335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bir daha karşıma bi erkek çıktığında ilk sorum askerliğini yaptın mı olacak? tövbe bir daha asker yolu beklemeye, hasreti eziyetle çekerek yüreğimi mahvetmeye.

bekle bekle ve alacağın mükafat 26 gün kala bu olsun. terk ettim de demiyor ama terk etmiş gibi konuşuyor, ayrıymışız gibi. yoruldum.

öylesine yazıyorum içimi döküyorum kızlar ne olur affedin sizin keyfinizi de kaçırıyorum ama yazmadan da olmuyor işte

millet asker sevgilisini terk eder bana da hep tersi olacak ya askerdeyken terk ediliyorum

ayyy ne güzellll
benim askim hic sürpriz yapamaz normalde ama bu teklif isini cok ciddiye aldi söylemiyor bana ne yapacagini acayip merak ediyorum, nisanlandik dügün tarihimiz belli hala teklif yok
bide ben ne istiyorum biliyormusun.. O bana teklif ediyor tamam hos güzel ama bende yapmak istiyorum bunu
Yani ne olur bir kerede degisklik olsun ben yapim izin ver dedim acayip kizdi
dügün arabasini sürmene izin verdim tamam ama bu kadarda ileri gitme diyor essek,rolleri karistiriyormusum sürekli,tir söförüymüsüm, hatta gecen bana erkek horoz dedi geberdim gülmekten alay ediyorum simdi onunla

Merhaba kızlar...

Ben hiç iyi değilimmm bugünlerde ki özellikle bugün gittiği gün kadar ağladım aylardan sonraGünler azalıyor evet ama bana hiç öyle gelmiyor özellikle şu aralık bitmek bilmediTakvime bakıp duruyorumSanki 17 ocak hiç gelmicek ben hiç kavuşamıcam gibi gelior artıkÇok özledimmm

ay ne güzellllll
bnmkide bi iki kere söyledi ama en son demiştiki
tmam artık bdha bnm agzımdn bunu duyamıcaksn
nedn dedm :26:
bndan sonra sdce bi kere teklif edicm we son olcak dedi
yani asıl teklf ne zamn gelr bilemicm

neyse canlar bn çıktm öpüyorm sizii

canm bnm bn ne diym o çocuga bilemedm artık
üzülme dicm saçmalıcm biliyom ama bn glecekte dha mutlu olucagına ınanıyorm

geçen hafta bnde öyleydm off çok kötü yaa ama geçick cnm bnm geçtiii

Ne güzel bi teklif olmuşşAllah mutluluğunuzu bozmasın

Canım boşver artık ya kendine hiçç eziyet etme sen çok iyilerine layıksındayak istiyor senin bu sevgilin olacak adam

benim aşkım da etmişti :)))

bir gün 7'de buluşacaktık. ben beş on dk erken gittim. o tam 7'de geldi ve o sırada "dakik adamım arkadaş" diye msj attı.
biz buluştuk ben sürekli ağlıyorum ühühühü. "ne oldu" dedi. (başka bi olaydan ağlıyorum sanıyormuş) ağlaya ağlaya "bana arkadaş dedin" dedim... ve güldü "olur mu öyle şey lafın gelişi balım.. sen benim her şeyimsin" dedi...

"sil gözyaşını" dedi elleriyle sildi gözyaşlarımı sonra bağırmaya başladı aşkımmmm aşkım benimle evlenir misin? benimle evlen diye.. ve sarıldı bana :'((((((

bir keresinde de gelinlikçilerin önünden geçerken inş. seni bunların içinde görmek nasip olur amin demişti ((( of offffffff aşkım of...........

inanamıyorum..

size internette okudugm bi tklifi anlatıym

kız sabh ewde kahvaltı yapıyo ve kapı çalıyo
açıyoo rengarenk balonlar ucunda bi kutu duruyo
kutuyu açıyo we şu saatte şu magazada ol yazıyo
gidiyo ordan onun adına ayırtılmş bi elbise
içinde not
şu kuaförde şu saatte randevun var
elbiseyi giy ve git..
kız gidiyo kapıdan çıkarken artık o gelmiştr mutlaka diyo ve çıkıyo
ama bi bakıyo en yakın arkadaşı
kzıı arabaya bindiriyo ve
restauranda bırakıyo !..
ve güllerle süslenmiş bi masa sevgilisi karşısında
oturuyolar çocuk diz çöküyo ve ewlenme teklifi ediyooooo

bana çok anlamlı gelmişti herşeyii düşünmüş çocuk
bnmkide böyle ugraşsn istiyorm işte

oyy canimsin yaaa
bitecek tabiki, baksana koskoca yil bitti ya 2011e giriyoruz 5gün sonra, askerlikmi bitmeyecek??
bitti cok sükür artik 10lara düsmemizde yakin ve mehtabi saymaya baslayacagiz mutlu olmaliyiz

canim askerlik hepimiz icin bir sinav oldu aslinda..
yani herkes sevgisinden emin, ama gercekten ne kadar sevip sevildigimizi görmüs olduk bu dönemde..
ve sende gördünki senin sevgilin sana aci cektirmekten baska birsey yapmadi, biliyorum bana demesi kolay sana yapmasi zor ama birak kendi basinin caresine baksin, tek asker o degil.. Sürekli asker piskolojisi denilen seyin arkasina saklanip sana istedigi gibi davranamaz buna taviz vermemelisin kesinlikle.. Hepimiz onlarin morali bozulmasin diye bircok seye katlaniyoruz elbet ama seninki cok farkli, resmen sana aci cektirmek icin yapiyor herseyi..arkadaslarini,ailesini aramaya firsat buluyor ama sana gelince ben askerim oluyor..
Lütfen yipratma kendini bu kadar artik, yoluna bak seni bu kadar üzen bir insandan uzak dur kendi kendine zarar verme artik..

canım benim ya üzülme gerçekten çünkü sevdiğin adam buna hiç deymiyo.. sen burda bütün samimiyetinle bekliyosun onu o sana ayrılık muhabbetleri yapıyo bıt bıt bıt.. sinir oluncak şey tam.. bırak gitsin yoluna sonra bugünlerine bakıp üzülüceksin niye bu kadar sabretmişim ben diye karşına çok daha iyileri çıkıcak emin ol sen çok iyi kalpli birisin o seni haketmiyo bana kızma ne olur bunları söyledim diye canım

seninki daha bombaymışş...
yaa normalde benimkide beceremez böle incelikleri ama ben sölüye sölüye sağlam bişi yaptı afferim ona

bunu ben de okumuştum ve okuduğumda çok beğenmiştim ne süper yaa.. erkeklerin evlilik teklifi kadınların bebek haberi çok önemli zaten mutlaka süpriz yaparak söylenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…