- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.921
canim acayip sigara istiyor kizlar, icsemmi ya bitane:26:
ne olcakki bitaneden, bir bucuk aydir icmiyorum
kesinlikle katılıyorm...bunu ben de okumuştum ve okuduğumda çok beğenmiştim ne süper yaa.. erkeklerin evlilik teklifi kadınların bebek haberi çok önemli zaten mutlaka süpriz yaparak söylenmeli
Ben asla bekleyemem ya hamile olduğumu öğrenir öğrenmez söylerim sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-oldugunuzu-esinize-nasil-haber-verdiniz.html
ahada burda hamişler yazıyo güzel anılarını
ayy onun içinde benim süprüsümmm var o zaman gelince heyecandan bayılmasını istiyorum
neymiş canım süprüzün anlat bize de
Her zamanki gibi çok mutluyum.... Hayatta hiçbirşey için üzülmeyeceğim, ufak şeyleri asla kafaya takmayacağım, çok sağlıklı ve başarılı bir kadın, mükemmel bi eş, eşsiz bi anne olacağımm... Çok yakında aşkım gelecek, çok mutlu bi yuvamız olucakk, bebeklerimiz olucak bizimmm........ Çok mutluyummm, hep çok mutlu olucamm...........
Her zamanki gibi çok mutluyum.... Hayatta hiçbirşey için üzülmeyeceğim, ufak şeyleri asla kafaya takmayacağım, çok sağlıklı ve başarılı bir kadın, mükemmel bi eş, eşsiz bi anne olacağımm... Çok yakında aşkım gelecek, çok mutlu bi yuvamız olucakk, bebeklerimiz olucak bizimmm........ Çok mutluyummm, hep çok mutlu olucamm...........
bu arada tabi böle bişeyi düşündüğüm için sık sık bebel mağazalarına sokup aaa ne güzelmiş diye denemeler yapıyorum o gün geldiğinde anlamasın dieçok deliyim evet
emayncım güzelmiş fikrin ama o anda sevincini herkesin içinde gösterir mi aşkın gösterirse çok güzel olur.. ben daha özel söylemek istiyorum başbaşa evimizdeyken hiç bi duygusunu bastırmasın öyle sevinelim deliler gibi Allah o günleri gösterir inşallah
allah iyiliğini versin:))
ben de hoşgeldin babacım yazan bir pankart asıcam... ve elini karnıma koyup "oğluşum bak baban hayatında hiç kardanadam yapmamış. ilk defa seninle yapmak için seni bekliyor" diyeceğim.. (içimde erkek olacağı hissi var eheh) sonra aşkım beni kucağına alıp çevirecek diye düşünüyordum ühühü..(
bir de aşkım?! benim adetimin geleceği günü bile anlıyordu ayıptır söylemesi çok duygusal oluyorsun diyor. o yüzden hamileliğimi de anlayacağını iddia ediyordu
allah iyiliğini versin:))
ben de hoşgeldin babacım yazan bir pankart asıcam... ve elini karnıma koyup "oğluşum bak baban hayatında hiç kardanadam yapmamış. ilk defa seninle yapmak için seni bekliyor" diyeceğim.. (içimde erkek olacağı hissi var eheh) sonra aşkım beni kucağına alıp çevirecek diye düşünüyordum ühühü..(
bir de aşkım?! benim adetimin geleceği günü bile anlıyordu ayıptır söylemesi çok duygusal oluyorsun diyor. o yüzden hamileliğimi de anlayacağını iddia ediyordu
Perim maşallah canım mutluluğun hiç bozulmasın
Ne fikirler çıkıyor ya maşallahh valla ben direk arar söylerim bebek geliyor diye:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?