335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hem evlilik teklifi bekle orijinal hem de bebek geliyo dicekmiş bak bak bak olmas gevezem değişik bişeler bulmak lazım ilerde anlatırız bebiklerimize ben böyle söylemiştim babana diye

Bana evlilik teklif etti nişanlıyım ben canım Aşkım benden sürpriz konusunda çok önde ben pek sürpriz yapamam bi şekilde ağzımdan kaçar O yüzden kendimi bildiğim için direk söylerim ben yoksa çatlarım zaten hemen haber veririm ben herkese

pardon tatlım frekanslar karıştı olsun ama yine de sen bişiler düşün bu konuda ömrünüzün sonuna kadar hatırlarsınız ben de hep düşünüyorum bi sürü fikir var kafamda

Şafak 21, DİYARBAKIR: Diyarbakır Surları, Diyarbakır Karpuzu, Malabadi Köprüsü, Ergani Bakırı, Behrampaşa Camii, Delilo Halkoyunu, Deliller Hanı, Hilar Kayalıkları, Çermik Kaplıcası, Meryem Ana Kilisesi, Sarı Saltık Türbesi ile meşhurdur... Birde sevgiliniz burda askerse, işiniz yaş demektir, ama olsundur. Ne de olsa bitiyordur...

kızlar ben yatıyorum.. sabah erken gitmeliyim okula çocuklar aşı olucak güleceğim çıkıyo hep nedense çok zırlıcaklar yarın canlarım yaa.. hepimiz rüyamızda askerlerimizi görürüz inşallah..(kendimi katmasam olmaz) tatlı rüyalaaar

biz çift olarak süprrüss konusunda yarışıyorum şuanda 4-3 ben öndeyim askerdede 1 hafta kala yanına gidip 5-3 öne geçmeyi planlıyorum

tatlı rüyalar canım...
bi sabah uyandığımızda aşklarımızı yanımızda görürürz inşallah

İyi geceler canım

biz çift olarak süprrüss konusunda yarışıyorum şuanda 4-3 ben öndeyim askerdede 1 hafta kala yanına gidip 5-3 öne geçmeyi planlıyorum

Ben çok gerideyim aşkımdan sürpriz konusunda :78:bende terhis olduğu gün gitmeyi istiyorum o zaman ben de öne geçerim sanırım ama ilk önce herşeyi ayarlamam lazım tabi birde havaların iyi olması lazım:97:

bence süper olur tabi inşallah havalarda süper olur...
ama önce kesinlikle gidemiyceğne inandırman lazım
benimki bugünden geldiğinde şurda bekle şu saatte şurda ol falan dioduda

oyy canim perim, ne güzel yazmis..
sanki bir duygusallik gördüm sende, ama bitiyor iste gülüm diyarbakirdayiz 21 iste 158den geldik bitiriyoruz cok sükür

amin canım inşallah gerçekleşir dileklerin çok mutlu olursunuz
ben de ikiz bebek çok istiyorum Allah hayırlısını sağlıklısını verir inşallah

Yok Çağlom topikte gereksiz bi üzüntü havası sezdim... Yazmak istedim o yüzden. Yani düşünüyorum artık şu 3 haftayı dert etmemek gerek. Evet özledik evet yaşladık evet mahvolduk ama bitti yani... Bitti işte... Cefa çekmeden sefa sürülmezmiş... Cefasını çektik biz şimdi sefasını sürme vakti

aynen öyle, bize yakisani alnimizin akiyla yapiyoruz iste
zafer bizim olacakk elbet

kesinliklee perimm sana çoookk yürekten katılıyorum artık aylar bitti günler kaldı,onlarda bitcek gitcek

Geçiyor işte günler bi şekilde.... Allah başka dert vermesin bizee, bu soğukta sokakta yatan evi olmayan insanlar var aç olan... Evet bunlarla baş edemeyiz ama ben çok üzülüyorum ve hep halime şükrediyorum... Millet çocuğunun ağzına bir lokma ekmek koyma derdinde... Biz 3 hafta kaldı diye kendimizi yerden yere vuruyoruz... Herkesten rica ediyorum şu 3 haftayı güzel geçirelim, artık sefasını sürecez.. Yok sıkıştırıyor yok geçmiyor aman ölücem bittim mahvoldum demeyelim, ben de dahilim buna.. Her zaman pozitif olmaya çalışıyorum ama Allahın zoruna gider artık 20 gün kala da ağlarsak.. Düşünsenize hayatı boyunca doğru insanı bulamayanlarda var biz genç yaşımızda bulduk askere gönderdik ve geliyorlar şükürler olsun...

Son düzenleme:
aşkım dönünce onu kaçırıcam aklıma bu geliyoo artık..

bugün falcıya gittim o da sonumuzu göremedi, aşkı yok dedi... adın var kendin yok kalbinde dedi. of of...

aşkım dönünce onu kaçırıcam aklıma bu geliyoo artık..

bugün falcıya gittim o da sonumuzu göremedi, aşkı yok dedi... adın var kendin yok kalbinde dedi. of of...

gülüm öyle insanı kaçırıp napacaksın Allahaşkına ? evlilik teklifi bile oldukça tuhaf birden bire benimle evlenir misin diye bağırması felan dalga geçer gibi.. Üzülmeni istemiyorum ama bence erkek arkadaşın seni ömür boyu mutsuz eder, ömür boyu üzülmek mi iyi yoksa bikaç ay mı... bilemiyorum ama kendine yazık ediyorsun. Bi kadın güçlü olmalı, dimdik durmalı. Erkeğin önünde ezilmemeli ki erkekte onu başına taç etsin öpmeye kıyamasın.. İstemiyor muuu tekmeyi basabilmeli. Beni istemeyen adamı ben hiççç istemem kii.. Sevgilinin yaptıkları çok gurur kırıcı. Hala aşkım diyebiliyorsun ama helal olsun, senin gibin kızın değerini bilemediğine yansın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…