- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.881
siz önlük aldınız mıı çeyizinize
bn alcamda aşkm gelince
off ben çok heyecan yapıyorum ya kavuşma anını düşününce kalbim yerinden fırlıcak sankisizde durumlar nasıl kızlar
tepe homeda görmüştm bikaç tane bgendm :82:ne önlüğü kızz allah seniiii
ay bu çok güzel olmuşşşşşşşşşş
ne renk alıym die sordm aşkımaniye aşkın gelince alıyosun tatlım şimdi al :26: ya da beklemenin özel bi sebebi mi var yoksam
Saol Çağlom dr.oetkerin saray lokması yeni çıkmış sadece unu içinde herşeyi sen yapıyorsun ama çok güzelllllll
Öyle valla Özom, her güzel şey çabuk bitermiş ya işte... Ama bak gelicekler ve o zaman bütün günler bizim olucakkk çok çok mutlu günler var önümüzdeeee
@Mayram gerçekten çok mutluyum yaa o kadar az kaldıkiii.. Koşuşturma bakım saç baş sınav derken nasıl geçicek anlamicaz bilee.. Ve ben bugün iyiki gitmiş aşkım askere dedim.. Evlenmeden önce çok büyük bi sınav oldu hepimiz için, zaten emindik ama onlarsız yaşayamadığımızı herşeyimizin onlar olduğunu çok daha iyi anladıkk........
Biz mutluluğu fazlasıyla hakettiikkkkkkkkkk çalsın davul zurnalarrr arttıkkkkkkkkkk kavuşma vakti çok yakındıırrr !!!!!!!!!
Kınayı getir aneyyy, parmağını batır aneyyy, bu gece misafirimmm, yanında yatır aneeyyyyyyyyyyy :2::2:[video=youtube;uK1cnYBazWs]http://www.youtube.com/watch?v=uK1cnYBazWs[/video]
ahhh violem ah sorma cuma günü nasıl rapor aldığımı sabah müdür yardımcısını aradım o da müdürü arayın dedi o öyle istiyor muş müdürü aradım rahatsızım dedim bu gün müü çıktı hastalığın niye önceden söylmemedin dedi ya yalan söyledim ben de dedim ki belim ağrıyor gerçekten bel fıtığıu var ama ağrımıyordu o da tamam dedi gittim rapor aldım yalan söyledim ya vicdanım hiç rahat değil valla yarın okula gidince nasıl bakacam müdürün yüzüneneyse aşkım için katlandım herşey çok güzeldi doya doya sarıldım öptüm sarılıp uyuuduk misler gibi sahilde gezdik
kızlar ben geldimmmmmmm...
Askerimi gönderdim yine çok mutsuz ama bi okadarda mutluyum 1 günde olsa koklayıp öptüğüm için
bugün snvdan sonra çıktık evimiz için yemek takımı ve çatalbıçak seti aldık
vapurda bana 34058349583095 kez evlenme teklifi etti
hadi hemen geçsin şu 23 gün ve hatta kalan 4,5 ay
bide çok zayıflamış aşkım 11 kilo vermiş sinir oldum çok çalıştırıolar kuzumu
askimla cooook mutluyuz biz bugünnn
nöbetten önce aradiginda ders calistigim icin cok mutlu oldu gurur duydu benimle
az önce konustugumuzdada annemin bugün söylediklerini anlattim ona coook sevindi bebisimm
bide bana kendimde hic bilmedigim bir özelligimi söyledi; geceleri uyurken sicriyormusum sürekli dedi..ben sicrayinca askim uyanip geri yatiriyormus beni ve benim bunlardan hic haberim yoook nasil uyuyorsam artik
askim cok hassastir acayip dikkat eder bana..bi gece hastaydim uyumusum atesim cikmis uyurken uyandigimda hastanedeydim askim farketmis uyandirmaya calismis uyanmayinca cok korkmus yavrucum
özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ohanzi çaglom biz kardeşmiyizz
bnde sıçrıyomuşm titriyomuşm arada
azer bülbüln kızımıyz yoksam
halada elbiseleri göstermedn kardeş katili olucAM haa
kızlarrrrr aşkımla knuştum geldimm..
knuşuyodukda dediki annene yavaştan anlat artık
neyi dedm zaten biliyo seni ?
ciddiyetini dedi
ayy dedm sn dha bna kesin bişy dmedn ki
neyse bi geliym hpsi olcak sırayla dedi
Zaman insallah su gibi akar giderde sonsuza dek ayrilmayacagimiz günler gelir bir an önce canim..O zaman o 11kiloyu aldirirsin ona yeniden
safak kagidinada bayildim ben beceremedim birtürlü yaaa acayip beceriksizim
kızlarrrrr aşkımla knuştum geldimm..
knuşuyodukda dediki annene yavaştan anlat artık
neyi dedm zaten biliyo seni ?
ciddiyetini dedi
ayy dedm sn dha bna kesin bişy dmedn ki
neyse bi geliym hpsi olcak sırayla dedi
ay ne gzelllayyy çok helejanlıı
hayırlısı olsun inşallah canım...
benim aşkım evlenme teklifini bi tur teknesi kiralayıp denizin ordasında etmişti
baylıodum o anda ayy o gün geldi gözümün önüne
ayyy çok helejanlıı
hayırlısı olsun inşallah canım...
benim aşkım evlenme teklifini bi tur teknesi kiralayıp denizin ordasında etmişti
baylıodum o anda ayy o gün geldi gözümün önüne
ay ne gzelll
bnmkide yaratıcı bişy düşünsn wlla evlilik teklifi bu bi kere olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?