335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ya neden böyle orjinal fikirler askerlik bitince aklıma geliyorrr??? Az önce aklıma şu geldi (hemde wcde) Aşkıma ipod alıp içine en sevdiği şarkıları kendi sesimle söyleyip yükleyip kargolamayı neden daha önce akıl etmedimkkiii?? Şarkılar söyleyip, şiirler okuyupp,onunla konuşur gibi sesimi kaydedip yollasam ipodu, soğuk nöbette dinleseydi sıcacık sesimiii.. Ahh ahhh eşek kafam neden doğru zamanda çalışmıyorsunkii?? !!

pericim ben bunu düşündüm ama komutan o ipodu görünce ne yaparr oturur kendi dinler askerinede vermez aşkıma da dedim bu fikri oda dediki yasak sakın gönderme dedi ama onların komutanı demişki benden gizli içeri sokun ve dinleyin ama ben görmeyim

perim o ayrılan akrabana çok üzüldüm evlilik çok ince bir çizgi dikkatli yürümek lazım canım bi de ilişkilerde 3-6-9. seneler kilit senelerdir 3 senedir beraberdiler yazmışsın canım kritik bi dönemdelermiş zaten haklarında hayırlısı olsun

ben bu sesimle söyleseydim heralde aşkm gelemezdi
bişey diymmi bu gerçektn dogru ya hngi ilişki çatlasa soruyorm 3. senemizde 3 buçk yıldr fln birlikteyz diolardı ... ki bnm bndan önceki ilişkmde 3. yılda bitti
ama iyiki bitmş aşkımı buldm

mustafa cecelinin eksik şarkısı bni mahfediyo yahu

hayalet tuzluklarım uzun süredir hoşuma gidiyordu ...

kurabiye kalıplarım aşkıma kurabiyeler yapcam

çerezlik; çerezlerimizi koyucam orta sehbamda hep durucak

kahve fincanı setim

peçete halkalarım

Ayyy Tutimm hepsi şahaneee!!! Bayıldımm özellikle peçete halkalarınaa ve kahve fincanlarınaaa. Ya o hayalet tuzluğu görünce hep en yakın arkadaşım gelir aklıma. Onun da evinde vardı eşine küstüğünde onları sırt sırta çevirirdi anlardı eşi dargın olduğunuuu ahah canım benim yaa çok sevimliiii

kızlarrrrr ipod sakın yollamayın benim aşkım geceleri dinlerim diye yanına benim ipodumu werdim ona komutanı almış elinden terhis olunca alırsın demiş ....

şimdilik bu kadarını ekleyebildim netten resimlerini buldum tek tek çekemedim resimlerini ...diğerlerini sora gösteririm

tutim ya annemde böyle ufak tefek seyler al dio
ama bnde böyle parça parça olsun istemiyorm die almıyorm
bndemi böyle başlasm ama snra bn sıkılırm bnlardn takım deil die
off en iyisi bi kahve fincanı takımı ile başlıym snrada kahvaltı takımı alırm anca biter 4 senede

Beni de mahvediyor o sürekli dinliyorummmm çok güzel gerçektennnn. Ayyy çok az kaldı yaaaaaaaa

ay inanmıyorm perimm bnde alıym evime bnde sırt sırta koyarm anlarsa tabi bnmki

perim ve 335 dc beğenmenize sewindim perim biev den aldım tatlım aklında bulunsun hemde fiyatı çok uygun
335dc bende hep aman evlenmeye yakın alırım diye düşünüyordum ama bu tarz ufak şeyleri alıyorum şimdiden cnm aslında kahve fincanı setim var ama bunların rengine bayıldım aldırdım anneme yine...
evlenmeye yakın elektronik aletleri alacağım sürekli model çıkıyor diye

bu arada perim güzel fikirmiş bende aşkıma küsersem sırtını çeviririm hayaletin

Son düzenleme:
ya ben birde kütahya porselenin renkli kahve fincanlarını istiyorum reklamlarda çıkıyor ama hiç bir yerde bulamadım o seti annem ya o ya bu dedi ben onuda aldırırım nasılsa diye söylenerek içimden bu resimde eklediğimide aldırdım bu anne diyerek annem zaten kaç takım aldık kahve fincanı unuttum dedi bir keresinede yemek takımı almaya gittik annemle dedim anneme benim çatal-bıçak-setim yok halbuki var annem dediki var olmaz olurmu dedi yok dedim karıştırıyorsun sen neyse beğen bakalım çatal-bıçak-seti dedi beğendim onu aldırdım bnim çeyizler şiledeki evde boş odada muhafaza ediliyor geçen annemle şileye gittik aldıklarımı götürmeye anneannem diyorki yinemi çatal-bıçak seti aldınız annem dediki yok dedi aldım dedi anneannemde nasıl olmaz dedi kapı gibi takım war burda dedi annem koca evde kovaladı beni birinden birini kardeşine saklıcam diye bende vermem banane dedim hahahah

Son düzenleme:
tuticim çok güzelmiş çeyizliklerin en kısa zamanda mutlu mesut kocişinle güle güle kullanırsın inşallah bende almadım hiç çeyizlik ama aşkım gelince ufak ufak almaya başlıcaz çok alınması gereken şey var 1 ay sonra en yakın arkadaşım evleniyo al al bitmiyo :96:

teşekkür ederim canım ne güzelleri sizin olsun inşallah...bende can sıkıntısı aldırdım işte anneme

Zaman durdu sanki
Beklerken seni
Ben bir tek sevgiye
Bağladım kalbimi

Ayrılmam istersen hiç yanından
Çağırsan gelirim çok uzaklardan
Eskiden korkardım yalnızlıktan
Korkmam artık sen varsın
[video=youtube;raBY5xR5-pg]http://www.youtube.com/watch?v=raBY5xR5-pg[/video]

Allahım nerden hatırladım bu şarkıyıııı deminden beri ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm mutlulukla karışık 5 ayın patlaması gözyaşlarımın sebebiii.........Nasıl yürekten söylüyor bu kadın yaaa... Aşığım bu şarkıyaaaa

SENİ ÖZLEDİM ŞAKA DEĞİL !!!
SUSMA ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA DÖN DAYANAMIYORUMM !!!
[video=youtube;Ydg9CEJPqOg]http://www.youtube.com/watch?v=Ydg9CEJPqOg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…