335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlarım ben telefona geciyorum askerim 11-7 nöbetci bu gece rahat uyuyabilirz askerim nöbette evden arıyorum bol bol konusuyoruz 7den sonra bedava iyi oldu iyi geceler canlar herkse iyi haftasonları öptüm sizi

benimki işe ilk başladığında ilk görevlendirme verdiler geçici 6 aylığına ama 1,5 sene kaldı kabus gibiydi ayrı kaldık 1,5 sene sonra tam birleştik yine 6 ay sonra askere gitti.. ama şimdi kafası rahat en azından geldiği gibi başlıcak zaten ücretsiz izine ayrılmıştı o bitiyo 1 şubatta işte ama olsun sonuçta geceler bizim yanımda olsun da gerisi önemli deil

ayy canım bizim de hep ayrılıkla gecti zaten nikah oldu 1 yıl bekledik dügün icin sonra dügün oldu 20.gün askere gitti ama inş bundan sonra güzel günler bizi bekliyordur:18:

335im yerim seniii tabiikide beklerdikkk... Sonsuza kadar da beklerdikk. Sonunda geleceklerini biliyoruz yaa ... İnsanlar sanıyorki kısa dönemler uzun dönem bekleyemez.. Bu bizim seçimimiz değil ama aşkın ölçüsü de değil. Kıyamam sana ya bende az önce yazıcaktım buraya öyle bi patlama yaşicaz kii... Şu 5 ayın patlaması fena olucak o yüzden aralarda ağlamak daha iyi 335imm.. .Sen güzelce sınavına gir gel bitanem biz burdayız merak etme. Bizlerin sayesinde askerlerimiz zor da olsa içleri rahat askerlik yaptılar. Hiç üzmedik onları bu zaman zarfında... Başlarını hiç öne eğmedik.. Allah göstermesin... Hadi bakalım dağıtalım şu havaayyıı şunu izleyin çok keyifli nasıl çalıyor asker çok yetenekli, söyleyeninde sesi çok güzell.. Ahh ahhi nşallah bizim askerlerimizin de son günleri böyle eğlenceli hemencecik geçerrrr :97::98:[video=youtube;7XBinxx81JE]http://www.youtube.com/watch?v=7XBinxx81JE[/video]

Bizim askerlerimizin çok yakında yaşayacağııı geceee [video=youtube;18zNskPJe0I]http://www.youtube.com/watch?v=18zNskPJe0I[/video]

Son düzenleme:
ahh ahh nerde bu topiğin forumu inlettiği günler... Artık yazdıklarıma bile cevap yok... Kimse uğramaz oldu... Gece kuşum bile gelmiyor hiç... hayırlısı... :97:

merhaba kızlar, perim :)
bazen iyi bazen kötüyüm :) ne alemdesiniz diye merak ediyorum, ara ara gelip bakıyorum o yüzden.

"nefes" filmini tekrardan izledim bi kaç gün önce herkes hatırlar sanırım askerlerden biri taşa bakıp şiir okuyor sevdiği kıza, bunu izleyip ağladım, ne insanlar var diye.. sonra 335'in anlattığı telefon kartı görünce duygulanan asker :)
en son paket gönderdiğimi söylemiştim, onun üzerine aradı beni bi kaç kez ama açmadım. söyleyebilecek bi sözüm yok çünkü, son bi şey yapmak istemiştim sadece onun için.

bi de bunu gördüm sizinle paylaşmak istedim :)
blogcu.com

cook kötüyüm kizlar, nefesim kesiliyor ölecem sanirim
tüm gün aramadi askim,ben aradim simdi operasyon varmis..
delirecem böyle bekleyerek dayanamiyorum artikkkkkkkk

çağlom operasyon mu ??? sivas ta ne operasyonu ki bu acaba???

selenncim yolladığın linki ouyacağım cnm saol ama çok özletme kendini olurmu ???

perim avatarına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…