- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.901
yaa benimki evlilik teklifini laçka yapmıştı o an gelene kadar her bulduğu boşlukta "aşkım benimle evlenirmisin" diodu bende "tabiki böle bi teklife hayır " deyip gülüodum
sonra o gün hadi gidios dedi şort tişört falan bindik gidios dedim başka kimse yokmu ama hiç aklıma gelmio tabidedi ilerden alıcak amca tur oluo böle dedi... sonra birden durdu motor anam dedim kaldık ortasında denizin sonra motorun olduğu bölümden bi çiçek çıktı kocaman bide diz çöktü elinde tek taş böğüüü dedi bu sefer son kez sorucam anam dedim böle teklife kim hayır derki
öle iştee
ay ne güzellllllyaa benimki evlilik teklifini laçka yapmıştı o an gelene kadar her bulduğu boşlukta "aşkım benimle evlenirmisin" diodu bende "tabiki böle bi teklife hayır " deyip gülüodum
sonra o gün hadi gidios dedi şort tişört falan bindik gidios dedim başka kimse yokmu ama hiç aklıma gelmio tabidedi ilerden alıcak amca tur oluo böle dedi... sonra birden durdu motor anam dedim kaldık ortasında denizin sonra motorun olduğu bölümden bi çiçek çıktı kocaman bide diz çöktü elinde tek taş böğüüü dedi bu sefer son kez sorucam anam dedim böle teklife kim hayır derki öle iştee
çoookkk cici, allah bozmasın :))
canm bnm bn ne diym o çocuga bilemedm artıkbir daha karşıma bi erkek çıktığında ilk sorum askerliğini yaptın mı olacak? tövbe bir daha asker yolu beklemeye, hasreti eziyetle çekerek yüreğimi mahvetmeye.
bekle bekle ve alacağın mükafat 26 gün kala bu olsun. terk ettim de demiyor ama terk etmiş gibi konuşuyor, ayrıymışız gibi. yoruldum.
öylesine yazıyorum içimi döküyorum kızlar ne olur affedinsizin keyfinizi de kaçırıyorum ama yazmadan da olmuyor işte
millet asker sevgilisini terk eder bana da hep tersi olacak ya askerdeyken terk ediliyorum
geçen hafta bnde öyleydm off çok kötü yaaMerhaba kızlar...
Ben hiç iyi değilimmm bugünlerde ki özellikle bugün gittiği gün kadar ağladım aylardan sonraGünler azalıyor evet ama bana hiç öyle gelmiyor özellikle şu aralık bitmek bilmedi Takvime bakıp duruyorum Sanki 17 ocak hiç gelmicek ben hiç kavuşamıcam gibi gelior artık Çok özledimmm
yaa benimki evlilik teklifini laçka yapmıştı o an gelene kadar her bulduğu boşlukta "aşkım benimle evlenirmisin" diodu bende "tabiki böle bi teklife hayır " deyip gülüodum
sonra o gün hadi gidios dedi şort tişört falan bindik gidios dedim başka kimse yokmu ama hiç aklıma gelmio tabidedi ilerden alıcak amca tur oluo böle dedi... sonra birden durdu motor anam dedim kaldık ortasında denizin sonra motorun olduğu bölümden bi çiçek çıktı kocaman bide diz çöktü elinde tek taş böğüüü dedi bu sefer son kez sorucam anam dedim böle teklife kim hayır derki
öle iştee
bir daha karşıma bi erkek çıktığında ilk sorum askerliğini yaptın mı olacak? tövbe bir daha asker yolu beklemeye, hasreti eziyetle çekerek yüreğimi mahvetmeye.
bekle bekle ve alacağın mükafat 26 gün kala bu olsun. terk ettim de demiyor ama terk etmiş gibi konuşuyor, ayrıymışız gibi. yoruldum
öylesine yazıyorum içimi döküyorum kızlar ne olur affedinsizin keyfinizi de kaçırıyorum ama yazmadan da olmuyor işte
millet asker sevgilisini terk eder bana da hep tersi olacak ya askerdeyken terk ediliyorum
Merhaba kızlar...
Ben hiç iyi değilimmm bugünlerde ki özellikle bugün gittiği gün kadar ağladım aylardan sonraGünler azalıyor evet ama bana hiç öyle gelmiyor özellikle şu aralık bitmek bilmedi Takvime bakıp duruyorum Sanki 17 ocak hiç gelmicek ben hiç kavuşamıcam gibi gelior artık Çok özledimmm
bir daha karşıma bi erkek çıktığında ilk sorum askerliğini yaptın mı olacak? tövbe bir daha asker yolu beklemeye, hasreti eziyetle çekerek yüreğimi mahvetmeye.
bekle bekle ve alacağın mükafat 26 gün kala bu olsun. terk ettim de demiyor ama terk etmiş gibi konuşuyor, ayrıymışız gibi. yoruldum.
canım benim ya üzülme gerçekten çünkü sevdiğin adam buna hiç deymiyo.. sen burda bütün samimiyetinle bekliyosun onu o sana ayrılık muhabbetleri yapıyo bıt bıt bıt..bir daha karşıma bi erkek çıktığında ilk sorum askerliğini yaptın mı olacak? tövbe bir daha asker yolu beklemeye, hasreti eziyetle çekerek yüreğimi mahvetmeye.
canm bnm bn ne diym o çocuga bilemedm artık
üzülme dicm saçmalıcm biliyom ama bn glecekte dha mutlu olucagına ınanıyorm
geçen hafta bnde öyleydm off çok kötü yaaama geçick cnm bnm geçtiii
ayyy ne güzellll
benim askim hic sürpriz yapamaz normalde ama bu teklif isini cok ciddiye aldi söylemiyor bana ne yapacagini acayip merak ediyorum, nisanlandik dügün tarihimiz belli hala teklif yok
bide ben ne istiyorum biliyormusun.. O bana teklif ediyor tamam hos güzel ama bende yapmak istiyorum bunu
Yani ne olur bir kerede degisklik olsun ben yapim izin ver dedim acayip kizdi
dügün arabasini sürmene izin verdim tamam ama bu kadarda ileri gitme diyor essek,rolleri karistiriyormusum sürekli,tir söförüymüsüm, hatta gecen bana erkek horoz dedi geberdim gülmekten alay ediyorum simdi onunla
emayncım ne romantikmiş enişte resimde de çok sevimlisiniz Allah bozmasın canım
size internette okudugm bi tklifi anlatıym
kız sabh ewde kahvaltı yapıyo ve kapı çalıyo
açıyoo rengarenk balonlar ucunda bi kutu duruyo
kutuyu açıyo we şu saatte şu magazada ol yazıyo
gidiyo ordan onun adına ayırtılmş bi elbise
içinde not
şu kuaförde şu saatte randevun var
elbiseyi giy ve git..
kız gidiyo kapıdan çıkarken artık o gelmiştr mutlaka diyo ve çıkıyo
ama bi bakıyo en yakın arkadaşı
kzıı arabaya bindiriyo ve
restauranda bırakıyo !..
ve güllerle süslenmiş bi masa sevgilisi karşısında
oturuyolar çocuk diz çöküyo ve ewlenme teklifi ediyooooo
bana çok anlamlı gelmişti herşeyii düşünmüş çocuk
bnmkide böyle ugraşsn istiyorm işte
hayır bi kere başlarsan gerisi gelircanim acayip sigara istiyor kizlar, icsemmi ya bitane:26:
ne olcakki bitaneden, bir bucuk aydir icmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?