- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.601
Ya neden böyle orjinal fikirler askerlik bitince aklıma geliyorrr???Az önce aklıma şu geldi (hemde wcde) Aşkıma ipod alıp içine en sevdiği şarkıları kendi sesimle söyleyip yükleyip kargolamayı neden daha önce akıl etmedimkkiii?? Şarkılar söyleyip, şiirler okuyupp,onunla konuşur gibi sesimi kaydedip yollasam ipodu, soğuk nöbette dinleseydi sıcacık sesimiii.. Ahh ahhh eşek kafam neden doğru zamanda çalışmıyorsunkii?? !!
ben bu sesimle söyleseydim heralde aşkm gelemezdiYa neden böyle orjinal fikirler askerlik bitince aklıma geliyorrr???Az önce aklıma şu geldi (hemde wcde) Aşkıma ipod alıp içine en sevdiği şarkıları kendi sesimle söyleyip yükleyip kargolamayı neden daha önce akıl etmedimkkiii?? Şarkılar söyleyip, şiirler okuyupp,onunla konuşur gibi sesimi kaydedip yollasam ipodu, soğuk nöbette dinleseydi sıcacık sesimiii.. Ahh ahhh eşek kafam neden doğru zamanda çalışmıyorsunkii?? !!
bişey diymmi bu gerçektn dogru ya hngi ilişki çatlasa soruyorm 3. senemizde 3 buçk yıldr fln birlikteyz diolardı ... ki bnm bndan önceki ilişkmde 3. yılda bittiperim o ayrılan akrabana çok üzüldüm evlilik çok ince bir çizgi dikkatli yürümek lazım canım bi de ilişkilerde 3-6-9. seneler kilit senelerdir 3 senedir beraberdiler yazmışsın canım kritik bi dönemdelermiş zaten haklarında hayırlısı olsun
hayalet tuzluklarım uzun süredir hoşuma gidiyordu ...
kurabiye kalıplarım aşkıma kurabiyeler yapcam
çerezlik; çerezlerimizi koyucam orta sehbamda hep durucak
kahve fincanı setim
peçete halkalarım
ben bu sesimle söyleseydim heralde aşkm gelemezdi
bişey diymmi bu gerçektn dogru ya hngi ilişki çatlasa soruyorm 3. senemizde 3 buçk yıldr fln birlikteyz diolardı ... ki bnm bndan önceki ilişkmde 3. yılda bitti
ama iyiki bitmş aşkımı buldm
mustafa cecelinin eksik şarkısı bni mahfediyo yahu
ay inanmıyorm perimm bnde alıym evime bnde sırt sırta koyarm anlarsa tabi bnmkiAyyy Tutimm hepsi şahaneee!!! Bayıldımm özellikle peçete halkalarınaa ve kahve fincanlarınaaa. Ya o hayalet tuzluğu görünce hep en yakın arkadaşım gelir aklıma. Onun da evinde vardı eşine küstüğünde onları sırt sırta çevirirdi anlardı eşi dargın olduğunuuu ahah canım benim yaa çok sevimliiii
tuticim çok güzelmiş çeyizliklerin en kısa zamanda mutlu mesut kocişinle güle güle kullanırsın inşallah bende almadım hiç çeyizlik ama aşkım gelince ufak ufak almaya başlıcaz çok alınması gereken şey var 1 ay sonra en yakın arkadaşım evleniyo al al bitmiyo :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?