- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.561
cağlom sana bişey dicem tatlım bizmkiler biliyorsun jandarma benimkide bazen gidiyor komutanıyla ama operasyon dedikleri şu olay olur ona bakmaya veyahut kaza olur ona bakmaya giderler bazen trafik akışını düzenlerler bazen ceza kesip arama yaparlar jandarmanın görevidir cnm bunlar operasyon denilince aklına dağa çıkıp savaşacaklar diye gelmesin sivas gibi bir yerde muhtemelen bir kaza olmuştur yada olay çıkmıştır ona bakmaya gitmişlerdir...bu kadar sinir yapma cnm ben ne yapayım benimki her gün gidiyor içini ferah tut ...
perim selenn nin yolladığı linki okuyordum tatlım napıyım bende konuşamıyoruz cnm evet senin sınavlar benim evle ilgilenmem eskisi gibi netede giremiyorum duramıyorum fazla hemen uykum geliyor...
ne kadar enteresan ya yazık kimbilir kızcağız ne umutlarla evlendi çocukla bu yüzden rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin...
rabbim sen büyüksün her zaman bizi iyi insanlarla karşılaştır bahtımızı güzel eyle ya rabbim...
Amin Tutim aminn... gerçekten Allah gösteriyor gözüne de sokuyor ama insanlar saraya tek taşlara aldanıp hayatlarını mahvediyorlar aklım almıyor.. Azıcık aşım ağrısız başım olsun yaa... bitek aşkım olsun bana bişey olmazz...Aşkım 3 saat sonra nöbete gidecek...
perim ve çağlom ben çıkıyorum annem odamın kapısında dikiliyor birazdanda yatacağım canlarım yarın görüşmek dileği ile mutlu ve tatlı rüyalar size..
ben daha da şafak saymam vallaaalllah dörtledik okey bile oynarız kızlarrrrrrr
evet bebeğim uzadı askerlik 5 gün izne çıkmıştı ekstradan o 2 günü ne diye uzattılar bi onu anlamadım yaa aklım almıyokuşkam demek sende bizdensinşimdi gördüm yazını cnm
5 gün kullandı canımmsizinkiler izin kullandı galiba demi kızlar?
alxfacım o bendim canımteşekkürler
Teşekkür ederim gevezem
ehliyet alcak bi arkadaş daha vardı ya hatırlayamadımmm.. Sorlara bakmışmı nasılmış merak ettimmmm
herkese selamlar olsuunnn olarak hızlı hızlı baktım geçmişe ve keyifler yerinde sevindim
şafaklar azalıyooooorrrrrrrr
Şafaaaaaaaakkkkkkkkkkk 27
sadece 27
ozelegtim cnm mrb nasılsınn
dualarım seninle canım bniimm inş iyi geçer sınavınnnkuzularm bn çok mutsuzum ya
ilk vizelerm çok güzeldi bnde rhattım aşkm gelince rhatça dolaşırz ortalamam yükseldi die
ama 2.vizelerde öyle bi batırdım ki aklınız durur
zaten final haftam aşkımın gldigi hafta ondanda umudu kestim
bugünde bi hoca sınıfı terketti size kolay gelsin sınavda dedi zatn notumda süşük o dersten
ayrıca artık gücüm kalmadı aşkım gelsn :95::95:
bide dün aşkımın fceine bkıyodum kuzeninin bebişiyle fotosu var
o kdar tatlı çıkmışki aşkm bebişle
bildigin genç bi baba
tekrar aşık oldum tekrar özledigimi farkettm
hasta zaten sesi çok ktüydü :95:
bide bugn kotumdan farkettm bn çok kilo vermişim çöp gibi dolanıyorm ortalarda :97:
artık bitsin bu şafak yeter wlla yeter :18:
geldim moralleride bozdum tebrik koydum kndime
pff nese bnm yarın yine vizem wr :95: yetmezmiş gbi c.tesi yine wr :95:
bana dua edin özellkle c.tesi olan için wlla kalcm aşkm öldürck bni :95:
kpss yüzünden evlenemiyoruz evlnmeden çcuk yapamıyoruz. yakında nikahımızı da osym kıyacakselam kızlar napıyosunuz ben bugün bomba gibiyim sadece 3 dersim vardı üstelik biri serbest etkinliksonra da arkadaşımın bebeğinin 6 ay kınası vardı kurtlarımızı döktük bi de ben anne olmak istiyorum artık bu kpssden bi kere daha nefret ettim bugün
qızlar qızlar gelem miiii
yanağızdan öpem mmiii :))))
caNIM ne mutlu sana yaaa. şafak daha az sıkıştırır gdip gelince. çok mutlu oldum selam söyle eniştemize hayırlı yolculuklarselam kızlar yarın aşkımın yanına gidiyorum nasipse ona börek yaptım fırına attım size baktım forum boş ama
nie yoluyon tüylerimi senahhh ben de bi rapor alabilsem:)) şimdi hem yıl sonu yoğunluğu var hem de maaşlar yeniden düzenlenecek onun stresi var, yerimden kalkmıyorum valla:) zaten ağzımla kuş tutup tüylerini soyup pişirsem müdürüme gene yaranamam gene yaranamam(
rapor alıp hamama havuza masaja gitmeyi ne isterdim ah ah :))) bir de alışverişe ve kuaförü de halletsem tamamdır eheh:)
o gelince ben okulda olmuş olcam valla hiç düşünmedim.ço şık giyinemem heralde ahat edmeme ders anlatırken,sade bişiler giyerim. gerçi ne fark eder üstümde önlük olcakkızlarr sevgiliniz geldiğinde ne giyeceksiniz?? :))
çağlom ihmal etmeye gelmez canım bir an önce doktora git.aldıklarını da hemen göster meraklandımherkese selamm
nasilmis benim biricik kaderdaslarimm?? Laptopuma kavustum bugün sizleri sorayim dedim..
