335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım düzelir inşallah üzülme tatlım ya daha öncede mutlaka tartışmalarınız olmuştur onlardan farklı mı davranıyor:26:

tenk yu bebemmmm
bende ceketimi coook begendim ya utanmasam yatarkende giyecem
bu arada senindemi deden plakalari ezbere biliyor?? benim dedemde öyle gecen gün bu kadar gün kaldi dedim pat hangi sehir oldugunu söyledi agzim acik kaldi

tesekkürler perimmm, Allah hepimize güzel günlerde daha daha hos,cici elbiseler giymeyi nasip etsin insallahhhh=)

aile yüzünden tartismak insana gercekten cok koyuyor anliyorum seni ama üzme kendini canim..
benim nisanlim hayatta birgün ailesiyle ilgili birseyi sorun etmezdi ama askerdeyken dahada dikkatli sanki korumaya calisiyor korkuyor o yokken ailesiyle olan baglarim kopacak veya zarar görecek diye..garip bir durum ama skma canini bence, herkesin yeri farkli sonucta.. hic bu konularla tartisip kendini üzmeye degmezmis ben bunu biraz gecte olsa anladim..

cooooooook mutluyum kizlar, görümcem dogum yapti bir kac saat önce..bir kizimiz daha oldu:90:
normalde 19ocakta dogacak diye bekliyorduk ama sezeryanla aldilar bugün cok sükür ikisininde sagligi yerinde.. Askimi aradim hemen haber verdim öyle duygulandi ve mutlu olduki, bizim cocuklarmiz olsa napar acaba yavrucum abooo düsünemiyorum hic
bu arada anneme hemen kostum anne görümcem dogum yapmis dedim oda gözün aydin felan dedi biraz durdu..oyy dedi kurban olayim bende senin cocuklarini görecem torunlarimi sevecem nenesi kurban olsun felan yapti, acayip bir duygu oldu o an bende, sanki evlenmisim hamileyim anneme ziyarete gelmisim felan
Allahim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallah.. Cocuklarimizi saglikli, anali babali büyütsün rabbimmm

gece hepberaber geceriz 18e hayirlisiyla
ayyy heyecan yaptim yaaa
dogrusu askimin tezkere tarihi 19ocak olabilir ama ben yinede hic düsünmek bile istemiyorum böyle birseyi

hee caglom yaa bitirek artık şu aralığı yaa ocaka girsekte gelsin askerlerimizzzzzzzzzzzzzz....
Buarada hayırlı olsun canım yeni bebişiniz.rabbim sanada yaşatsın o duyguları inşallah.

hee caglom yaa bitirek artık şu aralığı yaa ocaka girsekte gelsin askerlerimizzzzzzzzzzzzzz....
Buarada hayırlı olsun canım yeni bebişiniz.rabbim sanada yaşatsın o duyguları inşallah.

ayyy sorma yaaa ne bitmez bir ay oldu bu böyle, su son günler ömrümden ömür götürüyor sanki, ilk günler daha kolay geciyordu walla bence, yada ben suan tatildeyim evde oturuyorum diyemi bana öyle geliyor acaba???:26:

huu huuuuuu merabalar herkeseee
bugn arkadaşlarımdaydm ögle arasında yılbaşı için süsler almışlar şapkalar gözlükler fln yılbaşı agacını süslemişler
herkes orda olucak bitk bn gitmiyorm
aşkımsız gidip napıym ki
neyse size bugünki şaheserimi gösteriym istermsn ?

nası ama

ayyy sorma yaaa ne bitmez bir ay oldu bu böyle, su son günler ömrümden ömür götürüyor sanki, ilk günler daha kolay geciyordu walla bence, yada ben suan tatildeyim evde oturuyorum diyemi bana öyle geliyor acaba???:26:

kesinliklen öyle derlerdi de inanmazdım son günler ne sana ne askerine geçmez şafak sıkıştırıp durur diye. doğruymuşş bide hastayım kocişte yok yanımda daha da hastayımmmm

süpeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ellerine saglikkkkk
güzel olmus canim benimmm

kesinliklen öyle derlerdi de inanmazdım son günler ne sana ne askerine geçmez şafak sıkıştırıp durur diye. doğruymuşş bide hastayım kocişte yok yanımda daha da hastayımmmm

ahhh ahhhh
olacak olacak yiyecez bu askerligi baska yolu yooooook
haydi kizlar haydii cosmanin tam zamani simdi
bence cildirmaliyiz, ziplamaliyiz, partyler vermeliyizzzz
ahh bende türkiyede olacaktim varyaa :118:

:118: yandan yandan :118:
atarsa 10lara düşüyorm buna kalp dayanmaz

dayanirrrrrrrrrrrrr, dayanmaliiiiiiiii
elbiselerime baktinmi sen soruyordun hergün ordalar iste koydum sonunda
neye yaprak dökümüne gidiyom ben öpüldünüz kizlar görüsürükkkkkkk
gördm bebişim
kırmızı elbise çok seksi adam zatn askerden geldii
be careful
ceketide bgendimm....
bnde bikaç bişy çekiym gsterym aşkm glnce ne giycm karar werelm
nese bnde gittm yprak dkümüneee

canım umarım önemli bi tartışma yoktur... oluyor malesef böyle şeyler son günleriniz canım buralara kadar mutlu mesut geldik bundan sonra da öyle olucak inşallah..
ayy Çağlommm duygulandımmmmm Allahım isteyen herkese versin, sokağa atacaklara değil gerçekten gözü gibi bakacaklara versin inşallahh...

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli şafağımız 18dimiiii????
slm canımm hoşgeldinn ve geçmiş olsunn kendine çokk dikkat ettt
gördm bebişim
kırmızı elbise çok seksi adam zatn askerden geldii
be careful
ceketide bgendimm....
bnde bikaç bişy çekiym gsterym aşkm glnce ne giycm karar werelm
nese bnde gittm yprak dkümüneee

napıyosunn şahaserin çok sevimliii bende heryere yazıyorum okuldaaa defteriö şafaklar doluuu bakıp bakıp mutlu oluyorumm eskilereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…