- 13 Ağustos 2010
- 2.319
- 219
- 373
- 53
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.581
alxfacım o bendim canımtrafik ilk yardım 90 gelio motorda 75 80 gibi bişey baktım da motorrdan ne yaptığımı hatırlayamdım 4 5 soruda.
Geldi mi canım askerinn ?Selam kızlarr... Hala askerimi bekliyorum 12 gibi gelmesi lazımdı hala gelmedi
telefonda yok pufff
çıktımı çıkmadımı kaçta bindi hiçbişi bilmiyorum yaa ne kadar sinir bişimiş eskiden cep tlfnu yokken nabıomuşuz acaba :44:
tebrik ederim canımm yinede güzel geçmiş o yanlışlarla bile kalmıyoruz
benim trafikten 11 yanlış vardı. 10 gün içinde açıklanıcak bakalım
şafak 25
Selam canımm ben de dün öyleydimnm aşkımın geleceğini düşündükçe kelebekler uçuyor içimde çok az kaldı ama çok fena sıkıştırıyor şafakherkese merhabalaaarr..
içimde bi heyecan bi sevinç var.. Hayırlara çıkar yarabbimmm:97::97::97::97::119::119::119:
Benim askerimde zaman geçmiyor diyor. 8 saat nöbeti var gündeaskerimle görüşrtüm izne çıkmışşşşşşafak onu da sıkıştırıyomuş çok dokunsalar ağlıcam dio,çok nazlı oldum dio allahtan az kaldı valla değilse ben onu yicem o beni. sabah 9 da yttım 1 de kalktım maymun gibiyim aynnı
selam kızlar saniyler düşmanım oldu geçmiyo geçmiyo resmen son 3 hafta gözümde acayip büyüyo içimden birşey yapmak yapmak gelmiyobitsin artıkkkk aşkım bana bugün üzerinde çok sevimli bi noel baba olna yeni yıl kartı göndermiş çok hoşuma gitti ama ben artık mektup telefon kamera istemiyorummm aşkıma dokunmak istiyorummm
eweyt dolmuşum artık patladım dün napıymm ...bu hafta çok moralm bozuktu bilmiyorm neden ama önümüzdeki 1 hafta rhatım ve sürekli burda olucmm eglenceli eceler başlasınnnnnnnnnnnnn335im yerim seniii tabiikide beklerdikkk... Sonsuza kadar da beklerdikk. Sonunda geleceklerini biliyoruz yaa ... İnsanlar sanıyorki kısa dönemler uzun dönem bekleyemez.. Bu bizim seçimimiz değil ama aşkın ölçüsü de değil. Kıyamam sana ya bende az önce yazıcaktım buraya öyle bi patlama yaşicaz kii... Şu 5 ayın patlaması fena olucak o yüzden aralarda ağlamak daha iyi 335imm.. .Sen güzelce sınavına gir gel bitanem biz burdayız merak etme. Bizlerin sayesinde askerlerimiz zor da olsa içleri rahat askerlik yaptılar. Hiç üzmedik onları bu zaman zarfında... Başlarını hiç öne eğmedik.. Allah göstermesin... Hadi bakalım dağıtalım şu havaayyıı şunu izleyin çok keyifli nasıl çalıyor asker çok yetenekli, söyleyeninde sesi çok güzell.. Ahh ahhi nşallah bizim askerlerimizin de son günleri böyle eğlenceli hemencecik geçerrrr :97::98:
ya evet ya cidden bu ne dha askerler gelmeden böyle olduahh ahh nerde bu topiğin forumu inlettiği günler... Artık yazdıklarıma bile cevap yok... Kimse uğramaz oldu... Gece kuşum bile gelmiyor hiç... hayırlısı... :97:
selencm gel arada ugra neden gidiyosn asker muhhbbti ypmak zrunda deilsinki herks gitti sen bizi bırakma bariiimerhaba kızlar, perim :)
bazen iyi bazen kötüyüm :) ne alemdesiniz diye merak ediyorum, ara ara gelip bakıyorum o yüzden.
