- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.521
Selamm. Ohh ne güzel gözün aydınnn. 1 günlük nasıl geliyor ya ? İzin veriyorlar mı öyle 1 gün çıkmasına.:26:
slmm kızlarr nasılsınız sanırım yılbaşında kocamın yanına gidicem aslında 25 günümüz kalıyoo ama benmkii dayanamıyomuşş 1 gecelikte olsa gel diyo çok özledim diyo bakalım inşş yapcazz bişeyler sevmek fedakarlık gerektiriyoo sonnuçtaa
canlarım bana akıl verin...
askerimle aramı biliyorsunuz... sizce onu azıcık kıskandırayım mı? ama öte yandan aptala yakın bir saflığım ve dürüstlüğüm var. yüzüme gözüme bulaştırma ihtimalim çok yüksek
kıskandırayım mı? biri beni beğenmiş falan diyeyim mi işyerinden? işe yarar mı dersiniz? yoksa hiç böyle şeylere kalkışmayayım mı? ilişkime ayıp mı?
29 gün sonra sevgilim yanıma gelecekken bu huzur bozmak mı olur yoksa gözünü açmak mı olur? sizce hangisi?
askerimle aramı biliyorsunuz... sizce onu azıcık kıskandırayım mı? ama öte yandan aptala yakın bir saflığım ve dürüstlüğüm var. yüzüme gözüme bulaştırma ihtimalim çok yüksek
kıskandırayım mı? biri beni beğenmiş falan diyeyim mi işyerinden? işe yarar mı dersiniz? yoksa hiç böyle şeylere kalkışmayayım mı? ilişkime ayıp mı?
29 gün sonra sevgilim yanıma gelecekken bu huzur bozmak mı olur yoksa gözünü açmak mı olur? sizce hangisi?
yaa kızlarr ben askerimi bi gün izne çıkaramıyorum niye acaba yaa komutanları izin vermiyomuşşşş sadece çift çarşıya ok diyolar ne olur sanki cumartesi akşamı kalsa pazar akşamı teslim olsa pöffffffffff
ben de şimdi konuştum tutim telefonda sesi çok şeker geliyodu içim eridi keşke yanımda olsa
Allahım ne zamn bi filmi uyumadan seyredebilcem acabaa? :97: gene uyumuşum noluyo bana yaa sürekli uyuyorum, sürekli uykum var, dün gece 9:30da uyudum bide.. aşkımın telefonuna uyandımm.. Nöbetten geldi gözümün nuru..
yaa kızlarr ben askerimi bi gün izne çıkaramıyorum niye acaba yaa komutanları izin vermiyomuşşşş sadece çift çarşıya ok diyolar ne olur sanki cumartesi akşamı kalsa pazar akşamı teslim olsa pöffffffffff
Canım askerlik bitti senin orda mantık aranmaması gerektiğini öğrenemedin miaskerlik işte, neden nasıl sorularının cevapsız kaldığı, mantığın sıfır olduğu yer. Kendilerine göre bi açıklamaları olsa bile biz 100 küsür gündür anlamadık anlamayacağız :44:
çokkkkkkkkkkk uykum warrrrr:84:
sorma canım benim deee şu askerlik başlayalıdan beri eve gelip uyuyorum sonra gece yine uyuyorum aşkım da diyo çok mu yoruluyosun okulda alışamadın mı daha diye aslında hiç yorulmuyorum ama sürekli bi uyku hali inşallah kociş gelince düzelr uyku düzenim :18:
benimki 15 gün evde ben de o günlerde çalışıcam sonra okullar tatile giricek ben evdeyim o çalışmaya başlıcak bakalım nasıl olucak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?