335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

biliyorum kendimi çok gurursuz hissediyorum... sen böyle misin hypatia diyorum ama sonra bizim aşkımız üstesinden gelir bu bi dönem diyorum askerlik yüzünden diyorum... ilk aşkım ilk sevgilim diyorum.... bir sürü şey diyor yine kendimi kandırıyorum. ben onu terk edemiyorum o çekip gidecek. bunu bekliyorum of of. öyle işte.

içtim yenice içmemek için elimden geleni yapıyorum ama içiyorum çay falan yapacak halde değilim canım ya

perim sen ne ağlıyon kuzum kıyamam ya ortak oluyor derdime
uff kıyamam yaa ilaç içmeyince geçmiyo işteee geçer annem birazdan dayannn, yarın okulda ağrımaz inşallahh. ya ağlarım tabi ben çok üzülürüm sevdiklerimin canı acıyınca onlar üzülünce mahvolurum
Canım sevgilini en iyi sen tanırsın ama askerliğin arkasına bu kadar sığınışmamaşı bence, her türlü yanlışı görmezden gelmeye sebep olacak kadar ruh sağlığını mahveden bi olgu değil. Bilemiyorum kararların sana ait ama asker arkadaşlarına sevgilisinin dalgasını geçiren erkeğin öncesi sonrası beni bağlamadan seni üzer dedim.. Umarım yanılırım da mutlu olursunuz canım bizim isteğimiz bu zaten senin mutlu olman

sağoş perişkom ya yarın ağrımaz canım bir ara olur böyle şlaçtan sonra çok az ağrıyo iyiki dün olmadı askerimle günümüz rezil olabilirdi ya çok şükür offsanki bacaklarımdan etlerimi asılıyorlar ya

kızlar ben yatıyorum yarın iş var malesef
herkes rüyasında askerini görsün...
tatlı rüyalar hepinize...

İyi geceler canım

Özoşşumm geçmiş olsun canım sıcak tut kendini

Bende çıkıyorum gözlerim yanıyor.Herkese iyi geceler

ayy ayy bilmemmii saçımı başımı yolarım ben adetkenn sancıdann iyiki dün olmadın gerçekten canımm.. geçer birazdannn

ÇAğlommm evetttt herşeyy çokkkkk güzel olucakkkkkk

Bende çıkıyorum canlarrr... İyi geceler hepinizee tatlı rüyalarr, özoşum dikkat ett sıcak tut kendinii kuzum, ilacını da içtin melekler gibi uyursun şimdi sen rüyanda askerini görme ama daha yeni gördün şaka şakaaaa başşş başşşşşşşşş :80:

Günaydiiiiinnnnnnn
gece sacma sapan birsürü rüya gördüm kizlar, askimi ariyordum heryerde bulamiyordum kavusamiyorduk sürekli sesi vardi ama görüntü yoktu acayip üzgün bir sekilde uyandim
telefonu aldim elime dedimki arayim kuzumu iyimi acaba diye telefon elimde caldi askim aradi kurban olurum ona yaa kalplerimiz bir bizim hep böyle yaa
bugün tembellik yapmak istiyorum tüm gün,banyo yapacam kendime bakim yapacam tv izleyip uzanacam
aksam görüsürüz burda canlarim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…