335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hicbirsey bilmiyorum,deli ediyor beni bu caresizlik..
dayanamiyorum ben artik yaaa nefesim batiyor bana almak istemiyorum
hic bir haber alamiyorum ondan ne oluyorki yaa
bitsin artik ne olur bitsin

Selencim buraya geldiğinde asker muhabbeti yapmak zorunda hissetme kendini.. Biz seni çok sevdik, sırf bu başlık altında değil, genel olarak... Kendini özletme...

Çağlom operasyon diyince kötü bişe gelmesin aklına... Bir suçlu vardır ya da şüpheli bişey. Onu araştırıyorlardır, bu yüzden arayamıyordur. Kötü düşünme canım arar bitince :26:

mavigulcumm meraba canım ben 337.topıktn senın askerın kayserıdemıydı ben kayserıde okuoum da bırde profılıne bktım ıspartadaymısın bnde ıspartalıyımda hanı belkıı yarıım doknur dıe bılgı wermek ıstedım

cağlom sana bişey dicem tatlım bizmkiler biliyorsun jandarma benimkide bazen gidiyor komutanıyla ama operasyon dedikleri şu olay olur ona bakmaya veyahut kaza olur ona bakmaya giderler bazen trafik akışını düzenlerler bazen ceza kesip arama yaparlar jandarmanın görevidir cnm bunlar operasyon denilince aklına dağa çıkıp savaşacaklar diye gelmesin sivas gibi bir yerde muhtemelen bir kaza olmuştur yada olay çıkmıştır ona bakmaya gitmişlerdir...bu kadar sinir yapma cnm ben ne yapayım benimki her gün gidiyor içini ferah tut ...

perim selenn nin yolladığı linki okuyordum tatlım napıyım bende konuşamıyoruz cnm evet senin sınavlar benim evle ilgilenmem eskisi gibi netede giremiyorum duramıyorum fazla hemen uykum geliyor...

Bu arada 2 hafta önce bir akrabam evlendi... 3 senedir beraber olduğu sevgilisiyle... Herşey çok güzel görünüyordu ama dün baba evine döndü kız. Sadece 2 hafta sonra... Aklım almıyor. Çocuk oyuncağı mı bu evlilik? İlişki içerisinde herşeyi sineye çekip ses çıkamıyorlar düzelir diyorlar, evlenince de tahammül edemeyip anında dönüyorlar. Kayınvalidesiyle problemi varmış kızın kocası herşey düzelecek evlenince sana asla laf getirmem diyormuş. Kız da göz yummuş herşeye.. Evlendikleri gün kocası demiş sen haksızsın annem haklı diye.. Biri odada biri koltukta uyumuş 2 hafta boyunca. Kayınvalidesi düğünde takılan bütün altınları almış kızdan. Düğün sırasında da annesinden gidip düğün parasının yarısını istemiş... Şunu da belirtmek istiyorum bu düğün çırağan sarayında oldu ve erkek tarafı yaptı istedi çünkü kadın görgüsüz sırf kendi reklamı olsun diye yaptı orda düğünü kızı sevdiğinden değil... . Paraları yerin dibine batsın insan değiller. Çocukla ilgili duyduğumuz tek şey bilmem kaç dönüm arsaları olduğu kafam kadar tek taş aldığı ve sarayda düğün yapacakları oldu... İnsanlığıyla ilgili hiçbişey duymadık bugüne kadar. Ben şok oldum gerçekten. Kim haklı bilemiyorum ama yazık oldu.. Paranın huzur getirmeyeceğini bi kez daha görmüş olduk.. Her zama diyorum aşkıma, biz çok zengin olmayalım diye.. Çocuklarımıza çok güzel bir gelecek sunalım iyi yaşayalım ama çok zengin olmayalım. Para hazmedemeyen insanı bambaşka biri yapıyor gerçekten.. Hala şoktayım... Yazık

Evet Tutim ben de onu demek istedim ÇAĞLOma... Evet canım çok yoğun bir hafta geçirdim hala kendime gelemedim.. Bende de sürekli uyku hali var ama bu gece uyumak istemiyorum. :26:

perim müsadenle hööh demek istiyorummmmm

parayla saadet olmaz derlerdi bu lafa bir kez daha inandım hakikatende bende hiç bir zaman zengin olmak istemedim istememde etrafımda çok zenginler var ama hanelerinde huzur yok orta halli olmak her zaman daha iyidir...bu arada o kadının yaptığı şan şöhret değil büyük bir terbiyesizliktir ayıp ya

çağlom böyle yaparsan askerin sesini kötü duyarsa daha çok üzülmeyecekmi bence uykunu almalısın kendini cezalandırman yanlış emin ol eniştemde bu davranışına kızar...bence uyuyup uykunu almalısın seni aradığında sesini güzel duymalı askerin...
belki karakola gelmiştir uyuyordur şuan ...

oturup kendini paralama cnm aslanlar gibi askerlerimiz var...

ne kadar enteresan ya yazık kimbilir kızcağız ne umutlarla evlendi çocukla bu yüzden rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin...

rabbim sen büyüksün her zaman bizi iyi insanlarla karşılaştır bahtımızı güzel eyle ya rabbim...

