335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bunu ben de okumuştum ve okuduğumda çok beğenmiştim ne süper yaa.. erkeklerin evlilik teklifi kadınların bebek haberi çok önemli zaten mutlaka süpriz yaparak söylenmeli
kesinlikle katılıyorm...
oda söyle olabilir
çok güzel bi sofra kurulcak mumlar kalpler vs...
ama masada 3 tabak olucak
3. tabagn içine bi bbek patigi

bununda topiği var kkda ben okurken ağlaya ağlaya geberdim çok değişik fikirler vardı zamanı gelince yararlanıcam o fikirlerden

neymiş canım süprüzün anlat bize de

öncelikle o kan testinin sonuç kağıdını alıcam...
sonra bir bebek mağazasına gidip bi ayakkabı yada tişörtün içine koydurucam tanıdık falan ayarlıcam işte bişiler sonra herzaman yaptığımız gibi aşkımı alıp oraya gitcem gel bi bakalım falan die sonra tiörtü alcam aaa güzel dimi die ama yerinden kaldırmıcam tam olarak sonra o kesin atlar zaten alır eline sazanım aşkım kağıt düşcek içinden alcak yerden sonrası malum zaten o anda anlamazsa kapak olabilirim tabi ama orda sölerim artık

bu arada tabi böle bişeyi düşündüğüm için sık sık bebel mağazalarına sokup aaa ne güzelmiş diye denemeler yapıyorum o gün geldiğinde anlamasın die çok deliyim evet

Her zamanki gibi çok mutluyum.... Hayatta hiçbirşey için üzülmeyeceğim, ufak şeyleri asla kafaya takmayacağım, çok sağlıklı ve başarılı bir kadın, mükemmel bi eş, eşsiz bi anne olacağımm... Çok yakında aşkım gelecek, çok mutlu bi yuvamız olucakk, bebeklerimiz olucak bizimmm........ Çok mutluyummm, hep çok mutlu olucamm...........

ayy ne güzel maşallah
bende mutluyum hep zaten gamsız bir yanım var pek bişileri kafama takma özelliğim olmadığı için
mutlu ve sırıtkan bir tip olarak geziyorum hep böle olalım inşallahh hepimiz

amin canım inşallah gerçekleşir dileklerin çok mutlu olursunuz
ben de ikiz bebek çok istiyorum Allah hayırlısını sağlıklısını verir inşallah

emayncım güzelmiş fikrin ama o anda sevincini herkesin içinde gösterir mi aşkın gösterirse çok güzel olur.. ben daha özel söylemek istiyorum başbaşa evimizdeyken hiç bi duygusunu bastırmasın öyle sevinelim deliler gibi Allah o günleri gösterir inşallah

bu arada tabi böle bişeyi düşündüğüm için sık sık bebel mağazalarına sokup aaa ne güzelmiş diye denemeler yapıyorum o gün geldiğinde anlamasın die çok deliyim evet

allah iyiliğini versin:))

ben de hoşgeldin babacım yazan bir pankart asıcam... ve elini karnıma koyup "oğluşum bak baban hayatında hiç kardanadam yapmamış. ilk defa seninle yapmak için seni bekliyor" diyeceğim.. (içimde erkek olacağı hissi var eheh) sonra aşkım beni kucağına alıp çevirecek diye düşünüyordum ühühü.. (

bir de aşkım?! benim adetimin geleceği günü bile anlıyordu ayıptır söylemesi çok duygusal oluyorsun diyor. o yüzden hamileliğimi de anlayacağını iddia ediyordu

yaa şöle diyim benimki duygularını kolay kolay göstermiyo ama aniden sevindiğinde yada üzüldüğünde dünyasını görmüyo... o yüzden herkesin içinde böle çığlık falan atıp beni kucaklıyabilir

Perim maşallah canım mutluluğun hiç bozulmasın

Ne fikirler çıkıyor ya maşallahh valla ben direk arar söylerim bebek geliyor diye:78:

ayyy evet o günleri benimkide anlıyo hatta sürekli çkolata alıo bana yaklaştı falan die
evlenince bi şekilde atlatcaz kandırcaz bişiler düşüncez artık

Perim maşallah canım mutluluğun hiç bozulmasın

Ne fikirler çıkıyor ya maşallahh valla ben direk arar söylerim bebek geliyor diye:78:

hem evlilik teklifi bekle orijinal hem de bebek geliyo dicekmiş bak bak bak olmas gevezem değişik bişeler bulmak lazım ilerde anlatırız bebiklerimize ben böyle söylemiştim babana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…