- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #13.961
canım ya fazla kalamadım regl oldum çok sancım var ya
oyyy kıyamam ben sana yaaa ilaç içtin mi canımm sıcak su kooyy sıcak bişiler içç off
gülüm öyle insanı kaçırıp napacaksın Allahaşkına ? evlilik teklifi bile oldukça tuhaf birden bire benimle evlenir misin diye bağırması felan dalga geçer gibi.. Üzülmeni istemiyorum ama bence erkek arkadaşın seni ömür boyu mutsuz eder, ömür boyu üzülmek mi iyi yoksa bikaç ay mı... bilemiyorum ama kendine yazık ediyorsun. Bi kadın güçlü olmalı, dimdik durmalı. Erkeğin önünde ezilmemeli ki erkekte onu başına taç etsin öpmeye kıyamasın.. İstemiyor muuu tekmeyi basabilmeli. Beni istemeyen adamı ben hiççç istemem kii.. Sevgilinin yaptıkları çok gurur kırıcı. Hala aşkım diyebiliyorsun ama helal olsun, senin gibin kızın değerini bilemediğine yansın...
uff kıyamam yaa ilaç içmeyince geçmiyo işteeeiçtim yenice içmemek için elimden geleni yapıyorum ama içiyorum çay falan yapacak halde değilim canım ya
perim sen ne ağlıyon kuzum kıyamam ya ortak oluyor derdime
Canım sevgilini en iyi sen tanırsın ama askerliğin arkasına bu kadar sığınışmamaşı bence, her türlü yanlışı görmezden gelmeye sebep olacak kadar ruh sağlığını mahveden bi olgu değil. Bilemiyorum kararların sana ait ama asker arkadaşlarına sevgilisinin dalgasını geçiren erkeğin öncesi sonrası beni bağlamadan seni üzer dedim.. Umarım yanılırım da mutlu olursunuz canım bizim isteğimiz bu zaten senin mutlu olmanbiliyorum kendimi çok gurursuz hissediyorum... sen böyle misin hypatia diyorum ama sonra bizim aşkımız üstesinden gelir bu bi dönem diyorum askerlik yüzünden diyorum... ilk aşkım ilk sevgilim diyorum.... bir sürü şey diyor yine kendimi kandırıyorum. ben onu terk edemiyorum o çekip gidecek. bunu bekliyorumof of. öyle işte.
kızlar ben yatıyorum yarın iş var malesef
herkes rüyasında askerini görsün...
tatlı rüyalar hepinize...
sağoş perişkom ya yarın ağrımaz canım bir ara olur böyle şlaçtan sonra çok az ağrıyo iyiki dün olmadı askerimle günümüz rezil olabilirdi ya çok şükür offsanki bacaklarımdan etlerimi asılıyorlar ya
sağoş perişkom ya yarın ağrımaz canım bir ara olur böyle şlaçtan sonra çok az ağrıyo iyiki dün olmadı askerimle günümüz rezil olabilirdi ya çok şükür offsanki bacaklarımdan etlerimi asılıyorlar ya
eniştem ölmüş
ayy ayy bilmemmii saçımı başımı yolarım ben adetkenn sancıdanniyiki dün olmadın gerçekten canımm.. geçer birazdannn
özoşşçum nasılsın cnmm askerini gördün geldin gözün aydın cnmm inşş ben de bu hafta gidicem yılbaşında beraber olalım diye gece çıkmasına izin verilmiyo ama gündüz görüşcez artık
eniştem ölmüş
eniştem ölmüş
ayy ayy bilmemmii saçımı başımı yolarım ben adetkenn sancıdanniyiki dün olmadın gerçekten canımm.. geçer birazdannn
özoşşçum nasılsın cnmm askerini gördün geldin gözün aydın cnmm inşş ben de bu hafta gidicem yılbaşında beraber olalım diye gece çıkmasına izin verilmiyo ama gündüz görüşcez artık
iyiyim canım askerimi görmek moral oldu niye çıkmasına izin vermiyorlar ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?