

kıskandırayım mı? biri beni beğenmiş falan diyeyim mi işyerinden? işe yarar mı dersiniz? yoksa hiç böyle şeylere kalkışmayayım mı? ilişkime ayıp mı?

29 gün sonra sevgilim yanıma gelecekken bu huzur bozmak mı olur yoksa gözünü açmak mı olur? sizce hangisi?

yaa kızlarr ben askerimi bi gün izne çıkaramıyorum niye acaba yaa komutanları izin vermiyomuşşşş sadece çift çarşıya ok diyolar ne olur sanki cumartesi akşamı kalsa pazar akşamı teslim olsa pöffffffffff

Canım bence gerek yok asker adam farklı algılar farklı düşünür kıskançlık yapıcağına o yüzden bence gelene kadar sabret :26:

Ben kesinlikle böyle bişe yapmaman taraftarıyım... Kendi açından bazı şeylerin saflığını bozma bence.. Nolursa olsun, şurda 29 günün kalmış. Döndüğünde, " senin başka taliplerin var zaten" gibi bi muhabbet olmasın. Bugüne kadar aslanlar gibi bekledin. Şimdi böyle bi laf getirme kendine yok yere. Bunu yaparsan senden daha çok uzaklaşmasına sebep olursun. Senin şuan ona yapacağın en büyük şey. Ben seni burda aslanlar gibi bekledim herşeye rağmen ilişkime sahip çıktım mesajı vermen olacak... Kırgınlığını başka şekilde gösterirsin gelince, ama bunu söylersen askerine bazı şeyleri yokuşa sürersin.

Canım askerlik bitti senin orda mantık aranmaması gerektiğini öğrenemedin mi askerlik işte, neden nasıl sorularının cevapsız kaldığı, mantığın sıfır olduğu yer. Kendilerine göre bi açıklamaları olsa bile biz 100 küsür gündür anlamadık anlamayacağız :44:

ben de şimdi konuştum tutim telefonda sesi çok şeker geliyodu içim eridi keşke yanımda olsa

seninde gözün aydın cnmmm...

bende bu aralar hep uyumak istiyorum perim bünyemiz sarsıldı galiba gözün aydın cnm askerin aramış senide...

cnm bana bu tür şeyler çok saçma geliyor ben böyle bişey yapmanı tavsiye etmem bu tarz davranışları kendilerine güvenmeyen inanlar yapar sen aksine kendinle barışık bir kızsın durup duruken neden böyle bir kıskndırma oyununa girişesinki...hiç gerek yok buna olgun bir insansın dolayısı ile şimdilik güzel giden bir ilişkin var maaşallah bir daha duymayayım senden ...yanlış anlam sakın beni iyiliğin için söylüyorum kötü olmanı istemem erkeğin hep seni kendine güvenen bir kız olarak bilsin oyunlarla değil

bazı yerler maalesef izin vermiyormuş evet cnm üzülme ya ne kaldı ki şurda az kaldııı

ahh ahhh o mantığı bi çözsekk bu askerlik bu kadar koymaz hiçbirimize canım
neyse az kaldı sıkıcaz dişimizi sonrası engelsiz bir hayat miss gibi

doğru söylüyosun valla sinir oluyorumm yaa neyseki az kaldı ondan sonra kavuşuyoruz herşey mantığıyla kldığı yerden devam edecek :

çokkkkkkkkkkk uykum warrrrr:84:

sorma canım benim deee şu askerlik başlayalıdan beri eve gelip uyuyorum sonra gece yine uyuyorum aşkım da diyo çok mu yoruluyosun okulda alışamadın mı daha diye aslında hiç yorulmuyorum ama sürekli bi uyku hali inşallah kociş gelince düzelr uyku düzenim :18:

aynen canım ben de aynıyım acayip uykum geliyor gec saate kadar hic dayanamıyorum işin kötüsü kociş varken rahatlıktan erkenden uykum gelir yine benim :26:

benimki 15 gün evde ben de o günlerde çalışıcam sonra okullar tatile giricek ben evdeyim o çalışmaya başlıcak bakalım nasıl olucak:18:

benimki 15 gün evde ben de o günlerde çalışıcam sonra okullar tatile giricek ben evdeyim o çalışmaya başlıcak bakalım nasıl olucak:18:

hımm benimki de gelicek 3 4 gün sonra semester olucak.15 gün ev yerlestirmeyle geccek 2 ay kadar birlikte kalıcaz(o uyurken ben nasıl uyanıp yanından kalkıp gidicem bakalım) kısmetse o 2 ay sonra polislik egitimine gidecek yine 6 ay ayrılcaz ama razıyım yetr ki bi işi olsun kuzucumun

sizleri seviyorum kk kardeşlerim benimm... evet böyle bir oyuna gerek yok.. ama işten insan nasıl düzelir, eski halini alır derken en manyak düşünceleri bile aklından geçiriyo:))

neyse aslanlar gibi bekledim seni demekten başka çarem yok... aşkım gelsin... biz askerliği yeneriz. bir de telefonda hiç gülmüyordu konuşmalarımızda, "sen döndükten sonra orayı arayıp komutanı isteyip bir sürü sayıcam niye seni bu kadar geç bırakıyoooo" dedim kahkaha attı eskisi gibi:) ilk defa güldü aşkım :) çok sevindirik oldum:)

yerim onun gülüşünü ben:) sanki gelse tüm yorgunluğum gidecek...

selam canlarmmm :79:
geldim ve hemen gidicm size bakmak istedimmm
kaç gündür dedigim gbi çok yorgun ve yaşlı hissediyorm kndimi ilk bi ay bile bu kadar değildim sanırm :97:
aşkım aradıı ve tutamadım kendimi agladım
tamam sıkma kendini agla rhatla bitanem bugünlk izin var sana dedi
hastaydı ama sesi biraz dha güzel geliyodu
seni hiçbişeye değişmem ben melegmsn sen bnm dedi
sen bni 15 ayda beklerdin dediiiiiiiii bnde bi ömür beklerm dedm
snra üzülmesn die ylandan gülmeye çalıştm sen beklermiydn dedm
beklemezdm dedii
nası yani dedim beklemezdm yanına gelirdm dedi
off nese canlar bugnlk bu kdar yarın gece burdayım ama herkes burda olsn biraz dagıtalm çok ihtiyacm var
grüşürzz iyi geceler hpinizeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…