Amin Tutim aminn... gerçekten Allah gösteriyor gözüne de sokuyor ama insanlar saraya tek taşlara aldanıp hayatlarını mahvediyorlar aklım almıyor.. Azıcık aşım ağrısız başım olsun yaa... bitek aşkım olsun bana bişey olmazz... Aşkım 3 saat sonra nöbete gidecek...

perim ve çağlom ben çıkıyorum annem odamın kapısında dikiliyor birazdanda yatacağım canlarım yarın görüşmek dileği ile mutlu ve tatlı rüyalar size..

kırmızı ile yazdığın yer çok doğru perim ...ve amin diyorum...
enişteye gelincede dualarım eniştemle ve tüm askerlerle hiç üşümeden sıkılmadan nöbetlerini tutsunlar gelsinler...perim sende dinlen güzelim yazıktır bünyene uykunu al cnm eniştem seni nasılsa arar nöbeti bitince...iyi geceler diliyorum tatlım sana...

alllah dörtledik okey bile oynarız kızlarrrrrrr
ben daha da şafak saymam vallaa
kuşkam demek sende bizdensin şimdi gördüm yazını cnm
evet bebeğim uzadı askerlik 5 gün izne çıkmıştı ekstradan o 2 günü ne diye uzattılar bi onu anlamadım yaa aklım almıyo
sizinkiler izin kullandı galiba demi kızlar?
5 gün kullandı canımm
alxfacım o bendim canımtrafik ilk yardım 90 gelio motorda 75 80 gibi bişey baktım da motorrdan ne yaptığımı hatırlayamdım 4 5 soruda.
dualarım seninle canım bniimm inş iyi geçer sınavınnn
kpss yüzünden evlenemiyoruz evlnmeden çcuk yapamıyoruz. yakında nikahımızı da osym kıyacak
qızlar qızlar gelem miiii
yanağızdan öpem mmiii :))))

selam kızlar yarın aşkımın yanına gidiyorum nasipse ona börek yaptım fırına attım size baktım forum boş ama
caNIM ne mutlu sana yaaa. şafak daha az sıkıştırır gdip gelince. çok mutlu oldum selam söyle eniştemize hayırlı yolculuklar
nie yoluyon tüylerimi sen
kızlarr sevgiliniz geldiğinde ne giyeceksiniz?? :))
o gelince ben okulda olmuş olcam valla hiç düşünmedim.ço şık giyinemem heralde ahat edmeme ders anlatırken,sade bişiler giyerim. gerçi ne fark eder üstümde önlük olcakdışı seni içi beni yakar
çağlom ihmal etmeye gelmez canım bir an önce doktora git.aldıklarını da hemen göster meraklandım
Merhaba canlar

Bugün hiççç keyfim yokŞafaklar atıyor ama bi türlü gelemiyoruz Adanayaa Şafak çok pis sıkıştırıyor.Birde üstüne 3 gündür telefonda en fazla 2-3 dakika konuşabiliyoruz
dün aradı sesi kötü geliodu.bugün de aramadı beni. noluyo anlamadım:26:
tutim facede neler neler dönüyo bence hiç elleme askerin gelsin icabına baksın. sana sorar o zaten canım ama eğer yoksayarsan sana yakışmaz bence. sonuçta o da özel bir şey
slm kızlarrr :80:
yarın askerim geliyor 1 günlük oleyyyy
hazırlık yapıyorumm sevdüceğimee
ohh ohhhh ne mutlu yaaa
perim hepsi geçicek ve bir gün gelicek sen o sınavları bile özüceksin. tadını çıkar bebeğimayy canım çekti benim bunlardan yaaa:18:bu arada yazdığını okudum paara için şerefini her şeyini satacak insanlar var. çok çok üzüldüm yazık yaaa
iyiki girdim ne güzel haberler alıyorum yaa
bence sana yakışmayanı yapma ve de ne olursa olsun masumiyetinden vazgeçme. bu tarz şeyler araya girdikçe içinden çıkamazsın,aşkın o saf halini hissedemezsin.içindeki şeytana uyma
canlarım ben telefona geciyorum askerim 11-7 nöbetci bu gece rahat uyuyabilirz askerim nöbette evden arıyorum bol bol konusuyoruz 7den sonra bedava iyi oldu iyi geceler canlar herkse iyi haftasonları öptüm sizi
ben de evden arıyorum çok iyi oluyo

cook kötüyüm kizlar, nefesim kesiliyor ölecem sanirim
tüm gün aramadi askim,ben aradim simdi operasyon varmis..
delirecem böyle bekleyerek dayanamiyorum artikkkkkkkk
ne operasyonuuu

amma alıntı yapmışım haabu ara çok boşladım farkındayım kızar ama inanın içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. kendi içimde soru işaretleri ile savaşıyorum,çelişkilere düşüyorum.kafam allak bullak.sürekli boğazımda bir düğüm var. hiçbir şey yapamıyorum. okuldan gelir gelmez uuyorum.neden böyle oldum anlaymoyrum ben

dün muhabbete gremedim,öğretmen arkadaşlarla çiğköfte partisi yaptık. her şey çok güzeldi ama bir önceki gece 5.30 da yatıp 7 de kakmıştum. 1.5 saatlik uykuyla 6 saat ders anlattım partiye katıldım derken bedenim iflas etti.arkadaşım bıraktı eve gelir gelmez de yattım sızmışım hemen.

okulda makine bozuldu bu haftada bir sürü işim var yazılılr,kulüp panoları,okul gazetesi,hepsini yarın halletmem lazım onun için uğraşıyorum ve sizi yakalayamadan gbu saati buldum.

hepinizi çok çok özledim çok da seviyorum.hepinize iyi geceler tatlı rüyalar canlarım

Selam kızlarr... Hala askerimi bekliyorum 12 gibi gelmesi lazımdı hala gelmedi
telefonda yok pufff
çıktımı çıkmadımı kaçta bindi hiçbişi bilmiyorum yaa ne kadar sinir bişimiş eskiden cep tlfnu yokken nabıomuşuz acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…