- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #14.181
kızlar cok mutsuzum dokunsanız aglayacagım dün akşam askerimle kavvga etmiştik bugün izinliydi carsıdaydı cep telefonu yanındaydı sayılı konustuk hep ben aradım.üstelik kavga sebebimiz kardesi yüzünden.en cok da bu üzüyor beni:2::2:
çağlom saol bebem iyiyim çok iyiym saol şile bana çok iyi geldi farklı hava sevdiğim insanların yanında yani anneannem ve dedemin yanında olmak çok iyi geldi canım dedem de 3 gün benimle şafak saydı nerenin plakası olduğunu söyledi canım benim yaaasizleride özledim tabbiki..
çağlom nerde resimler albümünde galib dur hemen bakıyorum...
çağlom bayıldımmmm helede ceketine hasta oldummm bu arada kesinlikle dalgalı saç sana çok yakışıyor...
bende yılbaşından sonra dp boyamı yaptırıcam kadıköyde çiçek satan çingenelre benzedim şaun dipler koy uçlar sarı
abe bi çiçik al be bu yanındaki güzel ablama beeeee
selamm :80: Tutim ben de merak ettim seni ama buraya yazmadım msnde fln aradm seni yoktun.. Hatta telden msg atcaktım ama dün kendimde diildim bende. Her zamanki gbi sınavlarla uğraşıyorum bide.. Umarım herkes iyidir ben de bugün daha iyiyim sadece 2 hafta 4 günümüz kaldı... Çağlomm bende bakiym hemennn merak ettim
Çok güzellerrr Çağlommmm... Eniştenin doğumgünü için aldığın aşk rengi elbise süperrrr ,ceketine ayrıca bayıldımmm, tuniğinde cıvıl cıvıll çok hoşşşgüle güle iyi günlerde giy bitanemmm.
Özommmmmmm altta gördüm annemmmmmm
Bu arada derse gidiyorum birazdann, bi hocanın telafi dersi war saat 9:30a kadar böyle bi üniversitede okuyorum işte... Akşama görüşürüz canlarrrrrrrrrr:79:
kızlar cok mutsuzum dokunsanız aglayacagım dün akşam askerimle kavvga etmiştik bugün izinliydi carsıdaydı cep telefonu yanındaydı sayılı konustuk hep ben aradım.üstelik kavga sebebimiz kardesi yüzünden.en cok da bu üzüyor beni:2::2:
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli şafağımız 18dimiiii????
hosgeldin canimmm, ben daha 19dayim askimin 17ocakta cikacagini hesaplarsak tabi=)
seninki 16dami cikiyor??
yokkkkk benimkide 17 ocakta çıkacak demekki şafağımız 19
gece hepberaber geceriz 18e hayirlisiyla
ayyy heyecan yaptim yaaa
dogrusu askimin tezkere tarihi 19ocak olabilir ama ben yinede hic düsünmek bile istemiyorum böyle birseyi
hee caglom yaa bitirek artık şu aralığı yaa ocaka girsekte gelsin askerlerimizzzzzzzzzzzzzz....
Buarada hayırlı olsun canım yeni bebişiniz.rabbim sanada yaşatsın o duyguları inşallah.
ayyy sorma yaaa ne bitmez bir ay oldu bu böyle, su son günler ömrümden ömür götürüyor sanki, ilk günler daha kolay geciyordu walla bence, yada ben suan tatildeyim evde oturuyorum diyemi bana öyle geliyor acaba???:26:
tşekkr ederzzzsüpeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kesinliklen öyle derlerdi de inanmazdım son günler ne sana ne askerine geçmez şafak sıkıştırıp durur diye. doğruymuşş bide hastayım kocişte yok yanımda daha da hastayımmmm
:118: yandan yandan :118:ellerine saglikkkkk
güzel olmus canim benimmm
ahhh ahhhh
olacak olacak yiyecez bu askerligi baska yolu yooooook
haydi kizlar haydii cosmanin tam zamani simdi
bence cildirmaliyiz, ziplamaliyiz, partyler vermeliyizzzz
ahh bende türkiyede olacaktim varyaa :118:
:118: yandan yandan :118:
atarsa 10lara düşüyorm buna kalp dayanmaz
gördm bebişimdayanirrrrrrrrrrrrr, dayanmaliiiiiiiii
elbiselerime baktinmi sen soruyordun hergün ordalar iste koydum sonunda
neye yaprak dökümüne gidiyom ben öpüldünüz kizlar görüsürükkkkkkk
canım umarım önemli bi tartışma yoktur... oluyor malesef böyle şeyler son günleriniz canım buralara kadar mutlu mesut geldik bundan sonra da öyle olucak inşallah..kızlar cok mutsuzum dokunsanız aglayacagım dün akşam askerimle kavvga etmiştik bugün izinliydi carsıdaydı cep telefonu yanındaydı sayılı konustuk hep ben aradım.üstelik kavga sebebimiz kardesi yüzünden.en cok da bu üzüyor beni:2::2:
ayy Çağlommm duygulandımmmmmcooooooook mutluyum kizlar, görümcem dogum yapti bir kac saat önce..bir kizimiz daha oldu:90:
normalde 19ocakta dogacak diye bekliyorduk ama sezeryanla aldilar bugün cok sükür ikisininde sagligi yerinde.. Askimi aradim hemen haber verdim öyle duygulandi ve mutlu olduki, bizim cocuklarmiz olsa napar acaba yavrucum abooo düsünemiyorum hic
bu arada anneme hemen kostum anne görümcem dogum yapmis dedim oda gözün aydin felan dedi biraz durdu..oyy dedi kurban olayim bende senin cocuklarini görecem torunlarimi sevecem nenesi kurban olsun felan yapti, acayip bir duygu oldu o an bende, sanki evlenmisim hamileyim anneme ziyarete gelmisim felan
Allahim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin insallah.. Cocuklarimizi saglikli, anali babali büyütsün rabbimmm
slm canımm hoşgeldinn ve geçmiş olsunn kendine çokk dikkat etttslm kızlar nasılsınız görüşmeyeli şafağımız 18dimiiii????
gördm bebişim
kırmızı elbise çok seksiadam zatn askerden geldii
be careful
ceketide bgendimm....
bnde bikaç bişy çekiym gsterym aşkm glnce ne giycm karar werelm
nese bnde gittm yprak dkümüneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?