Buralarda noel havasi var hediyelerdi alisveristi derken herkes bir kosturmacada..
Saglik sorunlarim var yine, karacigerim yeterince islevini görmüyormus.. Daha önce bahsettigim kafamda cikan sislik indikten sonra vücudumun farkli yerlerinde sislikler olusmaya basladi..3gündürde sirtimda yüzümde kocaman sivilceler cikti.. Vücudum iltahap topluyor sürekli.. Askim duyarsa bunu cok kizacak biliyorum,doktorada gitmiyorum cünkü yatiyorum tüm gün evde
Amannn bosverinde, size yeni aldigim elbiselerin fotograflarini cekip koyacagim buraya haftasonu cook cici esyalar aldim kendime mutluyum yine
simdi ruhumu dinlendirecek müzikler ariyorum, sabaha kadar müzik dinleyecegim=)
dün aradı sesi kötü geliodu.bugün de aramadı beni. noluyo anlamadım:26:Merhaba canlar
Bugün hiççç keyfim yokŞafaklar atıyor ama bi türlü gelemiyoruz Adanayaa Şafak çok pis sıkıştırıyor.Birde üstüne 3 gündür telefonda en fazla 2-3 dakika konuşabiliyoruz
tutim facede neler neler dönüyo bence hiç elleme askerin gelsin icabına baksın. sana sorar o zaten canım ama eğer yoksayarsan sana yakışmaz bence. sonuçta o da özel bir şeyçağlom hoşgeldin geçmişer olsun ama dr a git cnm muhakkak...
bu arada kızlar şoklardayımmmm
az ewwel aşkımın facesine girdim biri arkadaşlık talebi yollamış normalde hiç karıştırmam mesaj kutusunu falan ama nedense merak ettim arkadaş eklem talebine baktım ortak arkadaş yazıyor oda benimle ortak arkadaş yazdığını gördüm baktım benim bir zamanlar iş yerinden arkadaşım olan kız arkadaşlık yollamış benimkine üstelik evli ..neyin nesidir ne alaka falan oldum hiç bişey yapmadım öylece bıraktım ne alaka ya hala aklım almıyor...
ohh ohhhh ne mutlu yaaaslm kızlarrr :80:
yarın askerim geliyor 1 günlük oleyyyy
hazırlık yapıyorumm sevdüceğimee
perim hepsi geçicek ve bir gün gelicek sen o sınavları bile özüceksin. tadını çıkar bebeğimSelam violem nasılsınn?? :79: Canım benim sınavlarım hiç bitmezki bu dönem böyle geçti hayatım ingilizce öğretmenliği dahil.. Çok yoruldum gerçekten ama 4 hafta kaldı tamamen bitmesine. Bu son 4 hafta da finaller felan var çok daha fena yani ama bugün keyif yapıyorum evde kendi kendimee.. Şöyle güzel bi film izlicem şimdi, aşkımın askere gitmeden önce bana aldıklarından, profiterolümü yerkenn izlicemmmisteyen varmııı
iyiki girdim ne güzel haberler alıyorum yaaslmm kızlarr nasılsınız sanırım yılbaşında kocamın yanına gidicem aslında 25 günümüz kalıyoo ama benmkii dayanamıyomuşş 1 gecelikte olsa gel diyo çok özledim diyo bakalım inşş yapcazz bişeyler sevmek fedakarlık gerektiriyoo sonnuçtaa
bence sana yakışmayanı yapma ve de ne olursa olsun masumiyetinden vazgeçme. bu tarz şeyler araya girdikçe içinden çıkamazsın,aşkın o saf halini hissedemezsin.içindeki şeytana uymacanlarım bana akıl verin...
askerimle aramı biliyorsunuz... sizce onu azıcık kıskandırayım mı? ama öte yandan aptala yakın bir saflığım ve dürüstlüğüm var. yüzüme gözüme bulaştırma ihtimalim çok yüksek
kıskandırayım mı? biri beni beğenmiş falan diyeyim mi işyerinden? işe yarar mı dersiniz? yoksa hiç böyle şeylere kalkışmayayım mı? ilişkime ayıp mı?
29 gün sonra sevgilim yanıma gelecekken bu huzur bozmak mı olur yoksa gözünü açmak mı olur? sizce hangisi?
ben de evden arıyorum çok iyi oluyocanlarım ben telefona geciyorum askerim 11-7 nöbetci bu gece rahat uyuyabilirz askerim nöbetteevden arıyorum bol bol konusuyoruz 7den sonra bedava iyi oldu iyi geceler canlar herkse iyi haftasonları öptüm sizi
ne operasyonuuucook kötüyüm kizlar, nefesim kesiliyor ölecem sanirim
tüm gün aramadi askim,ben aradim simdi operasyon varmis..
delirecem böyle bekleyerek dayanamiyorum artikkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?