- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.941
hem evlilik teklifi bekle orijinal hem de bebek geliyo dicekmişbak bak bak olmas gevezem değişik bişeler bulmak lazım ilerde anlatırız bebiklerimize ben böyle söylemiştim babana diye
Bana evlilik teklif etti nişanlıyım ben canımAşkım benden sürpriz konusunda çok önde ben pek sürpriz yapamam bi şekilde ağzımdan kaçar O yüzden kendimi bildiğim için direk söylerim ben yoksa çatlarım zaten hemen haber veririm ben herkese
kızlar ben yatıyorum.. sabah erken gitmeliyim okula çocuklar aşı olucak güleceğim çıkıyo hep nedense çok zırlıcaklar yarın canlarım yaa..hepimiz rüyamızda askerlerimizi görürüz inşallah..(kendimi katmasam olmaz) tatlı rüyalaaar
kızlar ben yatıyorum.. sabah erken gitmeliyim okula çocuklar aşı olucak güleceğim çıkıyo hep nedense çok zırlıcaklar yarın canlarım yaa..hepimiz rüyamızda askerlerimizi görürüz inşallah..(kendimi katmasam olmaz) tatlı rüyalaaar
biz çift olarak süprrüss konusunda yarışıyorum şuanda 4-3 ben öndeyim askerdede 1 hafta kala yanına gidip 5-3 öne geçmeyi planlıyorum
Ben çok gerideyim aşkımdan sürpriz konusunda :78:bende terhis olduğu gün gitmeyi istiyorum o zaman ben de öne geçerim sanırım ama ilk önce herşeyi ayarlamam lazım tabi birde havaların iyi olması lazım:97:
Daha ayın 27 si oldu bugün ne bitmez ay bu aralık bitemedi bi türlü
Şafak 21, DİYARBAKIR: Diyarbakır Surları, Diyarbakır Karpuzu, Malabadi Köprüsü, Ergani Bakırı, Behrampaşa Camii, Delilo Halkoyunu, Deliller Hanı, Hilar Kayalıkları, Çermik Kaplıcası, Meryem Ana Kilisesi, Sarı Saltık Türbesi ile meşhurdur... Birde sevgiliniz burda askerse, işiniz yaş demektir, ama olsundur. Ne de olsa bitiyordur...
amin canım inşallah gerçekleşir dileklerin çok mutlu olursunuz
ben de ikiz bebek çok istiyorum Allah hayırlısını sağlıklısını verir inşallah
Yok Çağlom topikte gereksiz bi üzüntü havası sezdim... Yazmak istedim o yüzden. Yani düşünüyorum artık şu 3 haftayı dert etmemek gerek. Evet özledik evet yaşladık evet mahvolduk ama bitti yani... Bitti işte... Cefa çekmeden sefa sürülmezmiş... Cefasını çektik biz şimdi sefasını sürme vakti
Yok Çağlom topikte gereksiz bi üzüntü havası sezdim... Yazmak istedim o yüzden. Yani düşünüyorum artık şu 3 haftayı dert etmemek gerek. Evet özledik evet yaşladık evet mahvolduk ama bitti yani... Bitti işte... Cefa çekmeden sefa sürülmezmiş... Cefasını çektik biz şimdi sefasını sürme vakti
aşkım dönünce onu kaçırıcamaklıma bu geliyoo artık..
bugün falcıya gittim o da sonumuzu göremedi, aşkı yok dedi... adın var kendin yok kalbinde dedi. of of...
Anammm herkes gitmiişşşşşşşşşşşşş. Özom bayoya girdi benceeeeeeeee :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?