- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.861
çok güzeldi, canım ya insan askerinin yanında olunca ne derdi kalıyor ne sıkıntısı kuşlar gibi hafifliyor
ohh özoşta gelmişşşşş
aşkımı ziyarete gitseydnz
duydun dmi senin kzıın olcak
ne güzel canım ya su kalan 26 gün gecer mi acaba?ev hayallerim de olunca safak iyice sıkıstırmaya basladı:18:
335 dc ben yokken fal mı baktın he benim çocuğumun cinsiyetini belirlemişsin isabet olmuş aşkımla bebek yaptıkadını da şafak koyduk ama kız demişsin kıza da olur demi:26:
adım falcıya çıktı iyimiaşkına kendin git oturup fal bakacağına
ay kızlar bernardo da süper seyler var ben gecen martta 1500 liraya tüm mutfak esyalarımı ordan aldım hepsi de bi harika tavsiye edrim bernardo yu
ahhh violem ah sorma cuma günü nasıl rapor aldığımı sabah müdür yardımcısını aradım o da müdürü arayın dedi o öyle istiyor muş müdürü aradım rahatsızım dedim bu gün müü çıktı hastalığın niye önceden söylmemedin dedi ya yalan söyledim ben de dedim ki belim ağrıyor gerçekten bel fıtığıu var ama ağrımıyordu o da tamam dedi gittim rapor aldım yalan söyledim ya vicdanım hiç rahat değil valla yarın okula gidince nasıl bakacam müdürün yüzüneneyse aşkım için katlandım herşey çok güzeldi doya doya sarıldım öptüm sarılıp uyuuduk misler gibi sahilde gezdik
canım benim de belim tutulmuştu 1 ay önce okula zor gittim bel tutulması bu 1 gün önceden belli olmaz ki aniden tutulup kalıyosun doğrulamıyosun bi daha sorarsa böyle söyle müdürüne
canım bende bernardo düşünüyorum neler var içinde
ah foto koymayı bilsem hepsini gösterirdim sana canım.yemek takımı kahvaltı seti deri sandıklı catal kasık bıcak takımı 4lü tencere seti. düdüklü tencere.cezve takımı ve celik caydanlık
siz önlük aldınız mıı çeyizinize
bn alcamda aşkm gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?