"nefes" filmini tekrardan izledim bi kaç gün önce herkes hatırlar sanırım askerlerden biri taşa bakıp şiir okuyor sevdiği kıza, bunu izleyip ağladım, ne insanlar var diye.. sonra 335'in anlattığı telefon kartı görünce duygulanan asker :)
en son paket gönderdiğimi söylemiştim, onun üzerine aradı beni bi kaç kez ama açmadım. söyleyebilecek bi sözüm yok çünkü, son bi şey yapmak istemiştim sadece onun için.
bi de bunu gördüm sizinle paylaşmak istedim :)
blogcu.com
caglom sivasta ne operasyonu cnm içini rhat tut daga fln çıkma olayı deildir o saan söyleyen asker yanlış kelime kullanmştr yda bi kaza fln wrdır oraya gitmiştr askerin ...cook kötüyüm kizlar, nefesim kesiliyor ölecem sanirim
tüm gün aramadi askim,ben aradim simdi operasyon varmis..
delirecem böyle bekleyerek dayanamiyorum artikkkkkkkk
son günler çok kötü wlla çaglom bnde bi haftadr nefes alamıyodm ama bugn iyiym çok şükr geçicek canm rhat tut içini..... bide elbiseler nerde hala göstermednhicbirsey bilmiyorum,deli ediyor beni bu caresizlik..
dayanamiyorum ben artik yaaa nefesim batiyor bana almak istemiyorum
hic bir haber alamiyorum ondan ne oluyorki yaa
bitsin artik ne olur bitsin
ay ne güzel işte askerin bişy yollamş ona bak rhatlaselam kızlar saniyler düşmanım oldu geçmiyo geçmiyo resmen son 3 hafta gözümde acayip büyüyo içimden birşey yapmak yapmak gelmiyobitsin artıkkkk aşkım bana bugün üzerinde çok sevimli bi noel baba olna yeni yıl kartı göndermiş çok hoşuma gitti ama ben artık mektup telefon kamera istemiyorummm aşkıma dokunmak istiyorummm
yicen miiaskerimle görüşrtüm izne çıkmışşşşşşafak onu da sıkıştırıyomuş çok dokunsalar ağlıcam dio,çok nazlı oldum dio allahtan az kaldı valla değilse ben onu yicem o beni. sabah 9 da yttım 1 de kalktım maymun gibiyim aynnı
hşbuldukkkk dur bkıcm konularınaaaaa :97:335immm hoşgeldinnnnnnn :81::80::79:
Şükür bitti sınavlar sıra finallerdeeeiyi geçecek inşallah verecez hepsiniii ben de sıkıntıdan yeni konular açtım burda kimse olmazsa gel de oralarda muhabbet edek bacım
delirme belirtileri başladıcAyyyyy Çok eğlenceli oldu yeni profilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkendi kendime eğleniyorummmm
gel tbi mayracm burdaym bu hafta şu forumu eski haline getirelm yahu :82::82:335 im geçmiş olsun darısı finallerinin başına allahın izniyle nlarıda sular seller gibi geçersin :92: ewt kızlar hepimizin silkelenmeye ihtiyacı var bizi gören askerlerimizi yeni gönderdik sanıcak ama aslında sadece 3 haftamız kaldı hepimizin canına tak etti ama şimdiye kadar birbirmize destek olduk bugünlere kadar geldik artık forum daha kalabalık olsun eski neşemiz gelsin geceleri gülmekten yorulalım benim yarın üds sınavım var bu gece geç saatlere kadar kalamam ama yarın itibariyle bende daha sık forumdayımmm herkes bizi eğlendirecek şarkılar videolar paylaşsın burda neşemiz yerine gelsin
Selam Tutimmm. iyi yapmışsınn neler aldınn göster bize deeeselammmmmmmmmmmm canlarrrrrr anca gelebildim annemin maaş günüyüdü birazcık yoldum annemi hihihiiihama çeyiz için bişeyler aldım kıyafet almadım kıyafeti allah izin verirse pazartesi günü alışverişe çıkıcam ...
nasılsınız bakim...??:97:
kızlar ben geldimmmmmmm safagım antepyani eski görev yerim baklava kebap fıstık diyarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?